Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

ai nea su kapiliarais man viskas gerai, kolkas su jais jokiu problemu neturejau. bet kad skaiciau aprasyma tai atseit buvo parasyta kad ten jos tokios geros kad gali naudoti ir su sutrukinejusiasi kapiliarais.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 14:03)
ai nea su kapiliarais man viskas gerai, kolkas su jais jokiu problemu neturejau. bet kad skaiciau aprasyma tai atseit buvo parasyta kad ten jos tokios geros kad gali naudoti ir su sutrukinejusiasi kapiliarais.

Kokios cia taures idomu? g.gif Nes sutrukinejusiu kapiliaru tikrai negalima liesti su vakuminem taurem,nes labai kelia i pavirsiu juos. As anksciau masazavausi masazuokliu su mediniais dantukais,bet kai pamaciau kelis issokusius kapiliarus ant slaunu kazkaip issigandau,nes anksciau ju nebuvo ir retai dabar naudoju,as genetiskai turbut linkusi i tai,mano mamos kojos visos margos nuo venu ir kapilairu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 25, 14:08)
Kokios cia taures idomu?  g.gif Nes sutrukinejusiu kapiliaru tikrai negalima liesti su vakuminem taurem,nes labai kelia i pavirsiu juos. As anksciau masazavausi masazuokliu su mediniais dantukais,bet kai pamaciau kelis issokusius kapiliarus ant slaunu kazkaip issigandau,nes anksciau ju nebuvo ir retai dabar naudoju,as genetiskai turbut linkusi i tai,mano mamos kojos visos margos nuo venu ir kapilairu  verysad.gif

sakyk kokiais pratimais,ta liemeny slifuoji? biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

tai va porisiduodu:

svoris 61,9kg (-600gr biggrin.gif )
apimtys nepakito(=inoma ko nor4t per dvi dienas)
Atsakyti
Sveikos merginos,

prisiduodu ir aš 4u.gif

Pradinis svoris: 67 kg Dabar: 66,5 kg
Liemuo: 84 cm Dabar: 81 cm
Klubai: 100 cm Dabar: 99 cm

Gera pradžia - pusė darbo! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal priimsite i savo gretas smile.gif

trumpai papasakosiu apie save blush2.gif
Esu is Alytaus, man 21. Turiu dukryte, jai dabar metukai ir du menesiai.
Niekada nebuvau kudute, jau nuo mazens gana apvali.
per nestuma priaugau 10kg, bet viska ir pameciau. Nieko nedarant nukrito dar ir papildomai 2kg, o dabar jau stop, nieko nedarant - nieks ir nekinta lotuliukas.gif

Sumaniau, kad pries vasara reikia truputi padirbeti, kad subiniukas ir slaunys grazesnes butu, na rankos, pilvukas (nors jo jau niekad neberodysiu niekam, del striju verysad.gif ).
Taigi sia savaite pradejau elipsiniu treniruokliu sportuoti. Siandien buvo antras kartas. sportuoju kas antra diena (nes reikia vaziuoti i kitus namus). labai tikiuosi bent kokius 4-5kg numesti, o jeigu ir daugiau tai tikrai nepakenktu lotuliukas.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 13:25)
As nzn kaip bus su sportu siandien, taip nera nei nuotaikos

imk 4u.gif 4u.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 03 25, 13:51)
O dabar galit is manes pasijuokt - nors pati mokausi kas susije su reklama ir t.t., bet susigundziau ir uzsisakiau sortus nuo celiulito is topshop'o :

nors netikiu,bet šiaip smalsumo dėlei papasakosi,koks efektas smile.gif

QUOTE(white kitty @ 2011 03 25, 13:55)

aš jau seniai svajoju apie šokdynę,bet tokios nebuvau mačius dar bigsmile.gif
o gal kuri turit namie šokdynę,kokio ilgio rekomenduojate?

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 25, 15:20)
Sveikos, gal priimsite i savo gretas :

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 25, 15:20)
Sveikos, gal priimsite i savo gretas smile.gif

sveikute 4u.gif

as jau po savo zonu karsta.gif ,sios savaites mano sporto darbai iveikti,ryt-poryt man poilsis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 03 25, 14:55)
Sekmes tau  thumbup.gif  4u.gif Uzpildziau anketa.

Sekmes tikrai prireiks ax.gif Aciu, uz sugaista laika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 03 25, 16:59)
nors netikiu,bet šiaip smalsumo dėlei papasakosi,koks efektas  smile.gif

Tai va smalsumas ir nugalejo blush2.gif Drauge turejo is Solidea, tai nesiojo namuose, rezultatas po keliu menesiu buvo, pagrazejo oda, ziuresim ar sitos veiks, bet kai dabar tokia juokinga kaina (49lt), tai negaila pinigu, sunesiosiu namuose,sportuodama ir t.t., 200 lt niekada uz jas nemokeciau smile.gif
Atsakyti
sveikos.
as kolkas issibraukiu is lenteles, 4u.gif kol 5 pradzioj nepamatysiu manau bus geriausiai,nes jau kiek galima su tuo 0 ar -100gr. aisku matos kad sia savaite padirbejau,bet rezultatai nedziugina.
siandien nusipirkau sportbacius naujus,o del sokdines tai ermitaze maciau panasias tik kaina zimiai mazesne,apie 20lt jos buvo,irgi svarsciau isigyt, jauciu progai pasitaikius taip ir padarysiu ir galesiu kieme pasokinet.

sveikinu visas su sios savaites pasiekimais 4u.gif
Atsakyti
Mano ūgis 160. Dėl 30 day shred - iš pradžių dariau su 1 kg, į trečio lygio pabaigą paėmiau 1.5, bet aš tikrai anksčiau aktyviai nesportavau, Džerimi labiau pažengus toj srity smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš, žinokit, noriu išsibraukti iš lentelės, vis vien matuotis jau visai nesimatuoju, o svorį po truputį sau žymėsiuosi.

O dėl to, jog išsibraukiu iš lentelės, tai mest sporto vis vien neketinu, dailinsiuosi toliau smile.gif
Atsakyti