Įkraunama...
Įkraunama...

INIKA

Labai idomu kaip SM yra vertinama si kosmetika? pardavyneju INIKOS mineraline pudra, idomu ar yra besidomianciu ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2012 09 04, 18:52)
Labai idomu kaip SM yra vertinama si kosmetika? pardavyneju INIKOS mineraline pudra, idomu ar yra besidomianciu ja? g.gif

Pirkeju ieskokit 'kosmetikos isparduotuves' temoj, cia ne vieta tam 4u.gif
Atsakyti
Turejau galimybe isbandyti mineraline pudryte, tai labai patiko wub.gif labai skaistu veida padaro. Ir dar kas man labai svarbu, kad tinka labai sausai veido odai. Nusipirksiu ja butinai wub.gif
Atsakyti
Gal kas ya bandes abu Nurture ir Unity atspalvius? Ar nurture zymiai tamsesnis ar tiesiog kitoks?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 11 18, 12:55)
Gal kas ya bandes abu Nurture ir Unity atspalvius? Ar nurture zymiai tamsesnis ar tiesiog kitoks?

pas mane unity, tai labai sviesus, as baltaode (jei be idegio) tai jis man pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2012 09 04, 19:52)

Kaip tik dabar naudoju. Bet kad labai labai man ji patiktu nera taip. Is visu naudotu (Inica, Bare x minerals, SMM, BareMinerals i.d.) labiausiia patiko Bare Minerals.
Atsakyti
As turejau Unity spalva, tai kaip visiskai baltaodei man ji tiko. Beeet deja kimso poras (bet manosios kemsas nuo betko) tai teko parduot. O neimant i galva sio fakto, tai tobula ji buvo wub.gif puikiai dengesi, maskavo, ilgai isliko (mano oda riebi/misri)
Atsakyti
Sveikos

patarkit man neišmanėlei ką nusipirkti baltos odos moterai?
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
kokie būtų atsiliepimai apie inikos Liquid Mineral Foundation?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 11, 14:26)
kokie būtų atsiliepimai apie inikos Liquid Mineral Foundation?

Prasti schmoll.gif man visiskai nedenge, tokiais plemais. Ir visai nesvarbu ar tepu drekinanti krema pries, ar ne. Kvapas labai astrus, toks zoliu, bet priprast galima. Tik tai mano pirmoji krempudra, su kuria nesusidraugavau niekaip niekaip doh.gif nors biri man INIKOS nr1 4u.gif
beje atidaviau draugei, ji taip pat sake, kad plemais tepasi, o dienos begyje dar daugiau sueina i plemus blush2.gif
Atsakyti
tai tuomet gerai, kad nespėjau dar užsakyti smile.gif o kaip jų biri? galima naudoti vieną, be skystos?
Atsakyti