QUOTE(micefee @ 2011 04 01, 00:59)
Micefee, aga, tikrai dailūs
Aš kažkaip ne taip nuorodą nukopijavau, ten dar buvo tokie balti su juodu kaspinuku, tai anie man gražesni.
QUOTE(micefee @ 2011 04 06, 00:46)
Aš kažkaip ne taip nuorodą nukopijavau, ten dar buvo tokie balti su juodu kaspinuku, tai anie man gražesni. 
Gal būtų galima pamatyti? Pabandykit dar kartelį

kaip gyvenat?
Papildyta:

Gal kam bus idomus este lauder kvepalai
Ash perbegau per rubukus Lietuvoj, tai radau si, bei ta, bet neturiu fotoaparato
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 04 11, 21:50)
as save pamaloninau
ooooo, kaip megztu as tokius lobius, kur nezinai, ka gausi ir dar gali pasikuisti. labai megztyu pasikuisti. O suknele mane domina, parasysiu AZ
vien del to,kad megstu knistis irgi-tai ir isigyjau ta kruva visko
zinoma,pagrinde buvo mano siuvinejimo reikmenys,beje,irgi vintage,o sitas rinkinys buvo pas ta pacia pardaveja-tai ir pagriebiau
laukiu nesulaukiu
parasiau i az
parasiau i az
gyvenu gerai,beveik baigiu įsirengti savo didįjį vintažinį pirkinį 
jau kitą savaitę turėčiau persikelt
O jei labiau į temą,tai šian kokį sijonuką sesei papirkau
pieštuko formos,tamsiai mėlyną,su baltais taškiukais.Juokingiausia,kad etiketei rašo,kad dydis 42 o ji su savo xs-s vos įsibraškino
Dar rašo,kad 100% vilna,bet jis toks plontis atrodo
Matyt gerai išdirbta ta vilna
jau kitą savaitę turėčiau persikelt
O jei labiau į temą,tai šian kokį sijonuką sesei papirkau
pieštuko formos,tamsiai mėlyną,su baltais taškiukais.Juokingiausia,kad etiketei rašo,kad dydis 42 o ji su savo xs-s vos įsibraškino
Dar rašo,kad 100% vilna,bet jis toks plontis atrodo
Galu gale atsiemiau savo suknele, siuta is krempleninio palto, butu buve lengviau siuti, jei tas paltas butu XXL dydzio, bet kad jis buvo S, tai pasikankinau
, kol siuvausi, tai buvau kaip ant sparnu, jau cia mintyse derinau, kas prie ko... o pasisiuvau ir nebedziugina... nors modelis nuo mamos 1965 metu foto nukopijuotas, aisku kokia tada buvo spalva mama nepamena, nes foto tai nespalvota
Jusu teismui

Dar pamirsau pamineti, kad ta mano uzmacia ne pigiai kainavo
Vien neriniai 30 Lt, pamusalas naujas, uztrauktukas, paltas pats kazkur 50 ( bo siunciaus is ebejaus), ir dar siuvimas, vienu zodziu ir ka as sau galvojau pries uzsiimant situo projektu
Jusu teismui

Dar pamirsau pamineti, kad ta mano uzmacia ne pigiai kainavo