Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Džiuga+, koks gražus kalendorius bigsmile.gif Tiesiog ideali miela dovana wub.gif
Jūs pati sugalvojote tokį dizainą, ar pirkote, nes man nematytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 04 03, 22:28)
Džiuga+, koks gražus kalendorius bigsmile.gif Tiesiog ideali miela dovana wub.gif
Jūs pati sugalvojote tokį dizainą, ar pirkote, nes man nematytas rolleyes.gif

Truputi nesupratau klausimo blush2.gif ka reiskia pirkau?
Atsakyti
Zivivi "Ing ir Jang"ir "Žvaigždūnė" thumbup.gif
sobieska ir bus_ka thumbup.gif
Džiuga+ koks fainas daiktas, dar tokio neteko matyti bigsmile.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 04 03, 21:45)
Rug_gele, šis posakis lietė tik mano darbus, nes ilgai puošdavau tik papuošalines, o dabar džiaugiuosi, galėdama dekoruoti kitus daiktus biggrin.gif

aisku, supratau mirksiukas.gif galvojau, kad jau su i[rastu kazkokiu darbeliu ne pasirodyti neina biggrin.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 03, 21:54)
Kalendorius  ax.gif

va cia tai naujove thumbup.gif idomus darbas DZIUGA, neiprastas ir nematytas.Tik men.nelietuviskai man uzkliuvo, bet gal uzsienieciui kokiam cia daryta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 04 balandžio 2011 - 08:22
QUOTE(bus_ka @ 2011 04 03, 08:15)

O aš pabaigiau vieną idomų darbelį, ne papuošalinę lotuliukas.gif

labai solidžiai atrodo wub.gif tik iki tobulumo maišo tas apvalus iškilumas ten kur yra laivas blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2011 04 03, 20:55)

labai labai wub.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2011 04 03, 21:54)
Kalendorius  ax.gif

va čia tai tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2011 04 03, 21:23)
Bzzz, avijacija, gerai čia thumbup.gif
Žinai, man tokia menka smulkmenytė (dėl skonio nepasiginčysi, bet...neišturiu liežuvio...)...Taip norėtųs, kad ir tas nuotraukas koks laumžirgis sparneliu palietęs, uždengęs būtų, na, ir jas kad užgultų laiko sluoksnis... mirksiukas.gif Kraštelius gal deginus būčiau ar kaip kitaip sendinus.  Suprantu, realiai jos, matyt, labiau susilieja į bendrą visumą, nes žalesnės, bet va taip va... ax.gif Kai tobula yra, tai dar nors mažą "razinką" noris užmest... wink.gif
Patiko aliejum murzint? Kiek ilgai džiūvo, ar jau lakavai?

nu savaitę ilgiau džiovinau ax.gif a murzinas tai smagiai. ir su trafaretu gerai su aliejiniais ko visai nesitikėjau. nes peckiojau ir vėl valiau, kai nesigaudavo, tai jokių problemų. su akrilu jau būtų nekas....... o čia nepatinka - brūkšt ir nuvalai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 04, 09:40)
labai solidžiai atrodo  wub.gif  tik iki tobulumo maišo tas apvalus iškilumas ten kur yra laivas  blush2.gif 

Monikutė, siūlytum man prasieit šlifavimo mašina per pilną konjako butelį, kad nuimt tą iškilumą? lotuliukas.gif Man jis irgi šiek tiek maišė, bet bendram kontekste, mano manymu, vaizdo negadina mirksiukas.gif

Ačiu visoms nepatingėjusioms tart žodėlį butelaičiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 04 04, 10:41)
Monikutė, siūlytum man prasieit šlifavimo mašina per pilną konjako butelį, kad nuimt tą iškilumą? lotuliukas.gif Man jis irgi šiek tiek maišė, bet bendram kontekste, mano manymu, vaizdo negadina mirksiukas.gif

Ačiu visoms nepatingėjusioms tart žodėlį butelaičiui smile.gif

O ką lotuliukas.gif negi tau sunku g.gif lotuliukas.gif ?
O jei rimtai tai man ir taip patiko visas tas darbas wub.gif jau rašiau ir prieš tai blush2.gif tik sakau iki tobulybės pritrūko va ties tuo vieninteliu aspektu 4u.gif gal kažkoks kita spaveiksliukas būtų "susiliejęs" su tuo apvalumu, gal.... gal... gal...
Yra gerai kaip yra mirksiukas.gif nepergyvenk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2011 04 04, 09:20)

va cia tai naujove  thumbup.gif  idomus darbas DZIUGA, neiprastas ir nematytas.Tik men.nelietuviskai man uzkliuvo, bet gal uzsienieciui kokiam cia daryta  lotuliukas.gif

Taip cia darbai buvo daryti i uzsieni.

Dar viena idomesni parodysiu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Stilinga 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti