Įkraunama...
Įkraunama...

INIKA

QUOTE(Gladiola @ 2012 04 03, 22:17)
kur pigiausiai perkate Inika? ax.gif

Čia geros kainos

Siunčia ir į Lietuvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 03 balandžio 2012 - 21:52
QUOTE(apčy @ 2012 04 03, 22:51)
Čia geros kainos

Siunčia ir į Lietuvą

tai kad jei gerai supratau, su siuntimu i Lietuva gaunas jau apie 100 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2012 04 04, 12:24)
tai kad jei gerai supratau, su siuntimu i Lietuva gaunas jau apie 100 lt blush2.gif

o ką jūs galvojat. Aš abi siunčiaus iš Feelunique.com, tai su 10 proc. nuolaida man išėjo viena apie 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 04, 16:47)
o ką jūs galvojat. Aš abi siunčiaus iš Feelunique.com, tai su 10 proc. nuolaida man išėjo viena apie 100 lt

na, kai kazkas pasake, kad galima gaut pigiau, nei bioekoi (ten 119 lt), tai pamaniau, kad daugiau pigiau nei 19 lt biggrin.gif
todel ir paklausiau, is kur perkat Inika 4u.gif
Atsakyti
O gal kas naudojamte makiažo gruntą štai tokį. koki atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ucuke: 16 balandžio 2012 - 07:11
QUOTE(Flos @ 2011 09 09, 09:02)
Jau kuris laikas turiu Inika makiažo bazę ir krempudrą. Kasdien nenaudoju, bet jau spėjau susidaryti vaizdą.
Makiažo bazės konsistencija kaip kremo, tokio sunkesnio, bet labai lengvai ir gražiai pasiskirto ant veido, mišrios odos neriebalina. Nepasakyčiau kad labai efektyvi , bet odą kažkiek palygina, porų neužlygina. Tačiau makiažas ant jos geriau laikosi. Bandžiau ir krempudrą tepti, ir kompaktinę.  Labai patogi pakuotė su beore pompa.
Krempudras pirkau 2 atspalvių. Beige ir Cream. Nepasakyčiau, jog jos labai jau skiriasi. Aišku, beige kiek tamsesnė, bet visiškai nebaltai odai tiktų ir žiemai, o cream aš jau dabar naudoju. Kadangi mano sesuo kažkiek už mane tamsesnė, jai pirkau beige. Vėlgi pudra nustebino – jo tokia tiršta, atrodo bus sunku, tačiau labai gražiai pasiskirsto, nedaug maskuoja, ir absoliučiai nesimato, jog tepta. Labai gražiai išlygina odą, jos nenumatina, padaro tokią sveiką, gyvą iš vidaus. Tarkim lyginant su Chanel mat lumiere, tai nėra to matiškumo, o su BE mineraline klasikine – nėra to švytėjimo ir porų išryškinimo. Pablizgančiai odai reikia kompaktinės ant viršaus, nes po kažkiek laiko blizgesys išlįs. Sesuo ir sakė, jog ši pudra jai patinka.
Tikrai džiaugiuosi ją išbandžiusi, ir jei kokių negerumų neiškils (porų kimšimo, bėrimo, ar greito blizgėjimo), ji bus tikrai mano favoritė. Iki šiol pudrų pudra buvo Chanel mat lumiere.

Atsakyti
Sveiki, jei kam idomu, gavau INIKA kosmetikos siuntinuka, sakiausi Z sepetelio formos tusa, pudra ir grunta. Na ka viskas labai patiko, pudra visiskai nepastebima ir spalva atitaikiau tobulai svarsciau tarp cream ir beige bet pasiemiau cream ir neprasoviau, tusas labai patiko jog issilaike kol grizau namo per dregna ir lietinga ora, dr.hauschka man jau butu juodai nudazes paakius, ir dar patiko tuo jog nesulipina blakstienu o graziai padazo kiekviena taip sukurdamas diedesne apimti;) O grunto kvapas nuostabus, pudra su juo issilaike visa diena(pudra tepiau Inikos) Taigi esu patenkinta eiles laukia skaistalai:)
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 03, 22:51)
Čia geros kainos

