Įkraunama...
Įkraunama...

INIKA

QUOTE(Elle_ @ 2013 10 11, 15:41)
tai tuomet gerai, kad nespėjau dar užsakyti smile.gif o kaip jų biri? galima naudoti vieną, be skystos?

Tikrai galima thumbup.gif pakankamai gerai dengia, veidas sveikai svyti (ne riebaluotai blizga!), atspalviai ne jokie oranziniai, ar geltoni, o tikrai grazios sveikos odos. Man vienintelis minusiukas, kad dienos pabaigoj ,,nuplaukia,, nuo veido, bet gal taip su jomis visom: arba dedi kokia stipriai matine, kad pradzioj veidas kaip su kauke atrodo (man toki efekta dave everydays minerals MAT), tada laikosi visa diena, na arba dedi tokias kaip INIKA ar i.d. veidas iskart graziai naturaliai padengtas, bet... man dienos eigoje nuplaukia. Jei dar nebandete INIKOS birios - rekomenuoju. Tikrai nemanau, kad gali labai jau nuvilti. Netiks - daugiau nepirksit, bet bent viena dezute - tikiu, kad sunaudosit iki galo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde)
Vakar ir siandien gavua pora siuntinuku su Inika produktais. Pirkau minerlaine pudra, fiksuojancia pudra ir svytejimo pudryte.

Mineraline emiau 'nurture' spalvos - is BE naudoju 'faily light', Lily Lolo 'blondie' ir 'barelly buff' ('blondie' ideali mano odos spalva, bet su ja perbalus atrodau, 'barelly buff' patamsina kazkiek, bet atrodo naturaliai ir sveikai), na ir siaip visada imu viena is sviesiausiu atspalviu, paprastai antra ar trecia spalvyte. Sunku buvo su atspalviu, nes pagal foto veidu norejau kita imt, bet pagal aprasyma pamaniau si arciau realybes bus, o ir norejau gyvesnes spalvos, ne ideali atitinkancios baltos  ax.gif Ant veido dar neisbandziau, bet is paziures atrodo, kad spalvyte bus tinkama - tik kiek joje blizguciu! Ta prasme ziuriu i pakuote ir matosi pavieniai blizguciai....  unsure.gif Idomu ar ant veido irgi jie taip matysis, ar kazkaip pradings... Na gi buna, kad pudra atrodo vos ne matine, o ant veido svyti, tai gal cia atvirkstinis variantas...

Na ir kai pabandet kaip vaizdas, ar pastebimas tas blizgumas ant veido? 4u.gif Galvoju isigyt vasarai mineraline pudra, svarstau apie sia, tik as irgi is tu kaip kazkuri cia minejo su poru kibiriukais, biggrin.gif tai kai prasideda pavasario sauletos dienos ir per vasara vengiu visko kas suteikia blizguma veidui. Per rudeni ziema naudoju rutuline pudra kuri suteikia svytejimo, taciau jau tuoj tuoj slepsiu ja giliai is stalciu ir ji bus ten iki rudens, issitraukiu vasara nebent specialioms progoms. Nes pavasari kai pasviecia saulute tas blizgumas daznai pavirsta i riebaluotumo ar perlamutro ispudi, o dar jeigu ir poros issipletusios... doh.gif

QUOTE(jearmaine)
Gal kas ya bandes abu Nurture ir Unity atspalvius? Ar nurture zymiai tamsesnis ar tiesiog kitoks?

Mane irgi domina siu dvieju atspalviu palyginimas. ax.gif Galetu buti netgi nuotrauka is interneto su ju abieju swatchais, bet nerandu arba nemoku ieskoti. Buciau dekinga jei kuri ikeltumet. 4u.gif

Cia parduotuvines foto, bet jos gali but apgaulingos g.gif
user posted image

rasoma kad Unity tinka odai su angliskos rozes atspalviu, paziurejau kai atrodo ta angliska roze tai jos tokia abrikosine spalva, reiskias kazkas panasaus odai su gelsvu i rausvuma atspalviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 03 07, 13:11)

Mane irgi domina siu dvieju atspalviu palyginimas. ax.gif  Galetu buti netgi nuotrauka is interneto su ju abieju swatchais, bet nerandu arba nemoku ieskoti. Buciau dekinga jei kuri ikeltumet. 4u.gif

Pati kažkada klausiau, pati vėliau ir išbandžiau. Tai Nurture iš tikrųjų tamsesnė ir turi daugiau blizgių dalelių nei Unity. Sunaudojau pora Unity pakuočių, buvau patenkinta, o Nurture man buvo per tamsi. Dėl geltono ar rožinio tono, tai sunku atsakyti, nelabai aš suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 03 07, 13:11)
Na ir kai pabandet kaip vaizdas, ar pastebimas tas blizgumas ant veido? 4u.gif

