Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 04 05, 21:00)
nejuokaukit smile.gif susitaikyt gali su akiu spalva, plauku struktura ar ugiu. su isgydomu, ar bent gydomu dalyku, nemanau, kad reiktu taikytis smile.gif nesitaikom gi su veziu ar skrandzio opa. gydom. ar bent bandom. spuogai nera kazkas isvis nepraeinancio. jie gi atsiranda, auga, po to gyja.. kodel tada taikytis?
na jei norit zinoma, taikykites. as pabandysiu kovot  4u.gif

Aš jau 10 metų kovoju. Ir susitaikiau su tuo, kad visada reikės, kad nebus jokios tabletės kurią išgėrus kaip ranka nuims visus spuogus. O ant antibiotikų visam gyvenimui nesėsi.
Atsakyti
QUOTE(tanile @ 2011 04 05, 22:28)
Žinant, kad spuogų uždegiminius procesus lemia Propionibacterium acnes, bijot antibiotikų tikriausia nereiktų  smile.gif

O jeigu nežinai? Kokius tyrimus patartumėt darytis ir kur?
Atsakyti
O kaip reikia naudoti ACNE BP5? Kaip jus naudojate?
Atsakyti
siandien uzrasiau sunu i birzus pas dermatologe del spuogu . sestadieni vaziuojame. parasysiu,jei kam idomu ka sakys gydytoja. raso gydytoja gera. vaziuoja is visos lietuvos. prijima privaciai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanile @ 2011 04 05, 21:28)
http://www.ikyrusspuogai.lt/

visai nebloga nuoroda, bent jau bendram supratimui kas yra spuogai, nuo ko jie atsiranda, kaip gydomi ir t.t.

labai idomus puslapiukas, daug info. perskaiciau su didziausiu susidomejimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 06 balandžio 2011 - 14:44
QUOTE(Amellie @ 2011 04 06, 05:00)
Aš jau 10 metų kovoju. Ir susitaikiau su tuo, kad visada reikės, kad nebus jokios tabletės kurią išgėrus kaip ranka nuims visus spuogus. O ant antibiotikų visam gyvenimui nesėsi.

Jei 10 metų niekas nepadeda ir situacija prasta, gal visgi reiktų apie Roaccutane pamąstyti? Tai greičiausiai ir būtų ta tabletė, kuri kaip ranka nuimtų... Tik, aišku, ne be pašalinio poveikio.

QUOTE(myglle @ 2011 04 06, 06:00)
O kaip reikia naudoti ACNE BP5? Kaip jus naudojate?

Kaip ir bet kurią BP priemonę- po odos valymo, prieš drėkinimą, tepant labai ploną sluoksnį ant viso spuoguoto ploto. Pradžioje geriau kas kelias dienas tepti, tik kelias valandas palikti ant odos. Tada po truputį dažninti, laikyti vis ilgiau, kol prieinama iki kasdienio naudojimo. Taip oda mažiau bus džiovinama. Jei oda labai spuoguota ir riebi, galima iškart kasdien naudoti, tik svarbu nepadauginti kremo ir drėkinti odą. Idealiai reiktų kombinuoti su BHA, tada geresnis rezultatas būna, nei naudojant vien BP.
O jei tik vienas kitas spuogas kyla, tada kaip taškinę priemonę galima naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 06 balandžio 2011 - 16:16
QUOTE(himalaia @ 2011 04 06, 17:12)
Jei 10 metų niekas nepadeda ir situacija prasta, gal visgi reiktų apie Roaccutane pamąstyti? Tai greičiausiai ir būtų ta tabletė, kuri kaip ranka nuimtų... Tik, aišku, ne be pašalinio poveikio.

Situacija ne tragiska, o Roaccutane tik krastutiniu atveju. Be to turiu per daug ligu, kad dar problemu dasideciau.
Atsakyti
paskaitykite salutini rocutane poveiki, ir tada kazin ar kils ranka juos gerti ? user posted image
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2011 04 07, 10:06)
paskaitykite salutini rocutane poveiki, ir tada kazin ar kils ranka juos gerti ? user posted image

visos, cia dalyvaujancios, ir patikekit - Himalaia ypac gerai, zino roaccutane salutini poveiki 4u.gif
Atsakyti
na paskaitinejau jusu pasisakymus, mano odos bedos prasidejo, kai kuri laiko tarpa pagyvenau UK, nes iki tol problemu neturejau su veido oda, bet po tenykscio negyvo vandens ir matomai klimato mano organizmas pakito. Bandziau visokias priemones, kurios dazniausiai nusausindavo oda, teko ir dermatologes paslaugom naudotis, bet kazkaip nesisseke, bet dabar atradau super priemones is sveicarijos, bent jau man padeda ir jau viskas akivaizdziai matomai gereja,veidukas tampa, kaip gerais senais laikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa81 @ 2011 04 07, 16:07)
na paskaitinejau jusu pasisakymus, mano odos bedos prasidejo, kai kuri laiko tarpa pagyvenau UK, nes iki tol problemu neturejau su veido oda, bet po tenykscio negyvo vandens ir matomai klimato mano organizmas pakito. Bandziau visokias priemones, kurios dazniausiai nusausindavo oda, teko ir dermatologes paslaugom naudotis, bet kazkaip nesisseke, bet dabar atradau super priemones is sveicarijos, bent jau man padeda ir jau viskas akivaizdziai matomai gereja,veidukas tampa, kaip gerais senais laikais smile.gif

kokios firmos tos priemones?
Atsakyti
sveikos,
mano problemos su spuogais jau kaip ir aptvarkytos (na aišku prieš mėnesines iškyla vienas kitas, bet tam jau didelės reikšmės neteikiu), tačiau ant skruostų liko randeliai/ dėmelės (net nežinau kaip įvardinti smile.gif ) ir sunkiai gija. Gal kuri esat su tuo susidurusi ir galit ką nors patarti? smile.gif
Atsakyti