Blond Power, laiko turint, siūlyčiau per visus kuistukus reidą padaryt - ten atrandama visko. Butikuose brangoka, bet jei piniginė nekenčia, tai galit ir ten apsilankyti. Kadangi esu ne iš sostinės, tai tik tiek galiu patarti.

Kad tame bloge 'vintage' tik pavadinime, bent jau kiek perzvelgiau

QUOTE(Blond Power @ 2011 03 24, 23:51)
De Žavu,Vintage Humana,Šarka,šiaip skudurynai,tada dar kažkokia Islandijos gatvėj...
Šiaip Vilniuj tikrai norint galima daug rasti

Praeita savaitgali mano vintage humanoj rasti daikteliai. nzn, bent jau rankiniu asortimentas ten laaabai suprastejo
ir sukneliu tai jau tikrai
Aigner dirziukas (mazas mazas vos telpu
) ir didziule apyranke - irgi gana plonam riesui, kas fainai...

sijonaitis. dar nezinau, ar pritaikysiu, bet fainas audinys - taip ir nesupratau, silkas ar ne...

sijonaitis. dar nezinau, ar pritaikysiu, bet fainas audinys - taip ir nesupratau, silkas ar ne...

QUOTE(j'aime @ 2011 03 26, 14:54)
Praeita savaitgali mano vintage humanoj rasti daikteliai. nzn, bent jau rankiniu asortimentas ten laaabai suprastejo
ir sukneliu tai jau tikrai

Šituos daiktelius jamam

mano sesė kad prsisipirko vintage sijonų 
Cielus tris

Cielus tris

QUOTE(Tibė @ 2011 03 26, 16:33)
Faini?
aga
vienas toks vilnonis,raudonai-juodai (žodžiu,klasikinis languotumas) languotas,kitas ryškiai žalias, o trečias, man toks nelabai-bet irgi languotas,žalsvai kažkoks
vienas toks vilnonis,raudonai-juodai (žodžiu,klasikinis languotumas) languotas,kitas ryškiai žalias, o trečias, man toks nelabai-bet irgi languotas,žalsvai kažkoks
Vakar Kaune kuistuke ant Maironio g. kampo mačiau labai mielą suknutę, kažkas panašaus:

Modelis labiau kaip antros, su mažom kišenėlėm, medžiaga panašesnė į pirmą, visai trumpa, akyse stovi nuotrauka, bet niekaip google nerado man
Aš pati nedrįsčiau tokios nešiot, tai per daug nesigilinau į kainą ir kitus niuansus, bet patiko
Gal kuri kaunietė susidomės.

Modelis labiau kaip antros, su mažom kišenėlėm, medžiaga panašesnė į pirmą, visai trumpa, akyse stovi nuotrauka, bet niekaip google nerado man

Rankinė arba Primarko klonas, arba šiaip iš vieno taško vežta, nes identiška maniškė, 4 svarus mokėjau, tai Jūs (nepamenu nicko) dvigubai. Man tai daugoka, už tiek neimčiau tokios mažylės
bet šiaip tai man ji dailutė, o kaip gi 
Labai giriu MLP suknelę, tokia mano mano
Kitų pirkinukai irgi neblogi, o j'aime motera su juosta tobula.

Labai giriu MLP suknelę, tokia mano mano

Kitų pirkinukai irgi neblogi, o j'aime motera su juosta tobula.
aciu,gardi
suknute tokia miela,kad kasdien beveik su ja kur nors einu
siandien perejau kuistukus-charity pardes-kadangi man drabuziu nebereikia(nu neturiu tam progu,rengtis butent vintage,nes sedziu beveik vien namie,prie savo siuvinejimu
),tai galima sakyt,nieko gero ir neradau.zinoma,ziurint is kitos,nepraktiskos puses-groziu daug,bet audziu minti ryt i turgu vaziuot-ten buna geresniu daiktu ir man labiau reikalingu.maciau labai grazu baldu komplekta-tiesiog toks,kokio visada norejau,bet i musu dabartini dekora neisipaiso

suknute tokia miela,kad kasdien beveik su ja kur nors einu

siandien perejau kuistukus-charity pardes-kadangi man drabuziu nebereikia(nu neturiu tam progu,rengtis butent vintage,nes sedziu beveik vien namie,prie savo siuvinejimu

QUOTE(j'aime @ 2011 03 26, 15:54)

Viskas patiko.