Oi koki sena posta atkapstei biggrin.gif Ta pudryte jau seniai sunaudota, o ir nelabai prisimenu. Spalva tiko, kiek i tamsuma man, bet is esmes gerai buvo - blizgumo ant veido nesimate, tik sveikos odos svytejimas. Noreciau vel Inika pirkt ateityje, bet bandyciau 'unity' spalva, nes ji artimesne mano odos atspalviui. Man rodos sitoj temoj buvo 'unity' ir 'nurture' realios foto ideta. g.gif

Na o siaip kolkas man Everyday Minerals nepamainoma. wub.gif

Atsakyti
Hiver, 4 psl. pati asmeniškai esu įkėlusi Unity atsp. realias foto.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2014 03 07, 21:22)
Pati kažkada klausiau, pati vėliau ir išbandžiau. Tai Nurture iš tikrųjų tamsesnė ir turi daugiau blizgių dalelių nei Unity. Sunaudojau pora Unity pakuočių, buvau patenkinta, o Nurture man buvo per tamsi.

Aciu, reiskias nebesuksiu galvos der Nurture. smile.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 03 08, 07:06)
blizgumo ant veido nesimate, tik sveikos odos svytejimas.
Na o siaip kolkas man Everyday Minerals nepamainoma.  wub.gif

Tai tada gerai kad tik svytejimas, reikes gal nusipirkt. smile.gif O kuom jums geresne Everyday Minerals? 4u.gif

QUOTE(Vitulka @ 2014 03 08, 11:45)
Hiver, 4 psl. pati asmeniškai esu įkėlusi Unity atsp. realias foto.

Tas foto pirmiausia pamaciau 4u.gif Tik ju deka ir atkreipiau demesi i Inika atspalvi 4u.gif O dar ir krempudros atspalvis man vasara tinka toks pat kaip ir jums, tai jauciu ir Unity turetu tikt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 kovo 2014 - 11:45
QUOTE(apčy @ 2012 04 03, 20:51)
Čia geros kainos

Siunčia ir į Lietuvą

Cia dar pigiau http://uk.best4deals...cosmetics-m1057 irgi i lt siuncia.

Gal kas bandet skaistalus? Domina pink pinch spalvyte rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau dovanų šią šviesą atspindinčią priemonę:
user posted image

Bandžiau keletą kartų, tai atrodo nebloga! Blizgios dalelės smulkios, tai tik spindėjimą suteikia, neblizga kaip kalėdinė eglutė. Dar reikia dažnesnio panaudojimo, kad pilnai pasakyčiau, kaip labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Labai faini mineralinė pudrytė! Antra pakuotę naudoju ir labai patenkinta. Vasara nereikia net skystos pudros teptis, biri taip gerai sulygina veiduka ir neužkemša porų. Mačiau turi jie visą liniją dekoratyvinės kosmetikos. Gal kas nors esat dar ką nors bandžiusios? PVZ lūpdažius? Idomu nesausina lūpų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2015 08 12, 16:34)
Labai faini mineralinė pudrytė! Antra pakuotę naudoju ir labai patenkinta. Vasara nereikia net skystos pudros teptis, biri taip gerai sulygina veiduka ir neužkemša porų. Mačiau turi jie visą liniją dekoratyvinės kosmetikos. Gal kas nors esat dar ką nors bandžiusios? PVZ lūpdažius? Idomu nesausina lūpų? smile.gif

Man taip pat labai patiko mineralinė biri pudra ir kabuki sepetelis, nereikia net skystos naudoti. Super padengia net sausa-jautria odyte.
Patiko man dar labai Inikos lupdaziai, ir piestukai. Kadangi lupdaziu sudetis naturali tai tikrai nesausina, ilgai islieka spalva, tikrai rekomenduoju! thumbup.gif
Atsakyti
Išmėginau Inika šviesą atpindinčią priemonę smile.gif ar bandėte?
user posted image

Kremukas sudarytas iš labai smulkių mineralinių blizgių dalelių, kurios vientisai žėri. Šios priemonės suteikiamas efektas neprimena perlamutro, kurio visažistės siūlo vengti. Perlamutras blizga atskiromis stambiomis dalimis, o INIKA kremas suteikia vientisą, švelnų, tolygų žvilgesį. Jo beveik neįmanoma padauginti, o padengti patogu tiesiog pirštais. Tereikia norimą vietą patepti priemone ir pirštais ją išsklaidyti. Priemonė suteikia šiltą bronzos-aukso žvilgesį. Aš efektu esu be galo patenkinta. Ši priemonė suteikia tai, ko aš tikiuosi iš ekologiškos dekoratyvinės kosmetikos - puikios sudėtinės dalys, kokybė bei efektas.
Straipsnyje yra įrašas, kaip priemonė blizga ant rankos
Inika
Atsakyti
Kokia apmirusi tema.. sumasciau ,kad ir man reikia isbandyti mineraline ir skysta pudras:D
is mineraliniu esu bandziusi senai BM, BxM,LL.

dabar naudoju Uogos mineraline,ir mastau ar Inikos uz ja butu pranesesne.. gal kas gali palyginti?smile.gif
Atsakyti