Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Kiek daug gražių darbelių bigsmile.gif tema vėl atsigavo wub.gif
Atsakyti
Karts nuo karto vis užsuku pas jus pasigirti su savo mini dekupažu blush2.gif

"Ing ir Jang"
user posted image

Komplektas "Žvaigždūnė" wub.gif
user posted image
Atsakyti

Flyone, patarčiau dar padirbėti ties šėšėliavimu bei spalvų perėjimais ir viskas bus thumbup.gif 4u.gif
[/quote]

blush2.gif Dar labai neseniai užsiimu dekupažu, bet tobulėti visda yra kur. Žinau, kad dar reikia padirbėti man šitoj srityje. Faina, kad pasakote tiesiai, vertinu kritiką smile.gif
Papildyta:
zivivi, abu gražūs komplektukai, nors asmeniškai nežinau ar pati tokius nešiočiau, bet daugelio skoniai skirtingi wink.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Zivivi, tavo paveiksliukai dekupažui tokie... net nežinau kaip apibūdinti, bet man labai patinka tongue.gif , Žvaigždynas kerintis, etninis, spindintis iš vidaus, tikrai akį traukiantis. 4u.gif wub.gif

O aš pabaigiau vieną idomų darbelį, ne papuošalinę lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2011 04 01, 14:14)
Karts nuo karto vis užsuku pas jus pasigirti su savo mini dekupažu  blush2.gif

grazus komplektukai

QUOTE(bus_ka @ 2011 04 03, 08:15)
O aš pabaigiau vieną idomų darbelį, ne papuošalinę lotuliukas.gif

idumus darbelis, tik kuo blogai pasisirodyti su papuosaline g.gif as kaip tik pabaigiau viena tai ir ikeliu tuo paciu... ax.gif

user posted image
Atsakyti
oi kaip pagyvėjo tema, kokių puikių darbelių pridaryta
Atsakyti
bandžiau visaip fotkint..... kažkaip nesigauna man kaip norėtųs doh.gif šiaip pačios nuotraukos turi tą tokį atspalvį kaip ir albumas nes įtrintas visas albumas aliejinaiis dažais ir dar taip stiprokai...... tik kažkodėl to nesimato....
dar trafaretus naudojau irgi su aliejiniais dažais. žodžiu gavos štai toks albumiukas su mano giminės senomis nuotraukomis. nuotraukų originalai bus sudėti į patį albumą ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Bzzz, avijacija, gerai čia thumbup.gif
Žinai, man tokia menka smulkmenytė (dėl skonio nepasiginčysi, bet...neišturiu liežuvio...)...Taip norėtųs, kad ir tas nuotraukas koks laumžirgis sparneliu palietęs, uždengęs būtų, na, ir jas kad užgultų laiko sluoksnis... mirksiukas.gif Kraštelius gal deginus būčiau ar kaip kitaip sendinus. Suprantu, realiai jos, matyt, labiau susilieja į bendrą visumą, nes žalesnės, bet va taip va... ax.gif Kai tobula yra, tai dar nors mažą "razinką" noris užmest... wink.gif
Patiko aliejum murzint? Kiek ilgai džiūvo, ar jau lakavai?
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2011 04 03, 12:18)

idumus darbelis, tik kuo blogai pasisirodyti su papuosaline g.gif as kaip tik pabaigiau viena tai ir ikeliu tuo paciu... ax.gif

Rug_gele, šis posakis lietė tik mano darbus, nes ilgai puošdavau tik papuošalines, o dabar džiaugiuosi, galėdama dekoruoti kitus daiktus biggrin.gif
Sobieska, saldi pakaba biggrin.gif , bet man patinka ax.gif
[/B]Avijacija[B], gražus darbas, tik dar pašešeliuočiau, kad nuotraukos "iškiltų" 4u.gif
Atsakyti
Kalendorius ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti