wow!!! o galima vaizdeli jos?

nea,nes nėr fotiko 
reikės kada iš tėvų pasiimti ir nufotografuosiu

reikės kada iš tėvų pasiimti ir nufotografuosiu
Na,va pasiemiau fotiką 

Geriausias dalykas,kad ji su kišenėm
Ir nevisai sintetika

Geriausias dalykas,kad ji su kišenėm

Suknelė puiki
Ir spalva vasariška, graži (tik aš jos niekaip neprisijaukinu). Neplanuoji šiek tiek patrumpinti?

Ir spalva vasariška, graži (tik aš jos niekaip neprisijaukinu). Neplanuoji šiek tiek patrumpinti?
jeigu turėčiau kantrybės ir abi rankos nebūtų kairės-tai gal ir partumpinčiau
O dabar visai ir taip patinka,beto,gi šį sezoną toks ilgis madingas 
Papildyta:
ačiū

Papildyta:
ačiū

dar groziu is etsy (bet jau kaaaaainos
) - kur tik padori ir senesne, tai uuuuu.....

cia is vieno shopuko....
Sian buvau Rietavo turguj. Gaila pro skudurus nebuvo laiko prasinest, bet paprastai nieko ten nesugebu rasti. O pirkau staliuka prie savo superiniu kreslu - toki kavutei gerti apvalu - mmmmm kaip bus nice gerti kavute
Ir dar lempikes prie lovos.
Buvo visai nieko baldeliu, lempu...

cia is vieno shopuko....
Sian buvau Rietavo turguj. Gaila pro skudurus nebuvo laiko prasinest, bet paprastai nieko ten nesugebu rasti. O pirkau staliuka prie savo superiniu kreslu - toki kavutei gerti apvalu - mmmmm kaip bus nice gerti kavute

Ir dar lempikes prie lovos.
Buvo visai nieko baldeliu, lempu...
Kooooks rubas:

j'tame imesk shopuku nuorodas
aciu 
Papildyta:
auskarai superiniai

Papildyta:
QUOTE(j'aime @ 2011 05 14, 16:02)
Sveikos! Kaip tylu cia
. Ka papirkot?
Mano nauji daikteliai:
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
sage is MD - nereali!!!
Auskarus ir lelyte radau Oze - ten yra tokia parduotuvyte - "Auksine sirdis" berods, kur galima paaukoti daiktus. Auskarai atominiai

Mano nauji daikteliai:
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
sage is MD - nereali!!!
Auskarus ir lelyte radau Oze - ten yra tokia parduotuvyte - "Auksine sirdis" berods, kur galima paaukoti daiktus. Auskarai atominiai

auskarai superiniai

MLP, labai labai grazus sijonas

Taip pat patiko suknele Tibes

Man pagaliau pavyko viena savaitgali pabuvoti carboot sale [nes dirbu visada savaitgaliais]. Pats miestelis labai grazus visu pirma

Jaime, o kokios kainos tu sukneliu? labai dalios

Ash etsy siandien sita pasiemiau, laukiu labai, tikiuosi tiks. Seniai jau buvau ja nusiziurejus, ziema gal. Niekas taip ir nenupirko, tai nusprendziau pasiimti

koookia tobula 
Ačiū,man irgi mano suknės ilgis patinka,nes patogu atsisėsti turkiškai ant žemės

Ačiū,man irgi mano suknės ilgis patinka,nes patogu atsisėsti turkiškai ant žemės

QUOTE(GinCherry @ 2011 06 01, 19:34)
as,kadangi zema,man zemiau blauzdu,man labiau norejosi,kad butu sulyg kauliukais ciurnos,bet tiks ir toks.aciu

sauni suknute

oi,kaip as pasiilgau gero carboot!