Sprendimas priimtas,pasirinkimas padarytas.. viskas,atgal negriztama..sveikit ir stiprekit,ne tik fiziskai
nes tai buvo laikas ateiti tam vaikui i zeme,o jusu karjeros laikas buvo veliau.. nenustebkit nesiseks nei su darbu nei su mokslais kazkuri laika.

QUOTE(flight @ 2011 03 24, 10:14)
O bernužėliui, matyt, irgi nesiseks nei su darbais nei su mokslais? Mat jis prie vaiko pradėjimo prisidėjo lygiai 50 procentų..
tam isvis nudzius visas galas

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 09:22)
Sprendimas priimtas,pasirinkimas padarytas.. viskas,atgal negriztama..sveikit ir stiprekit,ne tik fiziskai
nes tai buvo laikas ateiti tam vaikui i zeme,o jusu karjeros laikas buvo veliau.. nenustebkit nesiseks nei su darbu nei su mokslais kazkuri laika.

O KUR JUS CIA RADOT ,KAD JI JAU PASIDARE ABORTA?
Papildyta:
QUOTE(Slinky-malinky @ 2011 03 24, 01:39)
Ada21lt,labai Jus uzjauciu,nenusakoma kaip reikia gyvenime jaustis tokioj busenoj,todel as ir esu UZ
KO JUS MANE UZJAUCIAT ?

o uz ka jus uz?

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 07:22)
nenustebkit nesiseks nei su darbu nei su mokslais kazkuri laika.
o jums nebaisu rasyt visokius tokio tipo palinkejimus? Zodziai gali materialzuotis.. O kartais grizti atgal

QUOTE(ada21lt @ 2011 03 24, 11:27)
Keli puslapiai atgal yra parasyta tai
Oh, kaip visos dūsautojos taip ir norėtų, kad nesisektų..Juk nu taip ant dūšios miela kai kitam nesiseka, nu taip lengva ir koks gyvenimas gražus kai kiti nelaimingi
Čia lietuvių bruožas, nieko nepadarysi..
rašo tokias nesąmones suaugę žmonės..gėda skaityti..

rašo tokias nesąmones suaugę žmonės..gėda skaityti..
QUOTE(flight @ 2011 03 24, 09:14)
O bernužėliui, matyt, irgi nesiseks nei su darbais nei su mokslais? Mat jis prie vaiko pradėjimo prisidėjo lygiai 50 procentų..
QUOTE(vavava @ 2011 03 24, 00:15)
ada21lt,
Jūs labai asmeniškai priimat viską. Nesakau, kad jūs ar jūsų tėte turėjo mirti, nes abortas nėra privalomas dalykas, jis pasirenkamas.
Spermatozoidai prie to pačio paminėta - tai nėra vaisius - bet tai galimybė.. Galimybė, kad iš jų galėjo gimti nuostabus žmogus, o gal ir dar vienas nelaimėlis.
Aš esu už tai, kad moteris planuotų ir darytų viską gerai pasvarsčiusi. Abortas kraštutinė priemonė.. Gerai būtų jei galėtų užbėgti įvykiams už akių, bet gi nevisad taip išeina.
Jūs labai asmeniškai priimat viską. Nesakau, kad jūs ar jūsų tėte turėjo mirti, nes abortas nėra privalomas dalykas, jis pasirenkamas.
Spermatozoidai prie to pačio paminėta - tai nėra vaisius - bet tai galimybė.. Galimybė, kad iš jų galėjo gimti nuostabus žmogus, o gal ir dar vienas nelaimėlis.
Aš esu už tai, kad moteris planuotų ir darytų viską gerai pasvarsčiusi. Abortas kraštutinė priemonė.. Gerai būtų jei galėtų užbėgti įvykiams už akių, bet gi nevisad taip išeina.
o kaip asmeniskai nepriimti,kai zmones propaguoja abortus? tam mamos pilvuky as buvau , o ne mano potencija, mane galvojo nuzudyti, ne sperma issiplauti ....
Nu jus suplakat i viena spermatozoidas ir kiausinelis dar nera zmogus, kai jie susijungia, kai ivyksta apsivaisinimas-tai jau zmogus, o ne zmogaus potencija.
ar aisku? PO pradejimo -tai yra pilnas zmogus ,kuris tik vystosi ir auga visa gyvenima, tai jau nebe potencialus zmogus, tai skirtingos zmogaus augimo stadijos, kaip jau minejau po pradejimo i zmogu nieko kita nebeidedama tik maistas ir oras.O nuo kada jums zmogus jau tampa zmogumi? kai gimsta? kai turi rankytes? kai ismoksta girdeti ?
Juk tap tikrais psichoterapijos metodais galima nueiti iki savo pojuciu is kart nuo pradejimo, vaikas jaucia viska tik aisku savam lygy ir savam suvokime, juk ir vaikas ka tik gimes kitaip viska priima , nei 5 metu vaikas ir sis skirtingai nei 50 ar ne?
Cia toks labai grazus filmukas, nu nuo kada jau jums ten atrodo zmogus ir iki kada dar ne?
http://www.facebook.com/#!/video/video...56&comments

QUOTE(*GG* @ 2011 03 23, 20:42)
O tada jau rasys IVF temoje.
Kam mokytis is svetimu klaidu, jai galima is savu. 
Papildyta:
Kazkodel po keleriu metu tie sprendimai nebeatrodo tokie teisingi.

Papildyta:
Kazkodel po keleriu metu tie sprendimai nebeatrodo tokie teisingi.

