QUOTE(NIDCKA @ 2011 06 26, 12:59)
gal jum odos problemos ir nera susijuios su skydliauke,o skydliaukes hiper funkcija kaip tik ir issaukia padidejusia riebaliniu liauku veikla,o jus nepastebejot ,kad atsiradus problemu su skydliauke ,jums atsirado didesniu problemu su oda ,tarp kitko sutrikus skydliaukes hormonu veikai sutrinka ir moterisku hormonu veikla(gali dinkt menesines,nevaisingumas ir t.t )
Kada sutriko skydliaukės veikla, nebeatsekčiau. Pastebėta prieš kokius 15 metų (bet galėjo būti ta problema ir anksčiau).
Išeitų, kad prasti tie gydytojai, pas kuriuos lankiausi, arba davę tylėjimo įžadus

, kad nesusiejo skydliaukės ir odos problemų.
QUOTE(tiutik @ 2011 06 26, 14:02)
Nuo šito kremo tokią alergiją veidui gavau, kad veidas po poros dienų šlapuojančiom žaizdom pasidengė, ir su dermatologų pagalba super ilgai jį gydžiaus įvairiausiom priemonėm...
O,sieros suplaktinė ir man labai geras dalykas, dar geriau už ją veikia levomecytino tirpalas spuogams, tik jau jam recepto reikia
Man Rasos serija probleminei odai irgi alergizavo, bet būtent nuo sieros (kaip ir didžiąją daugumą tų, kuriuos ši serija alergizuoja). Tačiau jeigu galit sieros suplaktinę naudoti, reiškia, jums kažkokia kita sudėtinė kremo dalis alergizavo
Levomecitino suplaktinę kažkada esu naudojusi. Bet neperseniausiai esu girdėjusi apie konkrečiai šį antibjotiką blogų žodžių. O man pačiai su laiku jam netgi alergija išsivystė (būtent nuo suplaktinių).
Tfu tfu tfu nenusigirti, bet ši vasara pirmoji po ilgo laiko, kai oda nebetaip stipriai riebaluojasi, kaip ankstesnėmis vasaromis. Dar pernai vasaros metu riebalai upeliais plaukdavo

Nežinau, galbūt atitaikiau kosmetiką

Stengiuosi rinktis kuo švelnesnį ir nesausinantį prausiklį. Paskutinis naudotas buvo Rasos jautriai odai, tikrai labai neblogas

Dabar jau kokią savaitę naudoju Anna Lotan mineralinį odos prausiklį. Ir vakarais drėkinimui pasitepu Anna Lotana kremu geliu "Auksiniai lašai" (naudoju tą kremuką jau kokį pusantro mėnesio). Pavieniai spuogeliai karts nuo karto išlenda, ypač probleminėse vietose - ant smakro, ties smilkiniais. Bet gyvent jau galima.