Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Žm@nytė @ 2011 05 29, 19:04)
j'tame imesk shopuku nuorodas wink.gif aciu  4u.gif
Papildyta:

kazkaip neberandu, bet paieskosiu dar... nesisaugojau, nes ziuret nervas ima biggrin.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 29, 19:49)
as tai sijona Laura ashley papirkau

Grazus... Idomu, kaip apsivilkus atrodo?

QUOTE(GinCherry @ 2011 06 01, 20:34)

Jaime, o kokios kainos tu sukneliu? labai dalios smile.gif

Ash etsy siandien sita pasiemiau, laukiu labai, tikiuosi tiks.

Kaip suknele? tiko? Modeliukas laaaaabai grazus.
Mano detu suknelku kainos buvo nuo 80$, bet daugiau tai nuo 200 rolleyes.gif
As viena grazuole aptikau MD. Bus didele, bet ziuresiu, kai gausiu, gal ka pavyks isburti...

siaip:

user posted image

mano megiamas kvapas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti

J'aime, tai prasom pasirodyti smile.gif

O suknele tai nezinau dar smile.gif Gi ish usa keliauja, tai kol atkeliaus, spesiu pamirsti net, kad pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 05, 08:45)
J'aime, tai prasom pasirodyti smile.gif

va sia:

user posted image

ziuresim, kai atkeliaus, kaip atrodys
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2011 06 05, 07:22)

Grazus... Idomu, kaip apsivilkus atrodo?

aciu.pasirodysiu,kai issiskalbsiu blush2.gif
Atsakyti
kadangi viena suknutė iškeliavo iš mano spintos į draugės spintą,tai šian nusipirkau naują laugh.gif Medvilninę ir gėlėtą.Humanoj 50% nuolaida ax.gif
Atsakyti
Labas vintage fanes ax.gif

niekad nemaciau sitos temeles o ir nelabai domejausi..tiesiog siaip esu prijaucianti tam stiliukui..nors kasdienybej taip nesirengiu, bet labai noreciau rolleyes.gif
Baisiai susizavejau suknele is USA...nebepamenu koks psl interneto buvo, kur daug visokiu vintage dalykeliu buna ir siaip rankdarbiu..
Tai isigijau senovine suknele..man tai nerealaus grozio..bet blogiausia, kad taip norejau as tos suknios, kad net patikejau, kad galiu i ja itilpti lotuliukas.gif Bet ten reikia tureti bites liemeni...kurio deja, as neturiu doh.gif
Ikelsiu keleta foto, cia ta suknele ant tos moters, kuri pardavineja vintage rubus... wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Vis dar laikau ta suknele, bet realiai suvokiu, kad niekada neturesiu tokio liemens, kad ir kiek sukusciau doh.gif
Kas blogiausia, dauguma tu senoviniu vintage sukniu su tuo bites liemeniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 12 birželio 2011 - 19:35
Kokia graži wub.gif

Jūs pabandykit paieškoti kokių paprastesnių suknių (na,kaip pvz.,aš dabar esu foto įmetus) jos įliemėnuotos,bet neperdaug.Tikrai negaliu pasigirti bitės liemeniu (iš vis,tik kažkokią jo užuominą turiu) bet puikiausiai nešioju suknutes
Atsakyti
O as su giliu liudesiu pranesu, kad dingo mano viena suknia is Etsy verysad.gif , nuo geguzes 6 keliauja, jau nebesitikiu jos pamatyt, o taip norejau verysad.gif
user posted image
dar papirkau sita
user posted image
bet realiai ji ne tokia grazi, o kaip parasta uzuolaida, kaip mano vyras issireiske, todel paleidau ebejun blush2.gif
dar nusikoviau sita
user posted image
tai sita tiko ir patiko,
dabar laukiu
user posted image
ir is vis is manes reikia atimti interneta, nes kai nedirbu tai braidau po ebeju ir etsy doh.gif blush2.gif
Atsakyti
perverciau temele, kiek groziu prisiziurejau,
sita labai grazi wub.gif noreciau tokios bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
stichija-uzjauciu del suknutes.bandyk ieskot,zinai,kaip su LT pastu yra,jei jau uzmate,kad daug atkeliauja daiktu is uzsienio-butinai ka nors nukniauks doh.gif tokia tiesa-pati tuo ne karta isitikinau verysad.gif

o kiti dalykeliai-labai grazus,tikesimes,kad bent tu,kur lauki,nebedings.
o as paleidau vinatge,kazkaip nebeturiu azarto jau-buvau kelis sijonus nusiziurejus,bet permascius,kur as su jais eisiu-nepirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 13, 10:23)
stichija-uzjauciu del suknutes.bandyk ieskot,zinai,kaip su LT pastu yra,jei jau uzmate,kad daug atkeliauja daiktu is uzsienio-butinai ka nors nukniauks doh.gif tokia tiesa-pati tuo ne karta isitikinau verysad.gif

o nezinai nuo kurio galo pradet ieskot ax.gif ? Nuo Lt muitines, ar nuo artimiausio pasto skyriaus? Rasiau tai mergaitei is etsy, tai ji tipo tiksliai nepamena kada issiunte, cekis pas tevus neva liko, nr nezino... tai as neapsikentus paypal byla iskeliau ir per 10 dienu laimejau, bet as mielu noru jai pinigus grazinciau, jei tik ta suknele iki manes daeitu doh.gif , bet kad pirma karta man taip, tai net nezinau nuo ko pradet ieskot blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites
Uzmeciau aki jog kai kurios Jusu iesko labai panasiu dalyku i tai ka as turiu ir nenesioju, o noretusi vietos savo spintoj padaryti naujam 'asortimentui' ax.gif Turiu pora vintaziniu rubeliu (palaidinuke ir suknute) tai gal but kuriai is Jusu tiks ir patiks - atsiprasau, bet neduoda prikabinti foto, tad uzeikit i adresus (po foto bus aprasymai):
http://inesse.webs.c...otoid=124485773
http://inesse.webs.c...otoid=127592291
Visa kita - derybos wink.gif
Atsakyti