QUOTE(3kitten @ 2011 03 22, 15:07)
Labas rytas visoms sportininkems

Snd jis pas mane gan velyvas

vakar iki isnaktu cv ir motyvacinius perdarinejau, ieskausi darbo...
Sekmes tau

Uzpildziau anketa.
QUOTE(MO @ 2011 03 23, 00:00)
Nieko sau, nežinojau,kad
toks daiktas yra.
Visai noreciau tokios sokdines,kazkaip uzsimaniau dabar su sokdine pasokineti,kaip tik ir vietos kamabaryje pakanka,bet neturiu ir jauciu nepirksiu
QUOTE(chérie @ 2011 03 24, 10:48)
Šaunu, kad susiėmei

Aš kai rezultatus jau matau, tai man net širdį skauda ką nors riebiau užvalgyt. Žinau, kaip lengva tuos rezultatus praprasti, prieš pora metų buvau numetusi 10 kg, ir juos po truputį vėl sėkmingai užsiauginau.Šį kartą mano tikslas kilogramus numesti ir pakeisti gyvenimo būdą, kad jie daugiau nebesugrįžtų.
Labai saunu,kad to sieki ir reikia jau dabar pamazu keisti gyvenimo buda,nes iskart visus iprocius pakeisti labai sunku.
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 24, 13:36)
Man tai baisu net pagalvot apie 2 nestuma

koks pilvas bus jei vel uzaugs nerealaus didzio

busiu kaip kangura su stemple tai kol nesusitvarkysiu apie 2 vaika net negalvoju.
Man apie pirma baisu pagalvoti,kas bus su mano figura ypac pilvu

Na bet viskas pataisoma,tik jau daug sunkiau bus taisyti negu dabar
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 24, 13:58)
kaip as vilojuos nusipirkti tas taures vakumines.
Tik atsargiai su tomis tauremis jeigu turi issipletusiu kapiliaru arba esi linkusi tam,nes gali pakenkti.
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 03 24, 16:31)
Sudėtinga ištaikyti laiko ramiai pasportuoti. kad ir šiandien: kol dariau pilvo presui pratimus, atrėpliojo mažasis (11 mėn.) ir atsigulė man ant pilvo

taip ir pragulėjo patenkintas, kol aš pūškavau

gal ir gerai papildomas svoris
ale guodžiuosi, kad vis geriau nei visai nejudėt
Kaip fajna
QUOTE(MO @ 2011 03 24, 23:15)
...esu nekart apie tai galvojus,ypač kai vėluoja mm,o tui po prakaitu duodies,gi iš pradžių gali nežinot,kad laukies....jaučiu,nesąmonė pastojus būtų visiškai nesportuoti,gal reiktų su kokiu treneriu pasikonsultuoti,ką daryti toliau
As tai butinai noresiu nescia sportuoti, aisku jeigu savijauta ir gydytojai leis
QUOTE(Džerimi @ 2011 03 25, 12:14)
O dabar lekiu ruostis, tuoj leksim i prekybcentrius. Va cia tai treniruote laukia drabuzeli pakeli, drabuzeli padedi, galva sukt i kaire, sukt i desine, nusirengi, apsirengi ir taip xxxxx kartu o dar kiek smegenim darbo-pirkt, nepirkt, pirkt, nepirkt
Tikra tiesa
Na ka sia savaite sportavau tik vakar kalanetika,antradieni praleidau,nes dirbti teko visa diena,bet kompensuosiu rytoj nueidama i aerobika,nors jos nemegstu,bet rytoj jokiu kitu treniruociu nera,o as nenoriu kad tas vienas kartas prapultu,nes mano abonementas tik i grupinius uzsiemimus. Vakar daug darbo kojytes gavo,tai siandien truputi jauciasi na ir sonai,mes ten nezmoniskai sonus tempiam talija slifuojam

na bet visi tie kankinimai tik i nauda.