Įkraunama...
Įkraunama...

Acai berry thin papildas

Geriu savaite. Labai troskina. Saldumynu isvis nenoriu. Be to, paskutinem dienom pradejo labai sirdis streikuoti. Speju, kad neteks isgert visos pakuotes g.gif
Atsakyti
6 dienos ir aplink pilvą sumažėjo apimtis 5 cm, svoris pasikeitė nežymiai. Prie savo komplekso pridėjau atsilenkimus (po 120 tris kartus per dieną), nors presas pas mane ir taip gerai treniruotas buvo, bet papildomi atsilenkimai nepakenks.
Atsakyti
Du kartus per dieną: prieš pusryčius 20 min ir prieš pietus 20 min.
Atsakyti
Sveikos, na as siandien irgi 2 isgeriau. Jokio energijos antpludzio nepajauciau, netroskino. Gal valgyt kiek maziau norisi, bet po pasivaiksciojimo su lelium ilindau i saldytuva ir norejau nusiaubt, bet susilaikiau.
Gal tik lengvumo jausma pajauciau, o daugiau jokiu kitokiu pojuciu.
Atsakyti
Nerekomenduojama gerti prieš miegą, nes jame daug kofeino ir žalios arbatos ekstrakto. Juk ir tonizuojančių gėrimų prieš naktį negeriate.
Beje, troškulys manęs nekankina, o sudėtyje esantis chromas man asmeniškai mažina potraukį saldumynams.
Sotumo jausmas paprastai būna nuo to, kad papildas su išgertais skysčiais išsipučia ir skrandis užpildomas.
Aš per savaitę numečiau nepilną 1kg, bet pilvo apimtis sumažėjo, bet greičiausiai ne nuo papildo, o nuo kitų mano anksčiau minėtų priemonių.
Stebuklo iš šio papildo tikėtis tikrai neverta.
Atsakyti
Prasidėjo antras etapas po euforijos-paranoja smile.gif
Atsakyti
Man tik labai įdomu, o tai yra bent viena, kuri acai isbandė ilgesnį laikotarpį, ir koks yra rezultatas. na ne po vienos savaitės?
Atsakyti
Sveikos brangiosios, turiu ir as si pailduka. Dvi dienos vartoju ji. Pirmaja diena busena tikrai buvo keista bet mano spaudimas mazas tai jauciausi kaip ir gerai tik siek tiek lygtai su maisu dausta smile.gif Valgyti tikrai maziau norisi, energijos antpludis kaip po geros ekspreso. Svoris -1,2kg. Ziuresim kaip bus toliau.

P.S pastebejau kad varo i tuoleta rimtam reikalui tai gal tikrai gerina medziagu apykaita.
Atsakyti
QUOTE(mamka08 @ 2011 03 24, 21:48)
Man tik labai įdomu, o tai yra bent viena, kuri acai isbandė ilgesnį laikotarpį, ir koks yra rezultatas. na ne po vienos savaitės?




Draugė išbandė šį papildą , vartojo 6 mėnesius , o rezultato jokio , tik išmesti pinigai unsure.gif
geriau jau už tą pačią sumą būtų nusipirkus sporto klubo abonementą thumbup.gif
Atsakyti
Nu bet ar efektas nepilnai 1 kg per savaite? biggrin.gif as galiu pasakyt kad vienas kilogramas zmoguje vaiksto, gi viena kart pavartoji daugiau skysciu, kita maziau mirksiukas.gif , as sveriuos vos ne kiekviena diena darbe, svorio skirtumas kazkur yra 1-2 kg ,tarkim po laisvu dienu ar po baliuko ateini ziuri kad + 2kg ar 1 doh.gif praeina pora dienu vel atsistato rolleyes.gif is vakaro privalgai +0,5 kg ir pan cool.gif dar kada sveries- po tualeto ar pries biggrin.gif

As noreciau nebent del energijos, kazkaip truksta paskutiniu metu vis unsure.gif
Atsakyti

gerkit acai uogu koncentrata,be jokiu priedu,be jokiu kitu sudedamuju daliu,kurios gali pakent silpnesniam organizmui.pati geriu sav laiko vien acai uogas be priedu.pastebejimai tokie.nukrite 3kg;padaugejo jegu-energijos daugiau atsirado,geresnes nuotaikos,geresnis susikaupimas darbui.apetitas apmazejes,nebegalvoju pastoviai apie maista,saldumynus.be saldumynu gyvent negaledavau.gal kiek dazniau troskina ir i toleta dazniau einu,bet taip vyksta del to,kad is organizmo yra salinami toksinai,cholesterolis,greitese medziagu apykaita.lengviau atsikeliu rytais.netikejau del svorio kritimo,nes si papilda seip pradejau vartot,vien del energijos stokos.bet po 4dienu pasisverus apsalau,kai pamaciau,kad nebera 2kg
Atsakyti
Per 2 sav. niekas nenukrito (turiu omeny kg), bet sumažėjo pilvo apimtis, bet ne nuo šio papildo, o daugybės atsilenkimų ir pakeistos mitybos.
Atsakyti