Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Sveikos merginos, mano oda mišri, turi riebumo, gavau mėginukų Time Wise mišriai -riebiai odai prausiklį + drėkiklį. Su prausikliu nusiprausiau + užsitepiau drėkiklį, tai toks dilgčiojimas jautėsi. Čia normalu, t.y. taip turi būti? Ir dar kakta po jo šiek tiek blizga, o kitose vietose jaučiamas sausumas - tempimas. Kas negerai čia? Būčiau dėkinga už patarimus.
Atsakyti
Laba diena. Noriu patarimo dėl turšo. Kažin kuris geresnis. Ar tas kur ilginantis, ar tas kitas. Ar tas kur storina ir ilgina, ar ne? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 03 15, 12:24)
Laba diena. Noriu patarimo dėl turšo. Kažin kuris geresnis. Ar tas kur ilginantis, ar tas kitas. Ar tas kur storina ir ilgina, ar ne? Ačiū.

man tai ultimate mascara - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 13, 13:19)
Taip unsure.gif  Tačiau mano akys jautrios ir su kosmetika man sunkoka. Tačiau labai geras produktas - nuo ryto iki vakaro šešėliai laikėsi puikiai thumbup.gif Bandysiu akių vokus po truputį "pratinti" prie šios priemonės - tepsiu labai mažą kiekį ir nedėsiu šešėlių, o dabar odai gal buvo šokas - priemonė, pieštukas, šešėliai, tušas rolleyes.gif

Na jei vieną kartą sualergizavo, tai antrą kartą aš nesiryžčiau tepti ir kankinti odą. Mano akys irgi labai jautrios ir bet ko negaliu naudoti, tad naudoju tik patikrintus produktus. Netikusius, deja, tenka atiduoti arba mesti lauk. Labai daug esu akių makiažo valiklių ir šešėlių atidavusi, kol atsirinkau sau tinkamą. Juk nesinori rytais atsikelti raudonomis ir užtinusiomis akimis :-)
Atsakyti
Laba diena. Kokie atsiliepimai apie naują makiažo bazę? Verta dėmesio ar ir be jos galima apsieiti? 4u.gif
Atsakyti
Turiu ja, tai vos uzsitepus iskart islygina oda, maloni tekstura, tik kvapas nelabai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 03 18, 12:20)
Laba diena. Kokie atsiliepimai apie naują makiažo bazę? Verta dėmesio ar ir be jos galima apsieiti? 4u.gif

Jei oda ne jautri - verta dėmesio, oda tampa kaip "šilkinė" thumbup.gif , nes man teko atsisakyti bazės ir vokų pagrindo, bandžiau naudoti keletą kartų, bet....oda "pasipriešino, akys užtindavo, o odą išbėrė spuogais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 18, 10:44)
Jei oda ne jautri - verta dėmesio, oda tampa kaip "šilkinė" thumbup.gif , nes man teko atsisakyti bazės ir vokų pagrindo, bandžiau naudoti keletą kartų, bet....oda "pasipriešino, akys užtindavo, o odą išbėrė spuogais verysad.gif

Tai ko tada ten pridėta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 03 18, 13:43)
Tai ko tada ten pridėta  blink.gif

Jūs pabandykite pas savo konsultantę (pirkau nebandžiusi), juk kitos naudoja ir džiaugiasi. Galbūt mano odai buvo "per daug"(visada ji buvo problematiška verysad.gif )- kremas, korektorius, bazė, apsaugėlė ir mineralinė pudra unsure.gif
Atsakyti
Ameniskai as pati naudoju makiazo baze ir esu labai patenkinta:)
Atsakyti
Mano veido oda labai jautri ir Mary Kay veido odos prieziuros priemones netinka. Konsultantė davė išbandyti įvairius variantus, bet nuo visų tas pats - veidą išberia raudonom dėmėm, niežti, peršti. Tai tenka naudoti iš vaistinės kremus itin jautriai ir sausai odai be jokių parabenų, kvapų ir pan. Taip kad kas turit jautrią odą, būtinai prieš pirkdamos pabandykit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekojura @ 2011 04 02, 17:28)
Taip kad kas turit jautrią odą, būtinai prieš pirkdamos pabandykit.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti