Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Stichija @ 2011 06 13, 12:33)
o nezinai nuo kurio galo pradet ieskot  ax.gif ? Nuo Lt muitines, ar nuo artimiausio pasto skyriaus? Rasiau tai mergaitei is etsy, tai ji tipo tiksliai nepamena kada issiunte, cekis pas tevus neva liko, nr nezino... tai as neapsikentus paypal byla iskeliau ir per 10 dienu laimejau, bet as mielu noru jai pinigus grazinciau, jei tik ta suknele iki manes daeitu  doh.gif , bet kad pirma karta man taip, tai net nezinau nuo ko pradet ieskot  blush2.gif

parasiau i az,kad nebutu offtopic mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano naujoji gyventoja. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif

iš kur gavai???
Atsakyti
Stichija, labai faina ta mėlyna suknelė, gaila, kad pasimetė.

Ir raudonoji suknelė su vapsvos liemeniu faina, tik, turiu pripažinti, jog nugaros iškirptę labai puošia tatuiruotė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 17:36)
Mano naujoji gyventoja.  4u.gif

nereali ir pati savaime, ir del to kad panasu, jog nemaza wub.gif

o as kadangi esu emociskai priklausoma nuo geletu-siuvinetu rankinuku, tai dar viena nusipirkau, nors jau turiu gan panasu blush2.gif

user posted image

ir mano paskutiniu metu labai devimos ir mylimos sukneles:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šakės, kaip kirto į paširdžius paskutinės dvi suknelės... Man silpna nuo jų grožio, ypač nuo tos pirmosios thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Laisve 4u.gif smagioji dalis ta, kad pirkausi jas uz tikrai gan juokingas kainas smile.gif
melynoji truputi trumpinta ir turi kisenes, kas man labai patinka, o violetine tiesiog nerealiai pasiuta, taip, kad nekilo ranka trumpinti ir nesioju tokia kokia yra (nors apsirengus atrodo taip, tarsi turetu sleifa blush2.gif bet jau ejau kelis syk ir nieks per daug pirstais nebade biggrin.gif ) ir abi jos medvilnes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 13 birželio 2011 - 19:49
antra kokia nuostabi wub.gif
(jei kada atsibos,tai duok žinią laugh.gif )

aš saviškę naujokę išisikalbiau,jau kokia graži ji man wub.gif Ir kas svarbiausia-praktiškai tobulai tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 13 birželio 2011 - 20:29
QUOTE(Tibė @ 2011 06 13, 19:40)
wub.gif wub.gif

iš kur gavai???

Iš second hando. mirksiukas.gif Ji milžiniška. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nostalgie @ 2011 06 13, 20:30)
nereali ir pati savaime, ir del to kad panasu, jog nemaza  wub.gif
o as kadangi esu emociskai priklausoma nuo geletu-siuvinetu rankinuku, tai dar viena nusipirkau, nors jau turiu gan panasu blush2.gif
ir mano paskutiniu metu labai devimos ir mylimos sukneles:

Ačiū,tavo daiktai irgi labai gražūs. wub.gif
Atsakyti
Ooooooo! Kaip akis pradziugino! Vasara oi vasara...

QUOTE(skyeyes @ 2011 06 12, 19:33)
Labas vintage fanes ax.gif

Tai isigijau senovine suknele..man tai nerealaus grozio..bet blogiausia, kad taip norejau as tos suknios, kad net patikejau, kad galiu i ja itilpti lotuliukas.gif Bet ten reikia tureti bites liemeni...kurio deja, as neturiu doh.gif

Nuostabi suknele. Nebutu raudona kaulyciau parduoti smile.gif

QUOTE(Stichija @ 2011 06 13, 09:02)
O as su giliu liudesiu pranesu, kad dingo mano viena suknia is Etsy 

Stichija - grooooziai. Graziausia, aisku, dingusioji (bet klausimas, ar ji dingo, jei taip greit gavai "refunda" g.gif )...
Ir uzuolaidine man labai patinka ir foto tikrai neprastai atrodo g.gif
Nusifotkink ir imesk foto...

QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 17:36)
Mano naujoji gyventoja.  4u.gif

Oooooooo. Va cia tai daikciukas thumbup.gif . Tik man klausimukas, kas ten per viduri - sage ar koks inkliuzas????????

QUOTE(Nostalgie @ 2011 06 13, 19:30)

viskas nerealu, bet jau paskutine - melynoji suknele... echhhhhh. Grazu grazu grazu!!!

As jau gavau savo melynaja irgi. Ir ne tokia ir didele. Ir teisingai vintage... Tik gaila sintetine - na tokios storokos medziagos, pamenu pas mama tikrai budavo. Tinkamiausia butu nesioti prie baltu kojinaiciu ir T strap zemakulniu basuciu. Tik as tokiu nenesioju lotuliukas.gif bet man vis tiek grazu biggrin.gif
Atsakyti
Ale kaip faina, kad temukėje šviežias vėjelis padvelkė thumbup.gif

Kaip smagu akis paganyti į tokias gražias sukneles, rankines... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2011 06 13, 21:50)
Oooooooo. Va cia tai daikciukas  thumbup.gif . Tik man klausimukas, kas ten per viduri - sage ar koks inkliuzas????????

Ten taip kažkas užklijuota,kad ne sagė tai tikrai,tikriausiai koks firmos ženkliukas. biggrin.gif
Atsakyti