BAIKITE NORS VIENĄ DIENĄ SKIESTI ŠITAS NESAMONES, KAD ABORTAS YRA NEVAISINGUMO PRIEŽASTIS!!!
Jeigu teigiate tokias erezijas vien tik todėl, kad kažkur viena ausim girdėjote - tai neskleiskite jų toliau. Nes tai žeidžia tas moteris ir tuos vyrus, kurie ištiesų negali susilaukti savų vaikų dėl tam tikrų priežasčių.
JŪSŲ ŽINIAI NEVAISINGUMAS DĖL ABORTO KOMPLIKACIJŲ (BŪTENT KOMPLIKACIJŲ PO INTERVENCIJOS IR NEKOKYBIŠKO MEDIKO DARBO) YRA 0,1 PROC.

QUOTE(ada21lt @ 2011 03 24, 11:40)
o kaip asmeniskai nepriimti,kai zmones propaguoja abortus?
Niekada nepropogavau abortų, nei smerkiau juos. Tai moters pasirinkimas. Niekada nedrįsčiau sakyt - tu gimdyk, ir nedrįsčiau sakyt, darykis abortą

Tik pati moteris žino ar yra pakankamai stipri, išauginti vaiką, ir nemanau, kad būtų geriau, jei visi padaryti abortai virstu į vaikus išmestus į konteinerį,arba atiduotus į vaikų namus..
Pati asmeniškai nedaryčiau aborto, nes žinau, kad galėčiau pasirūpinti vaiku. Bet jei taip susiklostytu aplinkybės, jog negalėčiau - nežinau ką tada rinkčiausi.
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 24, 12:27)
O KUR JUS CIA RADOT ,KAD JI JAU PASIDARE ABORTA?
kelis puslapius atgal gi parase

Papildyta:
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 24, 12:29)
o jums nebaisu rasyt visokius tokio tipo palinkejimus? Zodziai gali materialzuotis.. O kartais grizti atgal

cia nelinkejimas,cia faktas .. ir jus teisi,musu veiksmai turi pasekmes,kurios liaudiskai dar vadinamos antru lazdos galu

Žmogumi tampa tuomet, kai gimsta.
Iš pradžių zigota, po to gemalas, kai susiformuoja virkštelė vadinasi vaisius.
Kai gimsta - žmogus.
Kai gimsta - žmogus.
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 24, 11:40)
o kaip asmeniskai nepriimti,kai zmones propaguoja abortus? tam mamos pilvuky as buvau , o ne mano potencija, mane galvojo nuzudyti, ne sperma issiplauti ....
Nu jus suplakat i viena spermatozoidas ir kiausinelis dar nera zmogus, kai jie susijungia, kai ivyksta apsivaisinimas-tai jau zmogus, o ne zmogaus potencija.
ar aisku? PO pradejimo -tai yra pilnas zmogus ,kuris tik vystosi ir auga visa gyvenima, tai jau nebe potencialus zmogus, tai skirtingos zmogaus augimo stadijos, kaip jau minejau po pradejimo i zmogu nieko kita nebeidedama tik maistas ir oras.O nuo kada jums zmogus jau tampa zmogumi? kai gimsta? kai turi rankytes? kai ismoksta girdeti ?
Juk tap tikrais psichoterapijos metodais galima nueiti iki savo pojuciu is kart nuo pradejimo, vaikas jaucia viska tik aisku savam lygy ir savam suvokime, juk ir vaikas ka tik gimes kitaip viska priima , nei 5 metu vaikas ir sis skirtingai nei 50 ar ne?
Cia toks labai grazus filmukas, nu nuo kada jau jums ten atrodo zmogus ir iki kada dar ne?

nakvisa, jei butu pasakyta "aborto komplikacijos gali buti nevaisingumo priezastis", kaip tai keistu esme?
o komplikacijos kyla nebutinai del "gydytoju darbo broko", o tiesiog todel, kad abortas - medicinine intervencija, ginekologine operacija, kaip ir visos operacijos galinti tureti nepageidaujamu salutiniu poveikiu, susijusiu ir su paciento bendra sveikatos bukle.
apskritai, jau anksciau kitose temose esu rasiusi, ir sioje temoje kazkas jau minejo, liudina tai, kad moters vaisingumas yra laikomas tokia pat liga kaip ir AIDS, gonoreja ar sifilis ir dedamos didziules pastangos moteri isgydyti nuo vaisingumo ivairiausiomis medikamentinemis ir nemedikamentinemis priemonemis...
versiukas is pradziu irgi buna zigota, paskui gemalas, paskui vaisius, paskui versiukas, paskui karve ar jautis. bet karves zigota niekada netaps zmogumi, kaip zmogaus zigota niekada netaps karve... tai nuo kada jau karve yra karve, o zmogus - zmogus?
o komplikacijos kyla nebutinai del "gydytoju darbo broko", o tiesiog todel, kad abortas - medicinine intervencija, ginekologine operacija, kaip ir visos operacijos galinti tureti nepageidaujamu salutiniu poveikiu, susijusiu ir su paciento bendra sveikatos bukle.
apskritai, jau anksciau kitose temose esu rasiusi, ir sioje temoje kazkas jau minejo, liudina tai, kad moters vaisingumas yra laikomas tokia pat liga kaip ir AIDS, gonoreja ar sifilis ir dedamos didziules pastangos moteri isgydyti nuo vaisingumo ivairiausiomis medikamentinemis ir nemedikamentinemis priemonemis...
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 24, 12:58)
Kai gimsta - žmogus.
Kai gimsta - žmogus.
versiukas is pradziu irgi buna zigota, paskui gemalas, paskui vaisius, paskui versiukas, paskui karve ar jautis. bet karves zigota niekada netaps zmogumi, kaip zmogaus zigota niekada netaps karve... tai nuo kada jau karve yra karve, o zmogus - zmogus?