Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

O kodel nebesidziaugi? Labai faina. Man ypac grazus kalnierius ir rankovu ilgis smile.gif Tik derinimas su juodais batais ir rankenuku tai nelabai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 04 13, 10:33)
O kodel nebesidziaugi? Labai faina. Man ypac grazus kalnierius ir rankovu ilgis smile.gif Tik derinimas su juodais batais ir rankenuku tai nelabai blush-anim-cl.gif

Kazkaip man susirode kad labai " bobina " , o derinimas su juodu - tai irgi copy-paste is mamos foto blush2.gif , ten sviesi suknia gerai ziurejosi blush2.gif , matyt sitas variantas nespalvotoj foto irgi butu geriau, o ka pasiulytum paderinti g.gif , tai vat ir nebedziugina nes nezinau isvadoj su kuo nesiot doh.gif
Atsakyti
as gal prie sviesaus derinciau-pieno spalvos batai ir rankine,bet cia mano nuomone.o siaip-man tai fantastiskas galutinis variantas ir tau tinka thumbup.gif
Atsakyti
Pamenat kaip sielvartavau, kad kazkas nunese is panoses tapestry rankine, tai is to piktumo blush2.gif nusipirkau tapestry palta, raso, kad pirktas 1973, bet in " mint " condition, tipo niekad nebuvo devetas, siunciuosi is Suomijos, laukiu nesulaukiu, kai jau kabes mano spintoj - bus ramu blush2.gif , jau kuriu fiks ideja uzdeti tamsiai ruda lapes apykakle ir rankogalius, bet cia dar pamastymui g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 04 11, 22:50)
as save pamaloninau biggrin.gif

Ar jau sulaukei tų niekučių? Nenuvylė jie?
Atsakyti
Stichija, nebobina tikrai, labai graži suknutė ir dailiai tinka bigsmile.gif , o paltukas ir labai labai, tik gal truputį per sunkiai medžiaga atrodo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 13, 11:29)
Galu gale atsiemiau savo suknele, siuta is krempleninio palto,

Stichija, man labai gražu wub.gif ypač spalva. Pamačiau suknelę ir prisiminiau, kad turiu tokios spalvos krempleninį kelnių ir švarko trumpom rankovėm kostiumą. Rudenį pirkau, tai padėjau giliai į spintą ir pamiršau per žiemą blush2.gif Reiks traukti iš spintos.
Tikiu, kad nepigiai šitas "projektas" kainavo, nes pati nemažai vintažinių drabužių esu nešusi taisyti pas siuvėją. Tuo labiau, kad ne visi drabužiai prigijo. Pvz., turiu raudoną švarką, kurį labiausiai pirkau dėl juodo pamušalo su baltais žirniukais. Siaurino siuvėja pečius, truputį patrumpino, tai kainavo apie 80Lt. Bet taip ir nenešioju aš to švarko, nes nesusigyvenu su raudona spalva...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 15, 17:19)
Ar jau sulaukei tų niekučių? Nenuvylė jie?

dar ne-siunciuosi is JAV,pirkau viska etsy.jau kai gausiu-tai butinai atbegsiu pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
Stichija - sukienka super!!! man labai graziai susisaukia su plaukais ir siaip - tie gidiurai supeeer. As ja labiausiai isivaizuoju su bateliais - tokias kreminiais svelniai uzkvadratintu priekiu ir dideliu kvadratiniu kulnu - na, is 60 uju arba 70 uju pradzios... Ir kokiom pieninem pedkelnem... Jeeeeeee!

Va radau - nepamirskit manes, jei vaziuosit biggrin.gif :

http://www.sweetsass...-shops-in-paris
Atsakyti
Rouge

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kokia dieviska suknele...

user posted image

Atsakyti
jei būčiau dvigubai plonesnė ir dabar tekėčiau,tai jaučiu pesčiom nueičiau jos pasiimti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti