Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Amellie @ 2011 04 18, 01:05)
Kokius tyrimus ir ka paskyre?  rolleyes.gif

Na, tiksliai nepasakysiu.. Ten hormonu medicininiai trumpiniai. Gydytojas paklauses pats nusprende. Paskyre KT "Claira".
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 15, 20:47)
kol geri hormonus tol oda grazi, bet kai baigi gerti pasidaro dar baisesne negu iki tol blush2.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

pritariu, tikra teisybė, atsidžiaugti negalėjau gražia oda geriant KT, o dabar, matyt, visi spuogai iškilo vienu metu, organizmas atsigriebė už tą laiką, kai jų nebuvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shoko @ 2011 04 17, 14:12)
Exuviance naudoju jau beveik 14 metu. 1 buteliuko uztenka metams. I nieka jos nekeisciau. Super daiktas. Man tinka idealiai.  4u.gif  Siulau isbandyt.

o kiek kainuoja?
Atsakyti
Apie 90lt Exuviance kaina.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 15, 21:47)
kol geri hormonus tol oda grazi, bet kai baigi gerti pasidaro dar baisesne negu iki tol blush2.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Labai individualu. Prieš kt mano oda buvo baisi, geriant susitvarkė, o ir jas metus nėra problemų, kadangi baigėsi paauglystė.
Atsakyti
QUOTE(izabele.margarita @ 2011 04 17, 22:12)
Exuviance super  smile.gif  tikrai neužkemša porų, po visos nakties šokių, veido oda neblizga. O pasikeitus pakuotėms tikrai jokio skirtumo nepastebėjau  smile.gif siūlau įsigyti . Iš tiesų kiekvieno veido oda skirtingaio reaguoja, tad turėtumėt išbandyti kelis variantus smile.gif o mėginukų tikrai turėtų turėti kosmetikės , o ypač dermatologės.

o gal zinote kur duoda Kaune,vienoj vaistinej maciau,bet sake nieko neduoda ir meginuku neturi,nebent ten pasibandyt,o ten pudros net uzdziuvusios buvo,labai neestetiskai atrode,pabijojau tept,kad neisbertu,nes turbut ju jau galiojimas buvo pasibaiges..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 04 18, 13:38)
o gal zinote kur duoda Kaune,vienoj vaistinej maciau,bet sake nieko neduoda ir meginuku neturi,nebent ten pasibandyt,o ten pudros net uzdziuvusios buvo,labai neestetiskai atrode,pabijojau tept,kad neisbertu,nes turbut ju jau galiojimas buvo pasibaiges..

uzdziuvusios jos tik isorej, viduj normalios buna. ir nemanau, kad vaistinej butu produktas su pasibaigusiu galiojimo laiku. zinot kokios baudos uz tai?
as irgi savaitgali ziurinejau tas pudras Oze, taip pat sake neturi ir niekada neturejo meginuku, nebent teptis vietoj. tepiausi. bet tai kas is to, jei tepiausi 17 val, kai is namu isejus buvau 12 val, be to - namie taip pat tepiausi pudra biggrin.gif cia tepti reiktu ant svarios odos. o tuo labiau toj vaistinej apsvietimas visiskai nekoks buvo. zodziu kolkas neapsisprendziau ar pirkt, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 04 18, 13:38)

o kurioj cia vaistinej? smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, nelabai seku temą, bet aš su tokiu klausimu, ar kas bandėt Octenisan losjoną prausimuisi? Prisiskaičiau apie jį daug gero ir šiandien vaistinėj nusipirkau. Rašo, kad tai losjonas su antimikrobiniu poveikiu, įskaitant ir antibiotikams atsparius mikroorganizmus. Tikiuosi, gal tiks ir pagelbės bent kiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 18, 19:01)
Atsiprašau, nelabai seku temą, bet aš su tokiu klausimu, ar kas bandėt Octenisan losjoną prausimuisi? Prisiskaičiau apie jį daug gero ir šiandien vaistinėj nusipirkau. Rašo, kad tai losjonas su antimikrobiniu poveikiu, įskaitant ir antibiotikams atsparius mikroorganizmus. Tikiuosi, gal tiks ir pagelbės bent kiek rolleyes.gif

Man tai jis kažkokio įspūdžio nepaliko ir tikriausia nebekartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 04 18, 19:39)
Man tai jis kažkokio įspūdžio nepaliko ir tikriausia nebekartosiu.

O tai bent jau kažką jis daro ar nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 18, 20:41)
O tai bent jau kažką jis daro ar nieko? unsure.gif

Nuplauna odą kaip ir bet kuris prausiklis. Kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau. Vandens konsistencijos, bespalvis, neputoja, neutralaus kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 balandžio 2011 - 18:54
QUOTE(Victorious @ 2011 04 18, 19:52)
Nuplauna odą kaip ir bet kuris prausiklis. Kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau. Vandens konsistencijos, bespalvis, neputoja, neutralaus kvapo.

Aišku. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 18 balandžio 2011 - 19:17