QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 23, 21:43)
O sakykit jums teko lankytis vaikų namuose? Ar teko paremti kokią vienišą mamą? Sakykit, kuo jūs asmeniškai prisidėjot prie anot jūsų gerų sprendimų?
QUOTE(vavava @ 2011 03 23, 21:57)
Žmogus jau toks sutverimas, kad yra nuolat kamuojamas abejonių. Ar teisingai apsisprendžiau, o kaip būtų, jeigu būčiau kitaip pasielgęs. Tai yra natūralu.
O kiek moterų nepasidariusiu abortą, paskiau galvoja, o kodėl aš tada taip neapsisprendžiau? Kiek mamų kaltina savo vaikus, už savo sugadintus gyvenimus? Kiek jie turi išgirsti epitetų, kad 'tu tikra tėvo kopija'? Pasiskaitykit šį skyrelį atidžiau, pažiūrėkit kiek čia nelaimingų žmonių.. O visko pradžia yra mama...
Šitas variantas yra tikrai geresnis, nei mamos prisigimdo vaikų be atsakomybės
Juk ne jums augint tuos vaikus, ne jūs finansiškai juos išlaikysit. Lengva iš šono sakyt - tu tik gimdyk.. O vargti vargelį, ir durti galą su galu reikia tai vienišai mamai.
O kiek moterų nepasidariusiu abortą, paskiau galvoja, o kodėl aš tada taip neapsisprendžiau? Kiek mamų kaltina savo vaikus, už savo sugadintus gyvenimus? Kiek jie turi išgirsti epitetų, kad 'tu tikra tėvo kopija'? Pasiskaitykit šį skyrelį atidžiau, pažiūrėkit kiek čia nelaimingų žmonių.. O visko pradžia yra mama...
Šitas variantas yra tikrai geresnis, nei mamos prisigimdo vaikų be atsakomybės

Mano tetis uzaugo vaiku namuose ir kas?

O jei jo mama butu pasidariusi aborta ?..........................

As savo mociutei jauciu tik dekinguma, nezinau aplinkybiu, kodel jai teko palikti ta vaikeli , bet uztai esu AS...
Ar kada pamastet, kad nuzude viena vaikeli, jus nuketrat visa gimines saka ir daug daug gyvenimu.......
Mano mama taip pat galvojo apie aborta, nes pastojo, nebuvo iastekejusi, paskui tetis ja vede , taigi gimiau as. O velgi , jei ji butu pasidariusi aborta

Kazkaip dar nebuvau sutikusi zmogaus ,kuris pasakytu, taip geriau mano mama butu pasidariusi aborta. Jo aisku taip galima pasakyti nelaimes minute, kai labai sunku ar uzpuola depresija, bet juk visi kimbames i gyvenima, net ir ligoniai ar senukai visiems norisi GYVENTI.
MAMA GALI PADOVANOTI VAIKUI DIDZIAUSIA DOVANA GYVENIMA.
Daugiau niekas nebus taip svarbu, ka ji duos.