Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 22, 19:43)
labai grazus sriftas! 4u.gif  o ka reiskia tie zodziai?

Pasistengsiu isversti lietuviskai, nes zinau tik angliska vertima, tai skiambetu mazdaug taip: as arba susirasiu kelia, arba pati ji susikursiu smile.gif Labai artimi sie zodziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 24, 11:53)
noreciau kazko panasaus ant nugaros..
user posted image

Mano nuomone yra du tattoo tipai: pirmasis - kuno pagrazinimas, antrasis - tam tikro ivykio iamzinimas, todel nematau nieko blogo, jei norite tiesiog pagrazinti savo kuna ir pradziuginti save bei MB thumbup.gif Kiekvienas renkasi pagal tai, kas jam yra artima smile.gif Palaikau jusu pasirinkima, nors esu maciusi ir grazesniu panasaus tipo tattoo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2011 04 21, 21:00)
Sveikutes  4u.gif  as taip pat planuoju greitu laiku pasidaryti tattoo, bet vat vieta gasdina, nes skausmo zinoma nemegstu  schmoll.gif Bet esu pasiryzusi kad ir verkt, bet iskesiu  lotuliukas.gif  O vieta butu nuo stuburo kaulo pradzios ir taip zemyn, ne per visa nugara, o mazdaug iki menciu pradzios. Tattoo butu tokia:

user posted image

Kaip jums rastas? ga turite ka pasiulyti?  g.gif

Labai patiko raštas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2011 04 25, 20:26)
Pasistengsiu isversti lietuviskai, nes zinau tik angliska vertima, tai skiambetu mazdaug taip: as arba susirasiu kelia, arba pati ji susikursiu smile.gif Labai artimi sie zodziai  thumbup.gif

Labai grazus zodziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 28, 06:44)
Labai patiko raštas  4u.gif

man rastas irgi visai nieko, tik dar uzraitymu kokiu noretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(shvyzy @ 2011 04 28, 11:38)
man rastas irgi visai nieko, tik dar uzraitymu kokiu noretusi  g.gif

Va va. Todel ir paklausiau jusu visu nuomones. Man taip pat lyg noretusi, kad daugiau ju butu, o ne tik ant pirmosios A raides. Gal kas turi kokiu srifto pasiulymu? Zino pav?
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 24, 22:53)
noreciau kazko panasaus ant nugaros..
user posted image

Na man asmeniskai tai tokios tattoo nepatinka nes su tokio tipo vaiksto vos ne kas antra mergina, bet jei jums patinka tai puiku tik siulyciau issirinkti tokia kurio krasteliai eitu i virsu nes jei darysit tiesesni ornamenta tai laikui begant oda sukrenta ir atrodys kaip nusiminus sypsenele verysad.gif na jei geras meistras tai patars jums pats nes mano drauge tai pat daresi kazka panasaus ir jei pasake jog jei nori grazia tattoo islaikyt visada tai reikia daryti smailo fotmos smile.gif
Atsakyti
Pudrine, dar sito nezinojau smile.gif As irgi galvoju apie dar viena ant nugaros smile.gif Tai pasinaudosiu tokiu patarimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2011 04 21, 21:00)
Sveikutes  4u.gif  as taip pat planuoju greitu laiku pasidaryti tattoo, bet vat vieta gasdina, nes skausmo zinoma nemegstu  schmoll.gif Bet esu pasiryzusi kad ir verkt, bet iskesiu  lotuliukas.gif  O vieta butu nuo stuburo kaulo pradzios ir taip zemyn, ne per visa nugara, o mazdaug iki menciu pradzios. Tattoo butu tokia:

user posted image

Kaip jums rastas? ga turite ka pasiulyti?  g.gif

SUPER wub.gif
bus labai grazu-skausmas greit izsimirs..
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 05 03, 21:11)
Pudrine, dar sito nezinojau smile.gif As irgi galvoju apie dar viena ant nugaros smile.gif Tai pasinaudosiu tokiu patarimu wink.gif

na jei eisite pas profesionala tai jis jus supazindins su visais pliusais ir minusais bei duos labai daug patarimu, as kaip dariausi tai man kol dare tai prisiklausiau visokiausiu gudrybiu drinks_cheers.gif

o del to skausmo tai visiem skirtingai, pvz as viena prisiruosiau pasidaryti, nors ir nelabai didele bet del skausmo daugiau nenoriu ir ji prisimenu iki dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 05 03, 10:11)

ir as pasidaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 05 03, 23:33)
na jei eisite pas profesionala tai jis jus supazindins su visais pliusais ir minusais bei duos labai daug patarimu, as kaip dariausi tai man kol dare tai prisiklausiau visokiausiu gudrybiu  drinks_cheers.gif

o del to skausmo tai visiem skirtingai, pvz as viena prisiruosiau pasidaryti, nors ir nelabai didele bet del skausmo daugiau nenoriu ir ji prisimenu iki dabar blush2.gif

O kurioj vietoj dareisi, kad taip skaudejo?As ant sprando, tai visai jokio skausmo, tik, aisku, ner ir labai malonu blush2.gif
Atsakyti