Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Nujaučiu, kad šitą suknelę šiąnakt sapnuosiu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 13, 16:28)
nusipirkau tapestry palta

Koks grožis. wub.gif Pavydžiu baltu pavydu.

QUOTE(j'aime @ 2011 04 17, 16:22)
Kokia dieviska suknele...

Tai jau tikrai. wub.gif
Atsakyti
tai turbut,kad ir as del jos nueiciau-be zodziu,grozis wub.gif
Atsakyti
na,atkeliavo mano didysis pirkinys.pirkau siuvinejimo keleta rinkiniu rinkiniu ir prie to paties,kaip rasiau,visokiu niekuciu is serijos "pasidaryk pats" smile.gif atrinkau pacius,mano nuomone,idomiausius ir beje,vintage,ziedas,kuris matosi salia katino-sidabrinis,tik akutes truksta
user posted image

siaip dauguma skirti padaryt auskarus,sages,kai kurie be susegimu,bet nesigailiu,nes tikrai yra idomiu daiktu,o priklijuot susegimus-nesunku

ir dar tokiu papuosaliuku ant kaklo-jei noretumet,po 7lt mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 19 balandžio 2011 - 12:13
MLP, manau, kad pavyks detales panaudoti rankdarbiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 17, 16:29)
jei būčiau dvigubai plonesnė ir dabar tekėčiau,tai jaučiu pesčiom nueičiau jos pasiimti wub.gif biggrin.gif

Visiškai pritariu, net žandikaulis atvipo pamačius wub.gif wub.gif wub.gif Manau, kad į ją įlįsčiau, bet toks įspūdis, kad kvėpuoti joje bet kam būtų sunkoka.. g.gif
Atsakyti
Šiandieninis mano lobis bigsmile.gif kainos geriau neklauskit wub.gif nedidukė ji tokia kaip delninukė, bet man tokia miela wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 21, 19:27)
Šiandieninis mano lobis bigsmile.gif kainos geriau neklauskit wub.gif nedidukė ji tokia kaip delninukė, bet man tokia miela wub.gif

Gėris wub.gif
O kaina - koks kam skirtumas, jei daiktas pačiai išsvajotas ir reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 22, 06:42)
Gėris  wub.gif
O kaina - koks kam skirtumas, jei daiktas pačiai išsvajotas ir reikalingas.

6 litai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 21, 19:27)

Grožis,nuskilo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 22, 20:57)
Grožis,nuskilo. wub.gif

Pritariu, rankinukas labai mielas wub.gif
Merginos, kaip suprantu iš skaitytų postų, savaitgaliais Gedimino 9 vyksta blusų turgus? Kelintą val. ryte prasideda šeštadieniais? Kur ten reikia eiti? Į 4 aukštą kopti? Nevilnietė aš, nelabai gaudausi... Tame pastate esu buvusi, kai dar M&S buvo, bet tik tame skyriuje ir buvau blush2.gif

Visas su Šv. Velykom 4u.gif su pavasariu thumbup.gif
Atsakyti
http://blusuturgus.wordpress.com/
Atsakyti