Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 13 namučiai

aciukas marusa, o as kad uzsiroviau ant 3 kg, tai net neistempiau puse programos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 03 25, 17:56)
aciukas marusa, o as kad uzsiroviau ant 3 kg, tai net neistempiau puse programos  doh.gif  doh.gif

doh.gif ,isprotejai moterie biggrin.gif as pradejau su 1kg svareliais,dabar tesiu sekmingai su 1,5kg ir dar didinti artimiausiu metu neketinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2011 03 25, 16:58)
o del sokdines tai ermitaze maciau panasias tik kaina zimiai mazesne,apie 20lt jos buvo,irgi svarsciau isigyt, jauciu progai pasitaikius taip ir padarysiu ir galesiu kieme pasokinet.

o geras,ačiū,kad pasakei,reiks pažiūrėt 4u.gif

cherie,ar tu Turbo fire sportuoji,ar maišau? ar greit įsicinkinai tuos judesiukus? doh.gif

Atsakyti
Šiandien visą dieną mieste prasitąsiau, tokia pavargusi jaučiuosi. Gerai, kad prieš išvažiuojant pasportavau, nes dabar tai jau tikrai jėgų nebeturėčiau doh.gif

QUOTE(Graikiskoji @ 2011 03 25, 14:10)
prisiduodu ir aš 
Ar nori pas mus į lentelę prisidavimų? Tuomet man dar savo ūgį ir siekiamą svorį atsiųsk, ir šlaunies apimtį mirksiukas.gif

QUOTE(Kutveliukas @ 2011 03 25, 14:20)
Sveikos, gal priimsite i savo gretas
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Sėkmės siekiant tikslų.

QUOTE(MO @ 2011 03 25, 17:06)
cherie,ar tu Turbo fire sportuoji,ar maišau? ar greit įsicinkinai tuos judesiukus?
Sportuoju vien Turbo Fire. Na prireikė gal savaitės tuos judesiukus išmokti, po to jie skirtinguose treniruotėse kartojasi, taip pat įsimeni jų pavadinimus ir jau žinai, kas laukia. Reikia kantrybės šiek tiek pačioje pradžioje 4u.gif Bet man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 03 25, 20:00)
doh.gif ,isprotejai moterie biggrin.gif  as pradejau su 1kg svareliais,dabar tesiu sekmingai su 1,5kg ir dar didinti artimiausiu metu neketinu schmoll.gif

tai jau tikrai isprotejau, as kai pirkau 3kg pakilnojau, tokie lengvi atrode..... blush2.gif
Atsakyti
mergaites, skaitet kas nors apie veido joga?nu man toks idomus dalykelis galvoju vakarais pries miega reikes pameginti smile.gif
Atsakyti
o as noriu pasportuot bet negaliu,taip sukas galva kad baisu pargriut doh.gif tikriausiai spaudimas labai zemas
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 03 25, 17:00)
Mano ūgis 160. Dėl 30 day shred - iš pradžių dariau su 1 kg, į trečio lygio pabaigą paėmiau 1.5, bet aš tikrai anksčiau aktyviai nesportavau, Džerimi labiau pažengus toj srity smile.gif

kad cia gal ne del pazengimo, gal tiesiog pas vienas stipresni ranku raumenukai, pas kitas koju, pas kitas presas ir tt. nezinau, man su tais hanteliukais super, bet va kai reikia atsispaudimus daryt, tai doh.gif darau, stengiuos daryt tokiu pat greiciu, kartais ir aplenkt, bet kai atsistoju, tai kaip epuses lapai tos rankeles dreba.. Ir dar pastebejau viena dalyka, kuris antrame lygyje man bus peilis(kartais po pirmo lygio dar pratesiu treniruote su antruoju lygiu). tai tie zingsneliais su itupstais-zingsnis pirmyn, ytupi, sugryzti i pradine padeti, tada zingsnis atgal, itupi ir tttt.. nu *****, visiskai lygsvaros nelaikau blink.gif ciut ne griuvineju unsure.gif ar cia priprast reikia, ar as cia kazkokia glusa..

Beja, Marusa, paaiskink man kaip ta Turbo Fire atsisiust. Kai bandau ieit i nuoroda pirmam psl, tai man atidaro tiesiog puslapi su paieska... nu niekaip neiseina.

QUOTE(tinute84 @ 2011 03 25, 18:49)
tai jau tikrai isprotejau, as kai pirkau 3kg pakilnojau, tokie lengvi atrode.....

lotuliukas.gif nu jo. kai kilsteli pora karteliu tai turbut ir 5 kg atrodytu baike laugh.gif

QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 19:10)
mergaites, skaitet kas nors apie veido joga?nu man toks idomus dalykelis galvoju vakarais pries miega reikes pameginti

gal galima placiau?
Atsakyti
Va cia yra visa info apie ta veido joga, taip vakar pasiskaiciau nu ir taip uzkabino smile.gif

http://www.supermama...howtopic=437802
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 03 25, 18:49)
tai jau tikrai isprotejau, as kai pirkau 3kg pakilnojau, tokie lengvi atrode..... blush2.gif

lengvi,kol nereikejo su Jilliana padirbeti lotuliukas.gif
QUOTE(aurute__ @ 2011 03 25, 20:02)
Va cia yra visa info apie ta veido joga, taip vakar pasiskaiciau nu ir taip uzkabino smile.gif

http://www.supermama...howtopic=437802

visai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau tuos šortukus iš topo shopo, kažkaip vien dėl kainos, jei būtų brangiau, tikrai nepirkčiau, bus matyt gal duos kokios naudos, o dar tie du piurškaliukai lotuliukas.gif Nu žodžiu reklamos auka smile.gif
Atsakyti
as turejau kazkada tuos sortukus, seniai jie i siuksline ismesti, nzn kazkaip man jie nelabai schmoll.gif
Atsakyti