Labai idomu kaip SM yra vertinama si kosmetika? pardavyneju INIKOS mineraline pudra, idomu ar yra besidomianciu ja?

QUOTE(Spicas @ 2012 09 04, 18:52)
Labai idomu kaip SM yra vertinama si kosmetika? pardavyneju INIKOS mineraline pudra, idomu ar yra besidomianciu ja? 

Pirkeju ieskokit 'kosmetikos isparduotuves' temoj, cia ne vieta tam

Gal kas ya bandes abu Nurture ir Unity atspalvius? Ar nurture zymiai tamsesnis ar tiesiog kitoks?
QUOTE(jearmaine @ 2012 11 18, 12:55)
Gal kas ya bandes abu Nurture ir Unity atspalvius? Ar nurture zymiai tamsesnis ar tiesiog kitoks?
pas mane unity, tai labai sviesus, as baltaode (jei be idegio) tai jis man pats tas.
QUOTE(Spicas @ 2012 09 04, 19:52)

Kaip tik dabar naudoju. Bet kad labai labai man ji patiktu nera taip. Is visu naudotu (Inica, Bare x minerals, SMM, BareMinerals i.d.) labiausiia patiko Bare Minerals.
As turejau Unity spalva, tai kaip visiskai baltaodei man ji tiko. Beeet deja kimso poras (bet manosios kemsas nuo betko) tai teko parduot. O neimant i galva sio fakto, tai tobula ji buvo
puikiai dengesi, maskavo, ilgai isliko (mano oda riebi/misri)

Sveikos
patarkit man neišmanėlei ką nusipirkti baltos odos moterai?
patarkit man neišmanėlei ką nusipirkti baltos odos moterai?
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 11, 14:26)
kokie būtų atsiliepimai apie inikos Liquid Mineral Foundation?
Prasti

beje atidaviau draugei, ji taip pat sake, kad plemais tepasi, o dienos begyje dar daugiau sueina i plemus