Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

sveikos
as jau po metabolism fitness3.gif ,jauciuosi maloniai pavargusi wub.gif
Atsakyti
nesportavau as siandien tos jogos, nu negaliu kaip ji man nepatinka net nzn kodel...tai vakare reikes pasportuoti ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 16:35)
nesportavau as siandien tos jogos, nu negaliu kaip ji man nepatinka net nzn kodel...tai vakare reikes pasportuoti ka nors smile.gif

man joga irgi schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes, visos 4u.gif 4u.gif ...noriu sugryzti i siuos namucius, jau buvau apleidusi gan ilga laika .... blush2.gif
Atsakyti
aš po Zumbos thumbup.gif jėgelė smile.gif ir vaikai gali įsijungt biggrin.gif gal kas irgi Zumbą mėgstat?
Atsakyti
largoconfuoco, gal gali nuorodą? 4u.gif Ir aš jau po sporto smile.gif Beje, sorry už kvailą klausimą: ar skalbiat kedus automatinėj skalbiankėj? Jei taip, kokiu režimu? Pakankamai neseniai tą daiktą turim, girdėjau, jog skalbia kedus kiti, bet detalių nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 24 kovo 2011 - 18:27
QUOTE(maruša @ 2011 03 24, 18:21)
largoconfuoco, gal gali nuorodą? 4u.gif Ir aš jau po sporto smile.gif Beje, sorry už kvailą klausimą: ar skalbiat kedus automatinėj skalbiankėj? Jei taip, kokiu režimu? Pakankamai neseniai tą daiktą turim, girdėjau, jog skalbia kedus kiti, bet detalių nežinau blush2.gif

as skalbiu,imetu ir nustatau programa greitasis skalbimas (30 min) arba tik skalavima ir grezima(apie 15 min).
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 03 24, 20:21)

aš parsisiunčiau iš isohunt.com pradedantiesiems žingsnius ir 20 min. treniruotę. http://isohunt.com/torrents/?ihq=zumba
šiaip galima youtube pažiūrėt pavyzdžių nemažai. http://www.youtube.c...h?v=qsSrq3HBa7A
Atsakyti
As skalbiu kedus irgi 4u.gif

As po antros sporto dalies. prie siandienos JM pridejau 2x abs, buns, legs. tik legs treniruote biski nusivyliau. geriau buciau buns 2 kartus padarius.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na va pagaliau ir as jau po doh.gif na siandien kazkokia keista diena, prie zemes traukia ir viskas, atrodo, kad net nepasoku is vietos tiek kiek visada blink.gif bet nepasidaviau ir siaip taip issportavau treneriruote...

Kedus as irgi skalbiu, bet nedaznai, stengiuosi nedaugiau 2 kartus per metus, nes kazkuriuos nike'us buvau pradejus dazniau siaip mest, tingedama apvalyt, tai greitai suplyso blush2.gif

Kalbejot apie nestumus, o ka darytumet jei suzinotumet, kad laukiates? mestumet sporta is kart ar kaip? ir siaip logiskai pagalvojus, tai kokias 2 savaites net nezinai, kad jau esi nescia g.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 15:42)
Aš šiandien visgi nusprendžiau pailsėti 4u.gif Kažkaip nekaip jaučiuosi, galvą skauda, jėgų nėra...

Laikykis 4u.gif siandien pailsesi, o ryt greit i Turbo fire wink.gif Man siandien irgi ne kaip, bet prisiverciau, nors kazkaip nedariau visko pilnu pajegumu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 03 24, 22:21)
Sveikos  4u.gif

Na va pagaliau ir as jau po  doh.gif  na siandien kazkokia keista diena, prie zemes traukia ir viskas, atrodo, kad net nepasoku is vietos tiek kiek visada  blink.gif bet nepasidaviau ir siaip taip issportavau treneriruote...

Kedus as irgi skalbiu, bet nedaznai, stengiuosi nedaugiau 2 kartus per metus, nes kazkuriuos nike'us buvau pradejus dazniau siaip mest, tingedama apvalyt, tai greitai suplyso  blush2.gif

