QUOTE(viskas_bus_gerai_

@ 2011 03 28, 08:30)
As ir einu prie isvados, kad viskas po truputi. Pradziai smegenineje viska keiti, po to ieskai galimybiu ir virtuveje keist. Gal net prie sezonu derint poziuri reiktu...
Su svieziom darzovem, vaisiais, riesutukais liudnuma, o zaliavalgiam akcentuojamas sviezumas. Kaip suktis is to? Ar prisimerkt ir nematyt...
as prisimerkiu

ir sezoniskumo siek tiek ziuriu
nes ziurint ir kitos puses normaliai valganciu tai ten irgi sviezumo reik kazi kiek ten jo yr ?
sviezus riesutai

na manau tik ju augimo vietose ir tai sezono metu visusr kitur tokie patys kokius mes juos gauname, vaisiai

uobolius lietuviskus kapojam, bananai cia niekada neaugo

uogos musiskos saldytos

valgosi puikiai

kur dar mineti moliugai

rauginti kopustai agurkai?

burokeliai
Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_

@ 2011 03 28, 08:37)
Parduotuvines salotos, morkos, salierai sausi siuo metu. Sprangios salotos iseina.
morkiukus pas ukininkus treciadieni pirkau tai sultys superines, ir pyraga morku ir blogo uzmaisiau, siandiena ragausiu
kaip man su salieru susidraugauti

nu ne prokur ir jokioje formoje man nelenda