QUOTE(ragnez @ 2011 03 24, 13:05)
nakvisa, jei butu pasakyta "aborto komplikacijos gali buti nevaisingumo priezastis", kaip tai keistu esme?
o komplikacijos kyla nebutinai del "gydytoju darbo broko", o tiesiog todel, kad abortas - medicinine intervencija, ginekologine operacija, kaip ir visos operacijos galinti tureti nepageidaujamu salutiniu poveikiu, susijusiu ir su paciento bendra sveikatos bukle.<...>
o komplikacijos kyla nebutinai del "gydytoju darbo broko", o tiesiog todel, kad abortas - medicinine intervencija, ginekologine operacija, kaip ir visos operacijos galinti tureti nepageidaujamu salutiniu poveikiu, susijusiu ir su paciento bendra sveikatos bukle.<...>
Šiuo atveju aš nekvestionuoju PA tikslingumo.
Papraščiausiai, gal tegul baigiama pezėti, kad jei jau pasidarei aborta tai garantija, kad būsi nevaisinga.
Nevaisinga gali likti ir po to pačio gimdymo (taip vadinamas antrinis nevaisingumas).
Toliau nesiplėsiu, nes tikrai užknisa aiškinti visiems ir taip žinomas tiesas, bei įrodinėti, kad nesi kupranugaris.
Dėl moters vaisingumo "gydymo" nieko nesakysiu. Manau, kad tai kiekvienos moters asmeninis reikalas. Jeigu būtų mano valia... bet mano valios nebus. O prisiimti kito žmogaus sprendimą ant savo pečių, kaip atsakomybę dėl kito gyvenimo / negyvenimo negaliu. Ne mano jėgoms.