Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

kovoju ir as su tais nelemtais spuogeliais smakro srityje,siandien uzsidejau cesnaka sutrinta,ziuresiu koks poveikis bus
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 06 22, 20:43)
kovoju ir as su tais nelemtais spuogeliais smakro srityje,siandien uzsidejau cesnaka sutrinta,ziuresiu koks poveikis bus

isdegins oda ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 06 21, 20:47)
Jei grynai prie lūpų- gal dantų pasta, lūpdažis, blizgis kalti? Man nuo dantų pastos raudona niežtinti dėmelė prie lūpų kampučio pastoviai atsiradinėdavo.

Ne, turbūt nei vienas iš šių dalykų. Blizgį, lūpdažį retai naudoju. Nuo dantų pastos nemanau, nes būna jų ir žemiau, kur dantų pastą kaip ir nepakliūna. Ir čia nėra dėmelės, kurios atsirastų sukeltos alergijos. Maži spuogeliai, kurie paskui prinoksta ir randelius palieka. Gerai patyrinėjus matau kiek daugybė miniatiūrinių jų dar laukia savo eilės prasikalti.. dry.gif
Atsakyti
isdegino oda:(nebandykit nei viena su tuo cesnaku ,negaliu net i veidrodi ziureti,o tau ir liaudiska priemone....sad.gif
Atsakyti
sveikos turiu didele beda,kaip jau zinoma kiaules desnis visdelto egzistuoja...labai isbere veida,o liepos 1 diena dalyvausiu vestuvese...gal zinot merginos kokiu receptu kaip tuos spuogelius greiciau uzgydyt...bus ko gero nuo hormonu,nes arteja tos moteriskos dienos...buciau labai dekinga uz receptelius...nes jau puolu nevilti,kad busiu labai grazi per vestuves... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 25, 12:41)
sveikos turiu didele beda,kaip jau zinoma kiaules desnis visdelto egzistuoja...labai isbere veida,o liepos 1 diena dalyvausiu vestuvese...gal zinot merginos kokiu receptu kaip tuos spuogelius greiciau uzgydyt...bus ko gero nuo hormonu,nes arteja tos moteriskos dienos...buciau labai dekinga uz receptelius...nes jau puolu nevilti,kad busiu labai grazi per vestuves...  verysad.gif

gal kokias molio kaukes uzsidekit ir levandu vandeniu pasipurskit, jis spuogelius pagydis ir nuramins sudirgusia oda, tik odos neisausinkit kovodama su tais spuogeliais, nes tokiu atevju taip pat per svente grazi nebusit jei oda isauses ir makijazo pagrindais baisiai dengsis.

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 06 25, 14:20)
gal kokias molio kaukes uzsidekit ir levandu vandeniu pasipurskit, jis spuogelius pagydis ir nuramins sudirgusia oda, tik odos neisausinkit kovodama su tais spuogeliais, nes tokiu atevju taip pat per svente grazi nebusit jei oda isauses ir makijazo pagrindais baisiai dengsis.

aciu uz patarimus,as bandziau detis molio kauke,bet ji ten tonizuojanti,o gal yra grynai nuo spuogeliu?vat su tuo sausejimu ir turiu bedu,sudetingas variantas man tos pudros,nes oda gan jautri ir linkusi susierzinti,po skruostikauliais tuos vietos ypac jautrios,buna ,kad ismeta net plemais,kurie niezti,o likusi oda gan riebi... ir dar pabere verysad.gif kaip cia reiks issisukt ,kad graziai atrodyt per vestuves net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 25, 12:41)
sveikos turiu didele beda,kaip jau zinoma kiaules desnis visdelto egzistuoja...labai isbere veida,o liepos 1 diena dalyvausiu vestuvese...gal zinot merginos kokiu receptu kaip tuos spuogelius greiciau uzgydyt...bus ko gero nuo hormonu,nes arteja tos moteriskos dienos...buciau labai dekinga uz receptelius...nes jau puolu nevilti,kad busiu labai grazi per vestuves...  verysad.gif

galbūt per vėlu jau, bet man bet kokius bėrimus, spuogelius labai labai gerai apgydo jojobos + salierų ea. Tepu dėmes po spuogų ir spuogus pačius. Labai gražiai "susitvarko".
o jei bėrimai, bet ne spuogeliai, labai padeda Iricar'as. Nusideginau odą su arbatmedžiu, atsirado lyg bėrimas, nežinojau, ką daryt, pasiguodžiau mamai, pasakė, kad juom pasitepčiau ir po kelių dienų akivaizdžiai oda susitvarkė.
o molio kaukių aš jums nerekomenduočiau, gali būt, kad dar daugiau brūdo į viršų ištrauks
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 25, 15:19)
galbūt per vėlu jau, bet man bet kokius bėrimus, spuogelius labai labai gerai apgydo jojobos + salierų ea. Tepu dėmes po spuogų ir spuogus pačius. Labai gražiai "susitvarko".
o jei bėrimai, bet ne spuogeliai, labai padeda Iricar'as. Nusideginau odą su arbatmedžiu, atsirado lyg bėrimas, nežinojau, ką daryt, pasiguodžiau mamai, pasakė, kad juom pasitepčiau ir po kelių dienų akivaizdžiai oda susitvarkė.
o molio kaukių aš jums nerekomenduočiau, gali būt, kad dar daugiau brūdo į viršų ištrauks

o tai kur ju nusipirkt?ta prasme tepat kosele pasidarius?
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 25, 16:59)
o tai kur ju nusipirkt?ta prasme tepat kosele pasidarius?

aliejus tai pati susimaišiau nusipirkus, pirkau čia http://www.aromanatural.lt/. O Iricar'as tai homeopatinis vaistas.
Atsakyti
nusipirk gamybinėj vaistinėj losjono nuo spuogų, su siera, visokie šakar makar aliejai gali tik pablogint situaciją. Man jei spuogas išdygsta kada, tai per 2dienas maximum tuo losjonu tepant pranyksta, dažniausiai ryte jau nieko nebūna.
Atsakyti
Tos suplaktinės iš vaistinės turbūt greičiausias variantas wink.gif Bet man padeda tik ant "nuskausminto" spuogo ar likusios dėmelės..
Atsakyti