Siunčia ir į Lietuvą

As tai is bioeco.lt perku, jie atstovai Lietuvoje inikos. Uzsisakiau, jau kita diena gavau pudryte mineraline, tai labai patenkinta buvau 4u.gif Labai gerai pamaskuoja, nesausina
Atsakyti
Sveikos labai reikia atsiliepimu apie fiksuojancia pudra http://www.bioeco.lt...i_makiazo_pudra . Ar padeda Inikos mineraline pudra islaikyti visa diena ant veiduko?smile.gif
Atsakyti
Labai domina atsiliepimai apie Inikos kelis produktus 4u.gif
Inika
Inika Mineral Illuminisor

ar jis su spalva? ar nera blizguciu, kaip atrodo ant odos ?
user posted image

Ir skaistaliukai domina, ar jie matiniai, ar turi kazkiek blizgesiuko ? 4u.gif
Inika
Inika Mineral Blusher
user posted image
Inika
Inika Mineral Blush Puff Pot
user posted image
Kaip del issilaikymo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 05 rugpjūčio 2012 - 23:44
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 06, 00:43)
Labai domina atsiliepimai apie Inikos kelis produktus  4u.gif
Inika
Inika Mineral Illuminisor

ar jis su spalva? ar nera blizguciu, kaip atrodo ant odos ?

As tik si daikta turiu, tai galiu pakomentuot. Berods aprasyme raso, kad galima visa veida juo prasieit, kad suteikt gyvumo, svytejimo ir tt - tai is dalies ir tai paveike, nes turiu Lily Lolo mineraline pudra, o su ja veidukui to gyvumo ir truksta. Pirkau is feelunique, tai ir issivaizdavau, kad ten foto realia spalva atvaizduoja, bet deja deja... Realiai spalva sviesiai rozine, labai blizgus, daug daug smulkiu blizguciu, kurie is esmes sudaro vientisa svytejima, bet nera toks grynas svytejimas, vistiek matosi blizguciai. Man ir skruostams jis nelabai naudojasi, nes suteikia svlenu ruzavuma, o as labiau koralini/abrikosini/rusva atspalvius ant skruostu megstu.

CIA parodyta reali jo spalva, tik blizgesio nesimato. O SITOJ nuorodoj yra ir ant rankos ta spalvyte, bet blizguciai neisryskeje. Jei labai domina, galesiu nufotografuot as saviskia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 08 06, 03:45)
As tik si daikta turiu, tai galiu pakomentuot. Berods aprasyme raso, kad galima visa veida juo prasieit, kad suteikt gyvumo, svytejimo ir tt - tai is dalies ir tai paveike, nes turiu Lily Lolo mineraline pudra, o su ja veidukui to gyvumo ir truksta. Pirkau is feelunique, tai ir issivaizdavau, kad ten foto realia spalva atvaizduoja, bet deja deja... Realiai spalva sviesiai rozine, labai blizgus, daug daug smulkiu blizguciu, kurie is esmes sudaro vientisa svytejima, bet nera toks grynas svytejimas, vistiek matosi blizguciai. Man ir skruostams jis nelabai naudojasi, nes suteikia svlenu ruzavuma, o as labiau koralini/abrikosini/rusva atspalvius ant skruostu megstu.
CIA parodyta reali jo spalva, tik blizgesio nesimato. O SITOJ nuorodoj yra ir ant rankos ta spalvyte, bet blizguciai neisryskeje. Jei labai domina, galesiu nufotografuot as saviskia.

aciu shopingai 4u.gif Vadinasi mna netinka, as kazko neutralesnio noreciau , galvojau gal sitas toks labiau permatomas su nezymiu atspalviu g.gif
Atsakyti