Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

as taip pat turiu nemazai randu ant rankos,bet kazkada teko girdeti,kad ant randu nedaro tatoo...labai noreciau kazko ir balto ,nes mano randai sviesus ploni,bet kad googlej mazai pavyzdziu randu tokio tipo schmoll.gif
Atsakyti
Naujausia 4u.gif
http://www.part.lt/p...be7106c5251.JPG
Atsakyti
ydomi 4u.gif kaip matau cia kazkokie metai parasyti?ir kas dar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 23, 12:10)
ydomi 4u.gif  kaip matau cia kazkokie metai parasyti?ir kas dar? ax.gif

Inicialai smile.gif
Atsakyti
o kaip del skausmo?sakyciau jautria vieta issirinkot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 23, 12:35)
o kaip del skausmo?sakyciau jautria vieta issirinkot unsure.gif

Snaudziau biggrin.gif bet siaip tai jo. skausmingiau tokioje vietoje
Atsakyti
Sveiki,

Turiu ir aš tatoo, dariausi prieš gerus penkis metus. Kažkaip nežinau, kam man jos reikėjo.. Gražu, bet jau daugiau nenorėčiau..
Atsakyti
Sveikos, esu 19 metų vilnietė, jau seniai noriu tatuiruotės ir pagaliau apsisprendžiau kur ir kokios noriu. Noriu nedidelės and pėdos išorinės pusės (šone). Gal galėtumėte patarti kada geriau darytis, skaičiausi, ką reikia žinoti prieš darantis, bet gal turite kokių patarimų pvz gal galima kokį nuo skausmo vaistą išgerti rpieš, akd lengviau kęsti būtų. Get gerai sudrėkinti ir nušveisti odą prieš pat pat procedūrą ar geriau savaitė iki?. Žinau, kad tai viena skaudžiauvsių vietų, o tai, kad mano kojos jautrios (kutenimams ir pan) tai bus dvigubai sunkiau, gal apie tai galit patart ką. taip pat gal žinot kuriuo metų laiku geriausia darytis, ką reikia žinoti po procedūros be tų oficialiai pasakomų dalykų. gal pzn geriau tupėt namie porą dienų ir nejudėt, gal vaistus gert ar gydytojui pasirodyt??
O dabar klausimėlis Vilnietėms, skaičiausi šiek tiek, naršiau, ieškojau salonų, bet vis tiek geriausia, kai kas iš patirties pasako. Kuris yra patikimiausias salonas Vilniuje? Ačiū visoms iš anksto už atskaymuųs, nepykit jei kas kartojasi.
Atsakyti
na as tai specialai nesiruosiau visai,aiku,ta vieta tau ir taip nuvalys geria,dezinfekuos.googlej yra tikrai graziu pavyzdziu ant sitos vietos,as turiu ant kojos prie pedos,virs kauliuko,bet jau sena apie 15 metu jai,tai noriu koreguoti,ir kad testusi iki ten kur minejai tu 4u.gif del vaistu nuo skausmo nezinau,su tatoo meistru pasitark,gal kokie vaistai skystina krauja,kas darymo metu nelb gerai,patarciau su juo pasitarti is anksto 4u.gif mana geriausia vasara daryti toj vietoj,kadangi nesitrins y kojne saltesniu metu laiku,bet ir ant saules negalima kury laika,tai net neysivaziduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 07 29, 17:11)
na as tai specialai nesiruosiau visai,aiku,ta vieta tau ir taip nuvalys geria,dezinfekuos.googlej yra tikrai graziu pavyzdziu ant sitos vietos,as turiu ant kojos prie pedos,virs kauliuko,bet jau sena apie 15 metu jai,tai noriu koreguoti,ir kad testusi iki ten kur minejai tu 4u.gif  del vaistu nuo skausmo nezinau,su tatoo meistru pasitark,gal kokie vaistai skystina krauja,kas darymo metu nelb gerai,patarciau su juo pasitarti is anksto 4u.gif mana geriausia vasara daryti toj vietoj,kadangi nesitrins y kojne saltesniu metu laiku,bet ir ant saules negalima kury laika,tai net neysivaziduoju mirksiukas.gif

Ačiū labai, sakei, akd senii dareisi, bet vis tiek, kaip žinoti ar patikimas, kadangi dar nelaikau savęs labai suaugusia tai su tėvais kalbu ir mama nori leisti, bet labai bijo dėl sterilumo, ad užkrės kuom nors. Gal dėl šito turi patarimų?
Atsakyti
as turiu 4 tatoo ir naujausia pries 3 menesius padaryta:) jai darysi tatoo salone,o ne pas kazka namie,gali 100% buti rami del sterilumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2013 07 30, 12:06)
kaip žinoti ar patikimas, kadangi dar nelaikau savęs labai suaugusia tai su tėvais kalbu ir mama nori leisti, bet labai bijo dėl sterilumo, ad užkrės kuom nors. Gal dėl šito turi patarimų?
Ar patikimas sužinosi iš atsiliepimų - gerą meistrą reklamuoja jo darbai ir klientai. Jau kur kur, bet Vilniuj neturėtų būti bėdų rasti patikimą meistrą.
Jei nesidarysi kokiam rūsy pas neaiškų išgėrusį patcanioką, tai nederėtų pergyventi dėl sterilumo.

Aš ketinu netolimoj ateity papildyti savo tatuiruočių arsenalą, ach kaip nekantru ax.gif
Atsakyti