Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 28, 17:40)
Vadinasi, dabar jūs laiminga. Nes gavot šansą ir jį išnaudojot.  smile.gif

Taip as laiminga, bet kiek tokiu vaiku kaip as yra? Kiek is ju pasiekia to, ka as pasiekiau? Mes 5 seimoje: vienas brolis jau mires, kitas degradaves alkoholikas, trecia nezino ko nori is gyvenimo, ketvirta eina ir i alkoholizma.. Ir cia tik is mano seimos, o kiek tokiu seimu yra? Nereikejo tevams musu, gimde tam, kad gimdyti. Geriau jau butu negimde, nebutu teke kenteti, verkti kruvinom asarom tuos 20 metu... Ka man reikes savo vaikams papasakoti apie ju senelius, apie savo vaikyste? Kad tokios neturejau? Mano tevai nera mate savo anukes ir niekada jos nepamatys, kaip ir mano dukryte netures seneliu is mano puses. Jus manot cia gerai? Nea, jums nesuprasti kaip jauciasi paliktas vienas vaikas, kuris zino, kad jo niekas nenori. As tik uz moteru pasirinkima, tik kad moterys vis dar pasirenka ne taip kaip reikia. Net agituociau, negimdykit, jei nesat tikros, kad norit vaiko, tik nepalikit jo sitaip kenteti be tevu meiles, prieziuros, be vaikystes. Is vis, asocialias moteris galetu sterilizuoti, o vyrus kastruoti. Zemeje butu zymiai maziau paliktu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 03 28, 18:15)
Siuo metu as laiminga, bet tik savo jegu ir psichologiniu knygu deka. Pradejau paprasciau ziureti i gyvenima, optimistiskai. Ir jei moteris nori darytis aborta, mano manymu, lai darosi, o ne svarsto, ar vyras nepaliks, ka zmones pagalvos  ir t.t. Nenori, matyt, to vaiko taip labai, o skiesti tokias pasakas, kaip kad vaikai pasirenka tevus ir visa kita gali tik tokios moterys, kurios pacios turi gerus mylincius tevus. Dziaugiuosi uz jus, kad jums pasiseke ir neteko su duonos kriauksle visa diena vaikscioti ar eiti pas kaimynu prasyti valgyti. Net 20 savo gyvenimo metu as nenoriu prisiminti, kai gyveni tam, kad isgyventum, kai kovoji su kiekviena diena. Kiekviena diena as sau prisiekinejau, kad mano vaikams to patirti nereikes, kad niekada nebusiu tiek priklausoma nuo vyro, kad man reiketu rinktis ar vaikas ar vyras. Savo as pasiekiau. Taip, turiu mylinti vyra, turiu nuostabia mazyle, laukiuosi dar vieno, bet... sutinku su vienos forumietes pasakymu, niekada negali zinoti, kas bus rytoj, bet visada gali rasti iseiti, jei moteris pati to nori. Bet neuzkraukit savo visu nelaimiu priezasciu ant vaiku galvu. Jei jau zadat visas kaltes ir nelaimes suversti vaikui (kad vyras nepaliktu, kad valstybe islaikytu, kad is darbo neismestu bent artimiausius metus, kad tevai spaudzia jog reikia seimos ir dar begales tokiu kvailu priezasciu, kuriu cia pilna) tai geriau negimdykit, o darykit aborta arba saugokites. Vaikai turetu buti dziaugsmas, jausti pilnatve, o ne galvoti "ir kam as gimdziau", kai tik pasidaro sunkesne valandele.

ne visi taip sunkiai ta vaikystes tragedija isgyvena,mane tai uzgrudino ir dabar as nebijau nieko,nei skurdo,,nei skirybu,nei 10 vaiku, nei juodo darbo ir bemiegiu naktu biggrin.gif nors ir like visi prisiminimai ne patys graziausi,bet manes tai nepersekioja,priemiau kaip gyvenimo pamokas,kaip nereikia daryt ir kaip reikia galvot ka darai smile.gif psichologiniu problemu turi ir gerose,tvarkingose seimose uzauge vaikai smile.gif manau negali nuspet, kaip tavo vaikas priims si gyvenima g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 03 28, 17:01)
yra toks geras rusiskas posakis - "megsti nuo kalniuko vazinetis, mek ir rogutes tampyt"...

Siūlote iškart skirtis, ar pirma surasti vyrui meilužę? Jei ką, ironizuoju, bet tokio "lygio" diskusija išties - bevertis laiko gaišimas, tai ir negaišiu jo smile.gif
Atsakyti
flight, kazkada buvo tema apie abortu uzdraudima lietuvoje. ten pasisakiau, kad moteris turi teise rinktis - kad negalima abortu uzdrausti jau vien del to, kad tai keltu pavoju moteru sveikatai, nes padaugetu nelegaliu abortu. taip, as uz moteru teise rinktis.

kiekviena moteris laisva rinktis - tureti ar netureti vaiku, kiek vaiku tureti, su kuo ir kada...

taciau kaip bevartytum - vaisingumas yra moters sveikatos dalis. manau, kad tai kiekviena moteris turi iteigti savo dukrai. sveika moteris yra vaisinga. as uz tai, kad moteris gerbtu savo kuna, pazintu savo vaisinguma ir ji priimtu kaip savo neatsiejama dali. as uz tai, kad moteris pazintu ir savo seksualuma - malonumas gali buti paciu ivairiausiu formu, budu, fantazija neribota... juk tik del vieno dalyko pastojama...

