QUOTE(Onomotopėja @ 2012 10 27, 14:16)
Aš turiu draugę, užaugusią vaikų namuose, nes motina ją ir kitus 3 vaikus prisigėrusi išnešė laukan, kad sušaltų kovo mėnesį, ir užrakino duris.
Šiai dienai puikiai gvena moteris, beje, irgi vieną netyčiuką gimdė, turi du didelius vaikus dabar..Ir ką?
Eutanaziją aš pateisinu, ją pats žmogus ją renkasi, čia jau kiekvieno laisvas pasirinkimas, ar save žudyti, ar ne. O kitą žudyti yra didžiulis griekas.
Tai gal ir visus žmogžudžius teisinkim, nes mes nežinom jų gyvenimų, nežinom, kas jų širdelėse tuo metu dėjosi, gal jie senukus žudė, nes alkani buvo, gal jų vaikystė nelaiminga buvo , na ,maža kas...
Kartojuosi, NESMERKIU, bet ir NEPATEISINU.
Atsakau už savo griekus, o kiti atsakys už savus.
Šiai dienai puikiai gvena moteris, beje, irgi vieną netyčiuką gimdė, turi du didelius vaikus dabar..Ir ką?
Eutanaziją aš pateisinu, ją pats žmogus ją renkasi, čia jau kiekvieno laisvas pasirinkimas, ar save žudyti, ar ne. O kitą žudyti yra didžiulis griekas.
Tai gal ir visus žmogžudžius teisinkim, nes mes nežinom jų gyvenimų, nežinom, kas jų širdelėse tuo metu dėjosi, gal jie senukus žudė, nes alkani buvo, gal jų vaikystė nelaiminga buvo , na ,maža kas...
Kartojuosi, NESMERKIU, bet ir NEPATEISINU.
Atsakau už savo griekus, o kiti atsakys už savus.
Tik viena drauge, ir ji viena yra rodiklis 1000-ciam anapus gyvenimo borto likusiem. Kuri is jusu noretu sau i marcias, zentus globos namu augintinius. Snobuku visuomene, kuri tik pavirsutiniskai vertina situacijas ir tenkina savo puikybe?
O as manau, kad tie kurie suteikia zmonems vilti ir palieka bristi juos vienus vargo, nevilties upe yra sadistai, ir ka dabar... Suteikei zmogui vilti, isipareigojai jam, PRIVALAI globoti ji iki jo/savo mirties. VA tada maziau butu mikseriu, kai juos asmeniskai prispaustu atsakomybe.