Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(non-stop @ 2011 04 14, 16:50)
o kiek laiko reikėjo gerti antibiotikus, beje, kokius? Aš numanau, kad tas tolesnis gydymas, apie kurį gydytojas kalbėjo, turėtų būti Roaccutane tabletės, nes vis klausinėjo, ar planuoju artimiausiu laiku turėti vaikų, bet man taip nesinori vartoti tų tablečių doh.gif

antibiotikus geriau 3 savaites. doksiciklina.
is tiesu nera pas mane tragiska situacija.. turbut nelabai galiu net skustis, ypac kai matau kitu nuotraukas, kur tikrai baisus veidai buna.. pas mane siuo metu yra vienas giluminis spuogas toks pacioj brandoj. nuo kitu likusios tik demeles - didesnes ar mazesnes. ir spuogai pagrinde ant zandu, todel bent man tikrai nesiulys niekas roaccutane, be to net jei ir siulytu (nors nesiulys smile.gif ) as tikrai negerciau ax.gif net nesvarbu planuoju vaiku turet artimiausiu metu ar ne smile.gif gerciau tik visiskai absoliuciai krastutiniu atveju. o iki jo mano veidui toli kaip iki menulio rolleyes.gif
beje, ryt vel einu pas dermatologe, ziuresim ka pasakys ax.gif buvo minejus, o ir pati zinau, kad greitu rezultatu negaliu tiketis, bet manau, kad vistik turejo antibiotikai padet labiau.. nors gal per daug optimistiskai cia galvoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 14 balandžio 2011 - 18:32
QUOTE(Eleina @ 2011 04 14, 19:26)
is tiesu nera pas mane tragiska situacija.. turbut nelabai galiu net skustis, ypac kai matau kitu nuotraukas, kur tikrai baisus veidai buna.. pas mane siuo metu yra vienas giluminis spuogas toks pacioj brandoj. nuo kitu likusios tik demeles - didesnes ar mazesnes. ir spuogai pagrinde ant zandu,  todel bent man tikrai nesiulys niekas roaccutane, be to net jei ir siulytu (nors nesiulys smile.gif ) as tikrai negerciau  ax.gif net nesvarbu planuoju vaiku turet artimiausiu metu ar ne smile.gif gerciau tik visiskai absoliuciai krastutiniu atveju. o iki jo mano veidui toli kaip iki menulio  rolleyes.gif
beje, ryt vel einu pas dermatologe, ziuresim ka pasakys  ax.gif buvo minejus, o ir pati zinau, kad greitu rezultatu negaliu tiketis, bet manau, kad vistik turejo antibiotikai padet labiau.. nors gal per daug optimistiskai cia galvoju..

Del 1 giluminio spuogelio antibiotikus vartot ?smile.gif na ir kur tos mergeles nenuprotes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(non-stop @ 2011 04 14, 16:50)
o kiek laiko reikėjo gerti antibiotikus, beje, kokius? Aš numanau, kad tas tolesnis gydymas, apie kurį gydytojas kalbėjo, turėtų būti Roaccutane tabletės, nes vis klausinėjo, ar planuoju artimiausiu laiku turėti vaikų, bet man taip nesinori vartoti tų tablečių doh.gif

jeigu klausinejo apie vaikus, tai turbut ta vaista turejo omeny, jis gali paskatint vaisiaus apsigimima.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 04 14, 19:38)
Del 1 giluminio spuogelio antibiotikus vartot ?smile.gif na ir kur tos mergeles nenuprotes biggrin.gif

oi Joneli, ne vienas jis buvo tongue.gif dabar tik vienas naujas riebus iskiles liko tongue.gif biggrin.gif
ir as ne mergele, subrendus moteris, prasom kreiptis "jus" cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 14, 17:26)
is tiesu nera pas mane tragiska situacija.. turbut nelabai galiu net skustis, ypac kai matau kitu nuotraukas, kur tikrai baisus veidai buna.. pas mane siuo metu yra vienas giluminis spuogas toks pacioj brandoj. nuo kitu likusios tik demeles - didesnes ar mazesnes. ir spuogai pagrinde ant zandu,  todel bent man tikrai nesiulys niekas roaccutane, be to net jei ir siulytu (nors nesiulys smile.gif ) as tikrai negerciau  ax.gif net nesvarbu planuoju vaiku turet artimiausiu metu ar ne smile.gif gerciau tik visiskai absoliuciai krastutiniu atveju. o iki jo mano veidui toli kaip iki menulio  rolleyes.gif
beje, ryt vel einu pas dermatologe, ziuresim ka pasakys  ax.gif buvo minejus, o ir pati zinau, kad greitu rezultatu negaliu tiketis, bet manau, kad vistik turejo antibiotikai padet labiau.. nors gal per daug optimistiskai cia galvoju..

