Jau kuris laikas turiu Inika makiažo bazę ir krempudrą. Kasdien nenaudoju, bet jau spėjau susidaryti vaizdą.
Makiažo bazės konsistencija kaip kremo, tokio sunkesnio, bet labai lengvai ir gražiai pasiskirto ant veido, mišrios odos neriebalina. Nepasakyčiau kad labai efektyvi , bet odą kažkiek palygina, porų neužlygina. Tačiau makiažas ant jos geriau laikosi. Bandžiau ir krempudrą tepti, ir kompaktinę. Labai patogi pakuotė su beore pompa.
Krempudras pirkau 2 atspalvių. Beige ir Cream. Nepasakyčiau, jog jos labai jau skiriasi. Aišku, beige kiek tamsesnė, bet visiškai nebaltai odai tiktų ir žiemai, o cream aš jau dabar naudoju. Kadangi mano sesuo kažkiek už mane tamsesnė, jai pirkau beige. Vėlgi pudra nustebino jo tokia tiršta, atrodo bus sunku, tačiau labai gražiai pasiskirsto, nedaug maskuoja, ir absoliučiai nesimato, jog tepta. Labai gražiai išlygina odą, jos nenumatina, padaro tokią sveiką, gyvą iš vidaus. Tarkim lyginant su Chanel mat lumiere, tai nėra to matiškumo, o su BE mineraline klasikine nėra to švytėjimo ir porų išryškinimo. Pablizgančiai odai reikia kompaktinės ant viršaus, nes po kažkiek laiko blizgesys išlįs. Sesuo ir sakė, jog ši pudra jai patinka.
Tikrai džiaugiuosi ją išbandžiusi, ir jei kokių negerumų neiškils (porų kimšimo, bėrimo, ar greito blizgėjimo), ji bus tikrai mano favoritė. Iki šiol pudrų pudra buvo Chanel mat lumiere.