Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Labukas visoms rolleyes.gif
Senokai buvau užlėkus, visai apleidau vintažus blush-anim-cl.gif

Čia visai ne į temą, bet nepamenu, kuri kažkada domėjosi persikine bliuzele blush2.gif mamaitė buvo pasisavinus, bet pavasarinės revizijos rezultatas-ji vėl laisva, tad, jeigu ką, tai mane galima pasiekt až blush2.gif

P.S. Tikiuosi nesupyksit, kad atlėkiau tik su bliuzele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 30, 18:24)
Gaila, kad nepamačiau, kaip pavasarį grybauji...  biggrin.gif

Atsakinejau i visai kitos temos posta lotuliukas.gif , paskui susivokiau, kad ne ten atsakineju, o panaikinti nemoku blush2.gif
O kad nebutu OT tai su sirdies virpesiu laukiu, kol ryt/poryt teta pabaigs persiuti is seno krempleninio paltuko suknele, kuria nusiziurejau nuo mamos jaunystes nuotrauku, jau buvau keliose " priemierkose ", rodos bus baisiai grazu ( tfiu tfiu tfiu ) , kai tik bus - bus pateikta vaizdine medziaga 4u.gif , oij ir dar is MD man tiesiog is panoses nukniso tokia nuostabia " tapestry " ( kaip cia kazin lietuviskai g.gif ) rankine....... nu jau tokia fantastiska buvo..... susignievinau del daikto turbut pirma karta taip nerealiai blush2.gif paliudekit su manim blush2.gif
http://server3.manod....JPG?1301171849
Atsakyti

ash irgi i sita rankine akis spiginau, bet jau buvo rezervuota smile.gif O ir budama ne LT nelabai turiu galimyne pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 30, 21:22)

Jergau, kokio gražumo! wub.gif Padedu tau ją apliūdėti console.gif
Atsakyti
Hilou, gražiausiosios.

Dalinuosi dviem mane itin džiuginančiomis nuorodomis - kitokie žmonės, kitokie žvilgsniai, išraiškos neuniformuotos - gražu.

Pirmoji nuoroda - kabareto šokėjos.
Antroji nuoroda - Australijos nusikaltėliai.

Atsakyti
geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 03 31, 11:35)
Hilou, gražiausiosios.

Dalinuosi dviem mane itin džiuginančiomis nuorodomis - kitokie žmonės, kitokie žvilgsniai, išraiškos neuniformuotos - gražu.

1920/]Pirmoji nuoroda - kabareto šokėjos.[/url]

Bet kokios lelytes wub.gif be jokiu fotoshopu, kokie kunai, laikysenos, zvilgsniai.... kur visa tai dabar ? Emancipacija, skubejimas, internetinis amzius visa tai prarijo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 31 kovo 2011 - 21:37
Ne vintažas, nu bet labai gražu. wub.gif

http://needsupply.co...ce_bowshoe4.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 01 balandžio 2011 - 00:00
QUOTE(Minerva @ 2011 03 31, 12:35)

Smagios muotraukos... moteriškių pozos... žvilgsniai... suknelės... papuošalai...
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 31, 22:18)
Bet kokios lelytes  wub.gif  be jokiu fotoshopu, kokie kunai, laikysenos, zvilgsniai.... kur visa tai dabar ? Emancipacija, skubejimas, internetinis amzius visa tai prarijo  verysad.gif

Akivaizdžiai retušuota, arba su dabartiniu fotoshopu arba tiesiog tais laikais darydavo fotografijas ir jas poto koreguodavo teptuku, gaudavosi kaip paveikslai.. Nes per lygi oda, nu akivaizdžiai kažkas daryta su nuotraukom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 30, 21:22)
rankine....... nu jau tokia fantastiska buvo..... susignievinau del daikto turbut pirma karta taip nerealiai  blush2.gif  paliudekit su manim  blush2.gif
http://server3.manod....JPG?1301171849

Paliudesiu ir as...ji buvo verta net asaros unsure.gif
======
Einu skaityt kuo gyvenat 4u.gif
Laba smile.gif
===========
ava, paskaiciau-na su kvepalu kolekcijom atsargiai-galima nualpti blink.gif bigsmile.gif
ir suknutes grazios ir isigytos ir nurodytos, as kaskaip nerandu mazu dydziu vintage rubeliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaminukas: 03 balandžio 2011 - 01:09
oj, norejau foto idet, bet labai didele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 03 balandžio 2011 - 10:00