ai nea su kapiliarais man viskas gerai, kolkas su jais jokiu problemu neturejau. bet kad skaiciau aprasyma tai atseit buvo parasyta kad ten jos tokios geros kad gali naudoti ir su sutrukinejusiasi kapiliarais.
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 14:03)
ai nea su kapiliarais man viskas gerai, kolkas su jais jokiu problemu neturejau. bet kad skaiciau aprasyma tai atseit buvo parasyta kad ten jos tokios geros kad gali naudoti ir su sutrukinejusiasi kapiliarais.
Kokios cia taures idomu?

QUOTE(white kitty @ 2011 03 25, 14:08)
Kokios cia taures idomu?
Nes sutrukinejusiu kapiliaru tikrai negalima liesti su vakuminem taurem,nes labai kelia i pavirsiu juos. As anksciau masazavausi masazuokliu su mediniais dantukais,bet kai pamaciau kelis issokusius kapiliarus ant slaunu kazkaip issigandau,nes anksciau ju nebuvo ir retai dabar naudoju,as genetiskai turbut linkusi i tai,mano mamos kojos visos margos nuo venu ir kapilairu 

sakyk kokiais pratimais,ta liemeny slifuoji?

Laba diena,
tai va porisiduodu:
svoris 61,9kg (-600gr
)
apimtys nepakito(=inoma ko nor4t per dvi dienas)
tai va porisiduodu:
svoris 61,9kg (-600gr

apimtys nepakito(=inoma ko nor4t per dvi dienas)
Sveikos merginos,
prisiduodu ir aš
Pradinis svoris: 67 kg Dabar: 66,5 kg
Liemuo: 84 cm Dabar: 81 cm
Klubai: 100 cm Dabar: 99 cm
Gera pradžia - pusė darbo!
prisiduodu ir aš

Pradinis svoris: 67 kg Dabar: 66,5 kg
Liemuo: 84 cm Dabar: 81 cm
Klubai: 100 cm Dabar: 99 cm
Gera pradžia - pusė darbo!

Sveikos, gal priimsite i savo gretas 
trumpai papasakosiu apie save
Esu is Alytaus, man 21. Turiu dukryte, jai dabar metukai ir du menesiai.
Niekada nebuvau kudute, jau nuo mazens gana apvali.
per nestuma priaugau 10kg, bet viska ir pameciau. Nieko nedarant nukrito dar ir papildomai 2kg, o dabar jau stop, nieko nedarant - nieks ir nekinta
Sumaniau, kad pries vasara reikia truputi padirbeti, kad subiniukas ir slaunys grazesnes butu, na rankos, pilvukas (nors jo jau niekad neberodysiu niekam, del striju
).
Taigi sia savaite pradejau elipsiniu treniruokliu sportuoti. Siandien buvo antras kartas. sportuoju kas antra diena (nes reikia vaziuoti i kitus namus). labai tikiuosi bent kokius 4-5kg numesti, o jeigu ir daugiau tai tikrai nepakenktu

trumpai papasakosiu apie save

Esu is Alytaus, man 21. Turiu dukryte, jai dabar metukai ir du menesiai.
Niekada nebuvau kudute, jau nuo mazens gana apvali.
per nestuma priaugau 10kg, bet viska ir pameciau. Nieko nedarant nukrito dar ir papildomai 2kg, o dabar jau stop, nieko nedarant - nieks ir nekinta

Sumaniau, kad pries vasara reikia truputi padirbeti, kad subiniukas ir slaunys grazesnes butu, na rankos, pilvukas (nors jo jau niekad neberodysiu niekam, del striju

Taigi sia savaite pradejau elipsiniu treniruokliu sportuoti. Siandien buvo antras kartas. sportuoju kas antra diena (nes reikia vaziuoti i kitus namus). labai tikiuosi bent kokius 4-5kg numesti, o jeigu ir daugiau tai tikrai nepakenktu

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 13:25)
As nzn kaip bus su sportu siandien, taip nera nei nuotaikos
imk

QUOTE(3kitten @ 2011 03 25, 13:51)
O dabar galit is manes pasijuokt - nors pati mokausi kas susije su reklama ir t.t., bet susigundziau ir uzsisakiau sortus nuo celiulito is topshop'o :
nors netikiu,bet šiaip smalsumo dėlei papasakosi,koks efektas

QUOTE(white kitty @ 2011 03 25, 13:55)
aš jau seniai svajoju apie šokdynę,bet tokios nebuvau mačius dar

o gal kuri turit namie šokdynę,kokio ilgio rekomenduojate?
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 25, 15:20)
Sveikos, gal priimsite i savo gretas :
sveika prisijungusi

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 25, 15:20)
sveikute

as jau po savo zonu

QUOTE(white kitty @ 2011 03 25, 14:55)
Sekmes tau
Uzpildziau anketa.

Sekmes tikrai prireiks

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 16:59)
Tai va smalsumas ir nugalejo

sveikos.
as kolkas issibraukiu is lenteles,
kol 5 pradzioj nepamatysiu manau bus geriausiai,nes jau kiek galima su tuo 0 ar -100gr. aisku matos kad sia savaite padirbejau,bet rezultatai nedziugina.
siandien nusipirkau sportbacius naujus,o del sokdines tai ermitaze maciau panasias tik kaina zimiai mazesne,apie 20lt jos buvo,irgi svarsciau isigyt, jauciu progai pasitaikius taip ir padarysiu ir galesiu kieme pasokinet.
sveikinu visas su sios savaites pasiekimais
as kolkas issibraukiu is lenteles,

siandien nusipirkau sportbacius naujus,o del sokdines tai ermitaze maciau panasias tik kaina zimiai mazesne,apie 20lt jos buvo,irgi svarsciau isigyt, jauciu progai pasitaikius taip ir padarysiu ir galesiu kieme pasokinet.
sveikinu visas su sios savaites pasiekimais

Sveikos
Aš, žinokit, noriu išsibraukti iš lentelės, vis vien matuotis jau visai nesimatuoju, o svorį po truputį sau žymėsiuosi.
O dėl to, jog išsibraukiu iš lentelės, tai mest sporto vis vien neketinu, dailinsiuosi toliau

Aš, žinokit, noriu išsibraukti iš lentelės, vis vien matuotis jau visai nesimatuoju, o svorį po truputį sau žymėsiuosi.
O dėl to, jog išsibraukiu iš lentelės, tai mest sporto vis vien neketinu, dailinsiuosi toliau