Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

wow!!! o galima vaizdeli jos? blush2.gif
Atsakyti
nea,nes nėr fotiko biggrin.gif
reikės kada iš tėvų pasiimti ir nufotografuosiu
Atsakyti
Na,va pasiemiau fotiką biggrin.gif
user posted image
user posted image

Geriausias dalykas,kad ji su kišenėm bigsmile.gif Ir nevisai sintetika
Atsakyti
Suknelė puiki thumbup.gif

Ir spalva vasariška, graži (tik aš jos niekaip neprisijaukinu). Neplanuoji šiek tiek patrumpinti?
Atsakyti
jeigu turėčiau kantrybės ir abi rankos nebūtų kairės-tai gal ir partumpinčiau biggrin.gif O dabar visai ir taip patinka,beto,gi šį sezoną toks ilgis madingas laugh.gif

Papildyta:
ačiū 4u.gif
Atsakyti
dar groziu is etsy (bet jau kaaaaainos doh.gif ) - kur tik padori ir senesne, tai uuuuu.....

user posted image

user posted image

user posted image

cia is vieno shopuko....

Sian buvau Rietavo turguj. Gaila pro skudurus nebuvo laiko prasinest, bet paprastai nieko ten nesugebu rasti. O pirkau staliuka prie savo superiniu kreslu - toki kavutei gerti apvalu - mmmmm kaip bus nice gerti kavute biggrin.gif
Ir dar lempikes prie lovos.
Buvo visai nieko baldeliu, lempu...
Atsakyti
Kooooks rubas:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
j'tame imesk shopuku nuorodas wink.gif aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(j'aime @ 2011 05 14, 16:02)
Sveikos! Kaip tylu cia  g.gif . Ka papirkot?

Mano nauji daikteliai:

http://public.fotki.com/kiovne/manono/

sage is MD - nereali!!!
Auskarus ir lelyte radau Oze - ten yra tokia parduotuvyte - "Auksine sirdis" berods, kur galima paaukoti daiktus. Auskarai atominiai  biggrin.gif

auskarai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
as tai sijona Laura ashley papirkau
user posted image

paskui knygu siuvinejimui pora charity pardese isigyjau,buteliuka Sangrios ir dovanele is bulgarijos-nosinyte su roziu aliejumi-buvau netoli Edinburgo
user posted image

user posted image

knygu nefotkinu blush2.gif

suknutes fainos smile.gif
Atsakyti

MLP, labai labai grazus sijonas smile.gif O kokio jis ilgio?

Taip pat patiko suknele Tibes smile.gif Ash netrumpinciau. Kazkaip LT gyvendama dar 'kompleksuodavau' del sukneliu/sijonu zemiau keliu, vis noredavau nurezti ir nurezdavau kartais,kad trumpesnes butu, nes atrode,kad man toks ilgis netinka, o dbr kazkaip su mielu noru nesioju sukneles zemiau keliu, iki puses blauzdu ir vargo nematau smile.gif

Man pagaliau pavyko viena savaitgali pabuvoti carboot sale [nes dirbu visada savaitgaliais]. Pats miestelis labai grazus visu pirma smile.gif O shiapi tai labai daug pardaveju ir viskuo nuo...iki smile.gif O pati nusipirkau pikniko krepsi dviem zmonem, sena pinta krepseli su siuvimo reikmenimis [sita reikes pafotkinti kada], tabako dezuciu ir shiaip dezuciu biggrin.gif

Jaime, o kokios kainos tu sukneliu? labai dalios smile.gif

Ash etsy siandien sita pasiemiau, laukiu labai, tikiuosi tiks. Seniai jau buvau ja nusiziurejus, ziema gal. Niekas taip ir nenupirko, tai nusprendziau pasiimti smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
koookia tobula ohmy.gif

Ačiū,man irgi mano suknės ilgis patinka,nes patogu atsisėsti turkiškai ant žemės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 01, 19:34)
MLP, labai labai grazus sijonas smile.gif O kokio jis ilgio?

as,kadangi zema,man zemiau blauzdu,man labiau norejosi,kad butu sulyg kauliukais ciurnos,bet tiks ir toks.aciu 4u.gif
sauni suknute thumbup.gif
oi,kaip as pasiilgau gero carboot! doh.gif paskutini karta,kai buvau,irgi buvau radus nauja pikniko krepsi,bet pagailejau £ blush2.gif o dabar gailiuosi,na,bet kol vasaros kolkas nesisviecia musu kraste-tai dar tikuosi,kad rasiu grazesniu biggrin.gif siuvinejimo krepsiu su geriais ir as ieskau,vieninteli,kuri radau,jau beveik issiuvinejau smile.gif
Atsakyti