aš dėl veido spuogų irgi nelabai pergyvenu, nėra jų daug pas mane, bet ant nugaros doh.gif baisu žiūrėt, pūliniai, o kur jau išgiję - tai randai likę verysad.gif o buvo švarut švarutėlė kažkada.
Aš tokius pačius antibiotikus geriu, pirmąsias dienas - du kartus per dieną, paskui vis mažėjančia tvarka reikės. Praneškit rezultatus, ką dermatologė pasakys mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 14, 17:52)
jeigu klausinejo apie vaikus, tai turbut ta vaista turejo omeny, jis gali paskatint  vaisiaus apsigimima.

ne, tuomet nenoriu tokio gydymo, tuo labiau, kad skaičiau, jog ne visiems jis padeda, ir ilgai trunka schmoll.gif jei nuo KT buvo oda daili, tai turbūt hormonai kalti dėl tų spuogų, nėštumo metu gal ir vėl išnyks kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(non-stop @ 2011 04 15, 10:14)
ne, tuomet nenoriu tokio gydymo, tuo labiau, kad skaičiau, jog ne visiems jis padeda, ir ilgai trunka schmoll.gif jei nuo KT buvo oda daili, tai turbūt hormonai kalti dėl tų spuogų, nėštumo metu gal ir vėl išnyks kada ax.gif

Man rodos, pasakos, kad po nėštumo spuogai (kurių priežastis - hormonų disbalansas) išnyksta. Taip, galbūt kuriam laikui ir išnyks. Bet paskui gali viskas vėl grįžti. Bent jau tokia mano patirtis.
Aišku, kiekvienai gali būti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(non-stop @ 2011 04 15, 11:14)
aš dėl veido spuogų irgi nelabai pergyvenu, nėra jų daug pas mane, bet ant nugaros doh.gif  baisu žiūrėt, pūliniai, o kur jau išgiję - tai randai likę verysad.gif  o buvo švarut švarutėlė kažkada.
Aš tokius pačius antibiotikus geriu, pirmąsias dienas - du kartus per dieną, paskui vis mažėjančia tvarka reikės. Praneškit rezultatus, ką dermatologė pasakys mirksiukas.gif  4u.gif

pasake, kad rezultatas nera pats geriausias, galejo but ir geriau... bet nera labai ir blogai, tik vienas naujas giluminis spuogas ir daug demeliu po ankstesniu buvusiu. taip pat vis dar like nemazai inkstiru ir siaip spuogeliu.. bet antibiotiku daugiau nerase. liepe vis dar teptis tuo rugstiniu geliu, taip pat israse benzoilio peroksido tepti ant pavieniu spuogeliu nakciai. dar sake, kad demelems isnykt reikes nemazai laiko. zodziu nieko kaip ir gero ar naujo nesuzinojau. israse dar tiesa tabletike nuo grybelio, kad isgerciau po antibiotiku kurso. ir jei situacija bloges, vel pas ja ateit. o siaip kontrolinis apsilankymas po dvieju men.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 15, 11:28)
Man rodos, pasakos, kad po nėštumo spuogai (kurių priežastis - hormonų disbalansas) išnyksta. Taip, galbūt kuriam laikui ir išnyks. Bet paskui gali viskas vėl grįžti. Bent jau tokia mano patirtis.
Aišku, kiekvienai gali būti kitaip.

o man kaip tik po nestumo atsirado doh.gif niekada anksciau nebuvo.. turejau grazia oda.. o dabar i senatve atrodau kaip paaugle cool.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 13, 21:25)
negali but nuo streso akne tarda?

kad nelabai aš stresuojuos dėl kažko.Nors manau didelis steras gali išprovokuot situacijos pablogėjimą.

