man ir idomu ,kaip randelius gydote ,kokiomis priemonemis?

QUOTE(susidomejus @ 2011 04 07, 21:09)
kokios firmos tos priemones?
declare zydra linija riebiai odai
man drauge kazkada kazka minejo, kad yra kazkokie pleistriukai randeliams gydyti. Gal kuri tiksliau zinote?

QUOTE(DIA-40 @ 2011 04 08, 12:16)
Curiosin geliu gydau

QUOTE(raimute89 @ 2011 04 08, 00:52)
sveikos,
mano problemos su spuogais jau kaip ir aptvarkytos (na aišku prieš mėnesines iškyla vienas kitas, bet tam jau didelės reikšmės neteikiu), tačiau ant skruostų liko randeliai/ dėmelės (net nežinau kaip įvardinti
) ir sunkiai gija. Gal kuri esat su tuo susidurusi ir galit ką nors patarti? 
mano problemos su spuogais jau kaip ir aptvarkytos (na aišku prieš mėnesines iškyla vienas kitas, bet tam jau didelės reikšmės neteikiu), tačiau ant skruostų liko randeliai/ dėmelės (net nežinau kaip įvardinti

Jeigu realiai man jau metus tos demeles laikosi , kazkiek jau apmazejo , bet tikrai labai labai letai , nors dermatologe sake kad turi isnykt .
QUOTE(raimute89 @ 2011 04 08, 07:00)
man drauge kazkada kazka minejo, kad yra kazkokie pleistriukai randeliams gydyti. Gal kuri tiksliau zinote? 

Turbūt silikoninius pleistrus turėjo omenyje. Jie yra skirti daugiau iškilusiems, ypač keloidiniams randams, nes juos minkština, padeda sulyginti. Jei randeliai įdubę, nelabai padės toks pleistras.
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 04 08, 19:36)
Jeigu realiai man jau metus tos demeles laikosi , kazkiek jau apmazejo , bet tikrai labai labai letai , nors dermatologe sake kad turi isnykt .
Kodel nemeginat pasidaryt keliu stipriu rugstiniu ar cheminiu pylingu? Tikrai turetu padet su demelem susitvarkyt, islygint oda. Ir nereiketu taip ilgai laukt.
QUOTE(EgleG @ 2011 04 08, 19:23)
Kodel nemeginat pasidaryt keliu stipriu rugstiniu ar cheminiu pylingu? Tikrai turetu padet su demelem susitvarkyt, islygint oda. Ir nereiketu taip ilgai laukt.
Ai nezinau , nepasitikiu as kosmetologem ir tt , bijau kad veida vel uzkres.. plius bernas esu , nera taip baisu ..Svarbiausia ,kad sustabde spuogu atsiradima

Žinokit spuogų ir inkštirų naikinimo atradimas - natūralūs aliejai
Šalto spaudimo ir nerafinuoti. Grupiokė pradejo naudoti, tai per kokius 3 mėn vaidas susitvarkė, toks švytintis pasidarė... Sugundė ir pati pamėginau, tai net atrodo, kad net inkštirai pradėjo nykti
Tai va, tik reikia žinoti, kad tik pradėjus juos naudoti, gali daugiau spuogelių prikilti, nes oda valosi, bet paskui rezultatas akivaizdus
be to... visai nebrangu, jeigu protingai perki 
Dabar ekologiškos kosmetikos mada (grįžtam atgal į praeitį, kai bobutės sausą veidą sviestų tepdavo
), klausiau vienos pardavėjos kuo skirasi apiejai skirti kosmetikai nuo aliejų skirtų kepimui. Atsakymas - niekuo 
Pasiskaitinėkit apie natūralius aliejus, išsirinkit jums labiausiai tinkantį ir pirkit
galit pirkti 100ml gražiam buteliuke ir su užrašu "kosmetinis" už 30 lt, arba 250ml prekybos centre aliejų skyriuj už 15 lt (ant etiketės būna parašyta, kad naudojamas aliejus ir kostemikos pramonėje).
Ir aliejus neužkemša porų! Atvirkščiai, jas išvalo

Dabar ekologiškos kosmetikos mada (grįžtam atgal į praeitį, kai bobutės sausą veidą sviestų tepdavo

Pasiskaitinėkit apie natūralius aliejus, išsirinkit jums labiausiai tinkantį ir pirkit

Ir aliejus neužkemša porų! Atvirkščiai, jas išvalo

QUOTE(fruktozoide @ 2011 04 08, 18:04)
galit pirkti 100ml gražiam buteliuke ir su užrašu "kosmetinis" už 30 lt, arba 250ml prekybos centre aliejų skyriuj už 15 lt (ant etiketės būna parašyta, kad naudojamas aliejus ir kostemikos pramonėje).
Su šita teorija į aliejų temą ateikite, liksite išdraskytomis akimis

Iš tikro, tai skiriasi, ir dar kaip. Nėra ko lyginti aukštos kokybės ekologiško sertifikuoto aliejaus ir aliejus iš prekybcentrio, kad ir šaltai spausto

Dėl odos valymo aliejais... Taip, gali būti geras metodas. Tiesiog ne visiems jis tinka.
Aš su aliejų valymais dar daugiau inkštirų ir spuogų prisiauginau. Ir tikrai nesiruošiau vaikščioti tokia metus, kad suprasčiau valosi čia ta oda, ar dar labiau teršiasi

QUOTE(himalaia @ 2011 04 09, 03:25)
Su šita teorija į aliejų temą ateikite, liksite išdraskytomis akimis
Iš tikro, tai skiriasi, ir dar kaip. Nėra ko lyginti aukštos kokybės ekologiško sertifikuoto aliejaus ir aliejus iš prekybcentrio, kad ir šaltai spausto
Dėl odos valymo aliejais... Taip, gali būti geras metodas. Tiesiog ne visiems jis tinka.

Na taip, yra blogas ir yra geras aliejus

QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 09, 10:43)
Aš su aliejų valymais dar daugiau inkštirų ir spuogų prisiauginau. Ir tikrai nesiruošiau vaikščioti tokia metus, kad suprasčiau valosi čia ta oda, ar dar labiau teršiasi 

smaggiuke, himalaia rašė tiesiog ne visiems tinka. Galbūt naudojai ne pagal savo veido odą ar dar kas nors