as uz tai, kad is viso nereiketu svarstyti, darytis aborta ar ne. as uz samoningus pasirinkimus. tai reiskia, kad net pasiduodama akimirkos impulsui, suvoktum, ka darai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 28 kovo 2011 - 17:59
autorė savo sprendimą jau padarė bet davatkos vis nerimsta kaip nori svetimus gyvenimus reguliuot biggrin.gif

----------------------------------------------------------------------------------------
QUOTE(tiesa akis bado@ amžinai)
na va, kaip ir žinojau prizinę fotokonkurso vietą laimėjo netiesos sakymas „balsavo, nes patiko, o ne nes atpažino“ o tiesa taip akis badė, kad parašai dingti pradėjo

Atsakyti
Man atrodo, kad taip kalba moterys, kurios neturi su kuo gulėti ir pavydi toms, kurios turi.
QUOTE(ragnez @ 2011 03 28, 14:16)
mano nuomone, rinktis reiketu ne darytis ar nesidaryti aborta, o guleti ar neguleti su vyru... esam laisvos rinktis...

Pritariu Flight - ši diskusija yra laiko gaišinimas, nes kiekvienas kaip galvojo, taip ir galvos.
Visoms lieka tik palinkėti išvengti nepageidaujamo nėštumo ir sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 28, 20:23)
Man atrodo, kad taip kalba moterys, kurios neturi su kuo gulėti ir pavydi toms, kurios turi.

būtent

----------------------------------------------------------------------------------------
QUOTE(tiesa akis bado@ amžinai)
na va,už prizine vieta apdovanojau save, o kadangi tiesa akis bado tiesą sakančių parašai dingo. dabar galiu meluoti kad balsų gavau ne todėl kad atpažino vaikus ir mano darbus

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 28, 18:23)

tik toki argumenta ir sugalvojot? tai meiluziu temoj meiluzes ta pat sneka-jus moralizuojat mus, o realiai mums pavydit, nes paciot norit turet meiluzius.
na okei pavydziu as jums, ramiau dabar jums?
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 28, 18:23)

tik toki argumenta ir sugalvojot? tai meiluziu temoj meiluzes ta pat sneka-jus moralizuojat mus, o realiai mums pavydit, nes paciot norit turet meiluzius.
Atsakyti
Prie ko čia būtinai meilužės/meilužiai? Galima ir su savo vyru miegot, įvairumo sumetimais, nepagalvojot? ax.gif
QUOTE(zuzu @ 2011 03 28, 21:22)
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonoji_Aguona: 28 kovo 2011 - 22:25
QUOTE(Arival @ 2011 03 28, 13:40)
Taip Zuzu,vyro buvimas šalia man suteikia laimę.Man labai gaila,kad jūs savo gyvenime nesutikote tokio vyro,kurio buvimas šalia jūsų padarytų jus laimingą.

man labai gaila jusu mastymo. pasiskaitykit eiline psichologine knyga. niekas, joks zmogus, ar daiktai laimes nesuteikia is pasalies. IS PASALIES. laime -tai vidinis produktas ar busena, kaip nepavadinsi. man isties gaila, kad jums vyras -laimes pagrindas. "padaryti laiminga"-kalba tik 16mete. bet cia jau isties oftopic tema. jei jusasis jus paliks, lauksit kito kuris padarys jus laiminga. o iki tol-buvot turbut totaliai nelaiminga? amen, moteru mastymas siais laikais.

isvis, noriu atkreipt visu demesi - vel perskiaciau temos PAVADINIMA. moterys dar ilGAI save laikys antrarusemis. abortas, JIS NENORI VAIKELIO... ir viskas, kaput vaikui. JIS NENORI. aukstesnes rusies patinas nenori. tai daug ka ir leme. moteriai arba pinigu ner, arba diedo ner. na ir gerai, taip ir reikia mums.
l'eau aisku pasakytu-turi noret abu. ji uz lygias teises. deja deja. labai linkiu kad jusu vyras niekad nenoretu, na, okei, ne niekad, o septynis kart, jau jums pastojus.tada pati papasakosit kaip jautetes. bet dauguma turbut issioperave savo jausmus.

beje, kai sakot, autore pasidare - ir tema baigta. o kodel negalima diskutuoti? juk ziurekit, visos temos vienodos: autoriu seniai ner, o dalyviai diskutuoja. kitaip nematau esmes: kam atidaryt tema: kam dar jaust kazka, jei zinai kaip pasielgsi? kam tas gailestis, abejone, jei kaip sakot, ten dar ne vaikas, o kraujo tumulas? ksam cia tiek kviestis visas per forumu, patarimu ir tt? juk tai tas pats kaip danti issiimt.

na, kas is manes, tikrai iseinu is sios temos. ateini tik pasakyt, kad moterys linksmiau-nebukit priklausomos nuo KITU-ne, tai karksejimas, kaip baisu, ir kas musu laukia uz posukio...
adios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 03 28, 23:31)

Atsiprasau, cia ne i tema. Bet Zuzu, man toks vaizdas, kad jus tik viena viska ismanot, gyvenat teisingai. Ir zinot vienintele ir negincijama tiesa. Man labai panasu i sektantu pasakojimus apie ju religijas.
Atsakyti
Aš tai tiesą sakant nelabai supratau to siūlymo-jei nenori vaiko,tai nesimylėk.Zuzu,jūs gyvenime tuo principu vadovaujatės,ir kaip sekasi,ar esate laiminga,ar jūsų vyrui tas principas patinka.
Atsakyti