QUOTE(Vitulka @ 2011 04 13, 23:02)
tai pabandykit netept savaitę ar daugiau, turėtų pasimatyt ar nuo kremo.

kavą ar taip artaip mažinu,nes epr dieli kiekiai, kremo netepu kelias dienas tai ensuprasi nuo ko tas pagerėjiams iš tikro. Kartais turbūt susideda ne viena priežastis.Tik kažkaip lius jkaltint mitybą , nes anksčiau nuo ODA kremo nieko nebūdavo. Tiesa ir mityba niekada nebuvo pagrindinė priežastis, betmanau per duag kavos per daug ne itin gero maisto vienaip ar kitaip šiek tiek prisideda prie odos būklės.

Atsakyti
Esu pries metus pradejus sitoj temelej lankytis. Uzsibreziau tiksla iki pavasario issivaduoti nuo spuogu. Jau 16 metu ju buvo. Aisku, daug kosmetologu, daug gydytoju, dermatologu ir kt. Pirmiausia issinarsiau visa interneta. Kur, kas, nuo ko tai gali buti.
Zmogus NETURI BUT SPUOGUOTAS. Ir tai svarbiausia. Kas jums bebutu, tai sutvarkoma. Turi rast, kas negerai. KAS IESKO-TAS RANDA 4u.gif Anksciau ar veliau. Mano atveju, buvo kalti hormonai. Nuvaziavau pas gyd., issityriau. Aisku, hormonuose bardakas. Gavau gert KT. Pasidariau rugstiniu proceduru serija. Naudoju toliau rugstyne kosmetika namuose. Problemu neturiu, nors atrode grazia oda tureti beviltiska. Nenusiminkit ir nepraraskit vilties. Ieskokit. group.gif
Atsakyti
QUOTE(cannelle @ 2011 04 15, 14:16)
kad  nelabai aš stresuojuos dėl kažko.Nors manau  didelis steras gali išprovokuot situacijos pablogėjimą.
kavą  ar taip artaip mažinu,nes  epr dieli kiekiai, kremo netepu kelias dienas tai ensuprasi nuo ko tas pagerėjiams iš tikro. Kartais turbūt susideda ne viena priežastis.Tik kažkaip lius jkaltint  mitybą , nes anksčiau nuo ODA kremo nieko nebūdavo. Tiesa ir mityba niekada nebuvo pagrindinė priežastis, betmanau per duag kavos per daug ne itin gero maisto vienaip ar kitaip šiek tiek prisideda prie odos būklės.

nuo daug angliavandeniu maiste irgi gali bert... Nuo pieno, vit.B, sokoladu, darboholizmo, blogos kosmetikos ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 15 balandžio 2011 - 21:16
QUOTE(Shoko @ 2011 04 15, 21:03)
Esu pries metus pradejus sitoj temelej lankytis. Uzsibreziau tiksla iki pavasario issivaduoti nuo spuogu. Jau 16 metu ju buvo. Aisku, daug kosmetologu, daug gydytoju, dermatologu ir kt. Pirmiausia issinarsiau visa interneta. Kur, kas, nuo ko tai gali buti.
Zmogus NETURI BUT SPUOGUOTAS. Ir tai svarbiausia. Kas jums bebutu, tai sutvarkoma. Turi rast, kas negerai. KAS IESKO-TAS RANDA  4u.gif  Anksciau ar veliau. Mano atveju, buvo kalti hormonai. Nuvaziavau pas gyd., issityriau. Aisku, hormonuose bardakas. Gavau gert KT. Pasidariau rugstiniu proceduru serija. Naudoju toliau rugstyne kosmetika namuose. Problemu neturiu, nors atrode grazia oda tureti beviltiska. Nenusiminkit ir nepraraskit vilties. Ieskokit. group.gif

kol geri hormonus tol oda grazi, bet kai baigi gerti pasidaro dar baisesne negu iki tol blush2.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 15, 22:47)
kol geri hormonus tol oda grazi, bet kai baigi gerti pasidaro dar baisesne negu iki tol blush2.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Mane gine jau "apramino", kad man greiciausiai tai teks daryti visa mano gyvenima. gun_bandana.gif Kadangi po nestumu hormonai nesusitvarke.. O kai bardakas su hormonais, tai spuogeliai tik mazas estetinis minusiukas. Nekalbant apie visa kita bloga poveiki organizmui. Na zodziu, spyriojaus nuo KT daug metu. Aj, o dbr susitaikiau ir dziaugiuosi. Ar KT formoj ar kitu pavidalu hormonus tureciau gerti. Bet cia individualu.
Atsakyti