Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

Sveikutes, as vis dar nesportuoju verysad.gif
QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 11:29)
Mergaitės, ryt prisidavimas. Lauksiu minusiukų tongue.gif

Cherie manau is manes bus pliusiukas tik, mat pas MB tevus buvom tai ten visa kg priaugau, ir jis dabar nekrenta, na gal pasibaigus mm nukris ir jis g.gif
Atsakyti
Man jau matosi rezultatas sioks toks, rankos dailesnes, jau isryskejo virsutinis pilvo presas, liemuo plonesnis, su kojom niekad neturejau problemu tai kazkaip y jas nekreipiu lb daug demesio. bet va pilvukas kaip mane nervina, jauciu su begiojimu jis turetu pasitvarkyti.
Atsakyti
nu va namai sutvarkyti,galvoju ka cia dar pasportavus. g.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 12:51)
Man jau matosi rezultatas sioks toks, rankos dailesnes, jau isryskejo virsutinis pilvo presas, liemuo plonesnis, su kojom niekad neturejau problemu tai kazkaip y jas nekreipiu lb daug demesio. bet va pilvukas kaip mane nervina, jauciu su begiojimu jis turetu pasitvarkyti.

zinok man panasiai, su kojom jokiu problemu,siaip ir uzpakaliukas nera tragiskas,nereik itempinet raumenuku ir taip ignibt nelabai gaunas,itempus be sansu isvis, va dabar patikrinau lotuliukas.gif sedziu ant kedes koja ant kojos uzdeta tai neeina nei slaunies nei uz dupces ignibt ax.gif lotuliukas.gif
Pilvas tragiskas,nors sportuojant jo oda grazeja ir gal jau ne toks didelis pupso.maziau pastangu itraukinet reik.
Atsakyti
Ir pas mane kol kas tik ant pilvo šiokie tokie rezultatai matosi smile.gif
Atsakyti
nu va, aš jau 6 week 6pack.. doh.gif Oi išprakaitavau, lašinukai tik rangės nuo kankinimo biggrin.gif
Pas mane pilvas tragiškiausia vieta doh.gif Aišku jau matosi kad dailėja pamažu, lašinukų sluoksnis mažėja , bet..kuo daugiau jis mažėja, tuo labaiu išryškėja "skūra" pilvo apačioj doh.gif o vat jos jaučiu niekaip neatsikratysiu doh.gif
Atsakyti
oj tas pilvas pilvelis beda bedele doh.gif as po gimdymo toky grazu pilva turejau, ir ant sono jokiu riebaliuku net grazu buvo paziureti, bet va apsileidau ir priiauga vel lasinuku...o cia kazkokiais metais as sveriau 69kg, tai kai paziuriu y nuotraukus net baisu pasidaro kaip galejau taip aptingti.
Atsakyti
Man tai baisu net pagalvot apie 2 nestuma doh.gif koks pilvas bus jei vel uzaugs nerealaus didzio doh.gif busiu kaip kangura su stemple doh.gif tai kol nesusitvarkysiu apie 2 vaika net negalvoju schmoll.gif
Atsakyti
kaip as vilojuos nusipirkti tas taures vakumines ax.gif
Atsakyti
Na va, siandienai kolkas tik JM I lygio 5 diena. Vaikuciai nebeleidzia daugiau nieko daryt, jau ir tai paskutines 5 min sunkiai-mazyle pyko. Vyrui gryzus dar istaikysiu 2 x abs ir 1 x buns.

Atsakyti
Aš šiandien visgi nusprendžiau pailsėti 4u.gif Kažkaip nekaip jaučiuosi, galvą skauda, jėgų nėra...
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 14:42)
Aš šiandien visgi nusprendžiau pailsėti 4u.gif Kažkaip nekaip jaučiuosi, galvą skauda, jėgų nėra...

thumbup.gif as vakar pailsejau,gal ir teisingai padariau nes 3 diena raumenis skaudejo o siandien viskas jau thumbup.gif
tai tau irgi i nauda manau,reik ir pailset mirksiukas.gif

Atsakyti
Sudėtinga ištaikyti laiko ramiai pasportuoti. kad ir šiandien: kol dariau pilvo presui pratimus, atrėpliojo mažasis (11 mėn.) ir atsigulė man ant pilvo lotuliukas.gif taip ir pragulėjo patenkintas, kol aš pūškavau biggrin.gif gal ir gerai papildomas svoris thumbup.gif
ale guodžiuosi, kad vis geriau nei visai nejudėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 24 kovo 2011 - 16:32