Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

Labas rytas 4u.gif
prisiduodu išpat ankstyvo ryto, kad nebūsu kaip praeitą savaitę: grįžau namo leisgivė, iš karto miegoti.
Sunki manęs dienelė laukia, nes teko miegoti tik pora valandų, dėl darbų atidėliojimo paskutiniai dienai doh.gif atsikėliau leisgyvė, bet padariau ripperd in 30. Bijau šiandienos, nes dėl nuovargio ir energijos trūkumo labai padidėja apetitas ir poreikis saldumynams.
Praeitą savaitę turbūt dėl mm turėjau visur bent po cm pliuso, bet skysčiai išsivaikščiojo.
Nuo paskutinio prisidavimo:
liemuo -2 (68)
bet koja +1 (57)

Pirmadieni jau bus mėnesis kaip pradėjau sportuoti. Ištvermė nepalyginamai padidėjo, bet didelių kūno linijų pokyčio nematyti. Vis dar tikiuosi, kad kūnas supras - žiema baigėsi, sankaupų nebereikia, įvyks lūžis ir ledai pajudės biggrin.gif beja, mėnesio proga pirmadieni reikės nusifotkinti, gal nuotraukose įžvelgsio kokių nors pokyčių kurių veidrodis man nerodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu:
pilvas -2 cm (viso jau -5cm thumbup.gif )
liemuo -1,5cm thumbup.gif

Vos iš lovos išlipau doh.gif skauda visos viršutinės dalies raumenys. Užtat vaikštau kaip styga išsitempus, jaučiu nugaros raumenis, tai neina susikuprint bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Prisiduodu: 49.7 (-300g), +1 cm talija, -0.5 cm šlaunis, visa kita nepakitę, bet jau tikslas nebetoli, liko 1.7 kg rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, pas manes nera pliuso, bet nera ir minusu, tad prisiduodu su 0 tikiuosi kad jau artimiausiu metu pajudesiu is to mirties tasko smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sveikinu visas su minusais,pas mane irgi yra -800g thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 25 kovo 2011 - 09:39
Labas rytas, kadangi prieš porą dienų čia prisijungiau, tai dar minusais negaliu pasigirti. rolleyes.gif
na bet tikiuosi kitą penktadienį turėsiu kuo pasidžiaugt smile.gif

atkakliausioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš šiandien prisiduodu -0,9 kg, po -0,5 nuo šlaunies ir liemens, IR -2 nuo klubų mega_shok.gif Net 3 kartus permatavau, pagaliau klubai pajudėjo thumbup.gif
Bėgu pusryčiauti 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su minusiukais 4u.gif
o as parkeliauju su pliusu, labai dideliu blush2.gif taigi, dabar jau pas mane tokia situacija
svoris 74kg (+2kg)
kitos apimtys nepakito.
Nesuprantu is kur tie 2kg pliuso, na bet visa savaite nesportavau doh.gif nuo pirmadienio pradesiu vel normaliai. Man cia biski buvo depresija, bet vakar vakare jau apmazejo ji, apsiraminau pagaliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 25, 09:09)
pas mane irgi yra -800g thumbup.gif

QUOTE(chérie @ 2011 03 25, 09:18)
Aš šiandien prisiduodu -0,9 kg, po -0,5 nuo šlaunies ir liemens, IR -2 nuo klubų mega_shok.gif

Sveikinimai thumbup.gif chérie, nu pavarei su klubais clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 25 kovo 2011 - 10:30
QUOTE(maruša @ 2011 03 25, 09:29)
chérie, nu pavarei su klubais

Net pati nepatikėjau thumbup.gif Kažkaip klubai niekad nejudėjo, tai labai nustebau tokiu pokyčiu. Nors jaučiu jau, kad džinsai laisvesni, ir ant diržo jaučiasi, labai smagu 4u.gif
Eisiu tuoj pasportuosiu, ir tada į miestą lėksiu.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(3kitten @ 2011 03 24, 22:24)
Kalbejot apie nestumus, o ka darytumet jei suzinotumet, kad laukiates? mestumet sporta is kart ar kaip? ir siaip logiskai pagalvojus, tai kokias 2 savaites net nezinai, kad jau esi nescia  g.gif
Papildyta:

abu nestumus sportavau ir siaip buvau labai aktyvi. Su pirmu nestumu kasdien nuo berods 24 sav po valanda myniau dvirati treniruokli, 3 kartus i savaite plaukiojau ir kasdien 5 km greitu ejimu eidavau. iki 24 sav truputi maziau judejau, nes tai baisiai vemiau, tai atostogaut isvaziave buvom. su antru nuo pat pradziu sportavau dviraciu, dar daugiau vaiksciojau ir lankiau baseina. Aerobikos atsisakyciau 4u.gif as manau reikia i savijauta ziuret. jei nestumas be komplikaciju-manksta yra netgi butina.

QUOTE(maruša @ 2011 03 25, 08:12)
Prisiduodu: 49.7 (-300g), +1 cm talija, -0.5 cm šlaunis, visa kita nepakitę, bet jau tikslas nebetoli, liko 1.7 kg rolleyes.gif

vau! kiek mazai sveri. o ugis koks?

Sveikinu visas su pasiekimais thumbup.gif 4u.gif

O maniskiai- svoris toks pats. -1 cm(72cm) nuo liemens ir -1 cm(55cm) nuo slaunies. kitur nepakito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džerimi: 25 kovo 2011 - 10:55
na, saunuoles jus visos tiek daug minusiuku 4u.gif 4u.gif
marusa, o koks tavo ugis?????
Papildyta:
P.S. mergaites, kokiais svoriais jus darote JM 30 days..?????
Atsakyti