QUOTE(maruša @ 2011 03 25, 17:00)
Mano ūgis 160. Dėl 30 day shred - iš pradžių dariau su 1 kg, į trečio lygio pabaigą paėmiau 1.5, bet aš tikrai anksčiau aktyviai nesportavau, Džerimi labiau pažengus toj srity
kad cia gal ne del pazengimo, gal tiesiog pas vienas stipresni ranku raumenukai, pas kitas koju, pas kitas presas ir tt. nezinau, man su tais hanteliukais super, bet va kai reikia atsispaudimus daryt, tai

darau, stengiuos daryt tokiu pat greiciu, kartais ir aplenkt, bet kai atsistoju, tai kaip epuses lapai tos rankeles dreba.. Ir dar pastebejau viena dalyka, kuris antrame lygyje man bus peilis(kartais po pirmo lygio dar pratesiu treniruote su antruoju lygiu). tai tie zingsneliais su itupstais-zingsnis pirmyn, ytupi, sugryzti i pradine padeti, tada zingsnis atgal, itupi ir tttt.. nu *****, visiskai lygsvaros nelaikau

ciut ne griuvineju

ar cia priprast reikia, ar as cia kazkokia glusa..
Beja, Marusa, paaiskink man kaip ta Turbo Fire atsisiust. Kai bandau ieit i nuoroda pirmam psl, tai man atidaro tiesiog puslapi su paieska... nu niekaip neiseina.
QUOTE(tinute84 @ 2011 03 25, 18:49)
tai jau tikrai isprotejau, as kai pirkau 3kg pakilnojau, tokie lengvi atrode.....

nu jo. kai kilsteli pora karteliu tai turbut ir 5 kg atrodytu baike
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 19:10)
mergaites, skaitet kas nors apie veido joga?nu man toks idomus dalykelis galvoju vakarais pries miega reikes pameginti
gal galima placiau?