Kalbejot apie nestumus, o ka darytumet jei suzinotumet, kad laukiates? mestumet sporta is kart ar kaip? ir siaip logiskai pagalvojus, tai kokias 2 savaites net nezinai, kad jau esi nescia  g.gif

kai as pastojau buvau ne per seniausiai pradejusi eiti y sporto kluba. ejau aerobika, treniruokliai, dirbau su gan nemazais svoriais. paskui sugalvojau kad noriu bodyfleksa palankyti dar o nescios jokiu budu negali eiti y bodyfleksa. gerai kad nuejau tik y viena treniruote. kai pasidare lb silpna vidury aerobikos nusprendziau pasitikrinti gal laukiuos ir tikrai, tada meciau sporta. nes mano gine pasake kad sportuoti aktyviai patare tik sportininkems kurios daug metu tai daro, o nestukem yra specialios manksteles arba baseinas.
Atsakyti
Sveikos,
kokia nesėkminga diena šiand,pradedant buitinėm peripetijom,baigiant sportu... visą dieną su sportine paranga lakstau,ir nėr laiko pradėt sportuot,kleckai vis ką iškrečia lotuliukas.gif pagalvojau,kad pagaliau reikia per TV pasijungt sporto,ištraukiau senutį DVD,o jergau,kol aš ten išisiaiškinau,kur kas kaip doh.gif ale netikėtas lobis,MB palikimas jame,diskas kažkokios super muper rusės trenerės,atskiri pratimai pilvui,rankoms,kojoms etc.,tai pradėjau presui daryt,dariau dariau,kažkas su vaikais buvo,nubėgau,pauzę paspaudus,paskui grįžau,kai pietų užmigo,nemoku įjungt doh.gif teko vėl iš naujo presuotis,tai jau jaučiu dabar,kad pajudsinau presiuką,nu,nors divguba nauda lotuliukas.gif o vakare įsijungiau Turbo Fire,tai čiut neblioviau,nesu jokia flegma,ir nemėgstu lėto sporto,nu bet visai grybauju,nespėju aš su ja,tie judesiai tokie staigūs,tai pusė mano sporto gavos praplaukiojimas doh.gif verysad.gif nebežinau,ar čia sugebėsiu kada nors ją pasivyt,ar ko nors kito pasidairinėt...

Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 10:48)
Žinau, kaip lengva tuos rezultatus praprasti, prieš pora metų buvau numetusi 10 kg, ir juos po truputį vėl sėkmingai užsiauginau

būtent,kaip skaudu priaugti,tavo rezultatą tarsi kas nušluoja verysad.gif

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 10:56)
o as atrodo kad pas manes niekas nesikeicia, negrazeja kunas, todel kartais ir norisi viska mesti. bet kai MB pasako kad tikrai jau matosi issryskeja raumenukai, kunas grazeja tai vel susiimi smile.gif

ir man tas pats,gavau dar šiand maikę ir bridžus,kur buvau užsakius,pažiūrėjau apsivilkus ir verkt užsinorėjau,visur išvirtę,vaizdelis nekoks doh.gif bet MB visada už sportą buvo,tai kai stebuklas įvyko ir pradėjau sportuot,irgi jau tipo truoutį pasportavusi aš jam atrodau lotuliukas.gif nors man nieko nesimato,viskas po giliais klodais slepiasi schmoll.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2011 03 24, 11:10)
o man atrodo, kad pradėjus sportuot, lengviau susilaikyti nuo prisivalgymo  rolleyes.gif

aš pastebėjau,kad pradėjus sportuot nebetelpa tiek,na,būna man,kad padauginu maisto tiesiog iš įpročio,bet nebe tiek,kiek anksčiau thumbup.gif

QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 03 24, 13:16)
Pas mane pilvas tragiškiausia vieta  Aišku jau matosi kad dailėja pamažu, lašinukų sluoksnis mažėja , bet..kuo daugiau jis mažėja, tuo labaiu išryškėja "skūra" pilvo apačioj :

MB yra man sakęs,kad tik pora pratimukų yra būtent papilvei,plius sportuoti reikia apsivyniojus ta guma,ar kaip ten ji vadinas,kad prakaituotum.pas mane tai irgi viena problematiškiausių vietų doh.gif

QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 14:42)
Aš šiandien visgi nusprendžiau pailsėti :

4u.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 03 24, 22:24)
Kalbejot apie nestumus, o ka darytumet jei suzinotumet, kad laukiates? mestumet sporta is kart ar kaip? ir siaip logiskai pagalvojus, tai kokias 2 savaites net nezinai, kad jau esi nescia 

esu nekart apie tai galvojus,ypač kai vėluoja mm,o tui po prakaitu duodies,gi iš pradžių gali nežinot,kad laukies....jaučiu,nesąmonė pastojus būtų visiškai nesportuoti,gal reiktų su kokiu treneriu pasikonsultuoti,ką daryti toliau g.gif
Atsakyti