Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduoti įvaikinimui ir nesigailėti

QUOTE(A... @ 2011 03 18, 16:08)
jei gerai supratau trečias trimestras tai ne tiek ir daug.... kelios savaites ..

Laiko daug iki sprendimo. Visas gimimas net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 18, 16:08)
manot ji projektuoja savo jausmus mamai į vaiką?  g.gif

Aš kol kas nieko nemanau, tik laukiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 18, 16:01)
na tai atiduokit ta šlykštalą griaunanti gyvenimą , ko čia laiką gaištat? tik  gerai įsikalk kelio atgal nebebus.

tris mėnesius galės galvoti, po to kai atsisakys smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kazkaip __ kitaip @ 2011 03 18, 15:47)
Tevai nieko nezino, nei pazistami, Viena artimiausia drauge tik.
Nusprendeme, kad maziausiai norisi kazkam is artimuju ta sakyti, patirti papildoma spaudima. Priimsime sprendima patys, o jei jis bus atsisakyti vaiko - tai liks musu reikalas, o ne visos placios gimines. 

Neskriauskit taip stipriai vaiko, jei tik yra giminių, na jei jau patys neauginsit, gal tikrai užaugins kažkas iš plačios giminės. Vaikui daug geriau negu pas visai svetimus. Ar čia nusprendėte dėl to,kad sąžinė nekamuotų, nes vistiek tada apie jį girdėsite, netgi matysite? Tada galvojate reiškia tik apie save, tai kas jums geriausia.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2011 03 18, 16:16)
tris mėnesius galės galvoti, po to kai atsisakys smile.gif .

Ji užsienyje kaip suprantu. Ten irgi trys mėnesiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 18 kovo 2011 - 15:17
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 15:18)
Neskriauskit taip stipriai vaiko, jei tik yra giminių, na jei jau patys neauginsit, gal tikrai užaugins kažkas iš plačios giminės. Vaikui daug geriau negu pas visai svetimus. Ar čia nusprendėte dėl to,kad sąžinė nekamuotų, nes vistiek tada apie jį girdėsite, netgi matysite? Tada  galvojate reiškia tik apie save, tai kas jums geriausia.
Papildyta:

Kuo pas gimines jam bus geriau?
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 03 18, 16:18)
Kuo pas gimines jam bus geriau?

O tu norėtum, kad tave užaugintų visiškai svetimi žmonės su kuriais gal būt niekada ir nerasi ryšio arba kad sakykim kokia mamos sesuo ar seneliai, su kuriais yra kraujo ryšys, o jis daug ką lemia?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 16:18)

ten dar ir atviras įvaikinimas yra. Kai mama visą laiką gali dalyvauti vaiko gyvenime ir po įvaikinimo, viską žinoti, dalyvauti priimant kokius tai sprendimus.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 16:22)
O tu norėtum, kad tave užaugintų visiškai svetimi žmonės su kuriais gal būt niekada ir nerasi ryšio arba kad sakykim kokia mamos sesuo ar seneliai, su kuriais yra kraujo ryšys, o jis daug ką lemia?

su savais tėvais niekada nebuvau radus jokio ryšio ir ką? Mes visos tarpusavio ryšį pradėjom atrasti gilesnį tik po tėvo mirties, po mamos mirties tas ryšys ir su gimine kiek suartėjo.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 15:22)

Giminės taip pat gali būti visiškai svetimi, o žmonės neturintys kraujo ryšio artimesni nei tos giminės. Tai priklauso ne nuo giminystės ryšių, o nuo santykių tarp žmonių. Žinau bent du atvejus, kai tikri broliai yra visiškai svetimi vienas kitam. Per daug neišaukštinkit to kraujo ryšio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 18 kovo 2011 - 15:27
QUOTE(katydid @ 2011 03 18, 16:27)
Giminės taip pat gali būti visiškai svetimi,

Gali. Tačiau kai įvaikins svetimi, vaikui visam gyvenimui uždedama mįslė-kas aš esu?, kodėl mane paliko?, kas mano mama, tėvas, ar aš turiu brolių seserų, giminių, kas jie? Šitie klausimai lydės per visą gyvenimą. Vienus tai paliečia mažiau, kitus taip,kad jie taip ir neranda ramybės gyvenime. Ir niekas nepadės, nei patys nuostabiausi įtėviai.
Isivaizduok kad šiandien sužinai,kad visa tavo giminė pradedant tėvais, ne tavo, nesvarbu,kad mylėjo, augino, bet kažkur yra ir kita giminė. Gyvensi toliau, bet mintyse tas visada kirbės. Gal kur brolis, gal kur sesuo, kas ta moteri kuri pagimdė...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 15:32)
Isivaizduok kad šiandien sužinai,kad visa tavo giminė pradedant tėvais, ne tavo, nesvarbu,kad mylėjo, augino, bet kažkur yra ir kita giminė. Gyvensi toliau, bet mintyse tas visada kirbės. Gal kur brolis, gal kur sesuo, kas ta moteri kuri pagimdė...

Esu visiškai tikra, kad taip negalvočiau, nes man tėvai yra tie kurie mane augino. Taip pat ir jų giminės yra ir mano.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 16:32)
Gali. Tačiau kai įvaikins svetimi, vaikui visam gyvenimui uždedama mįslė-kas aš esu?, kodėl mane paliko?, kas mano mama, tėvas, ar aš turiu brolių seserų, giminių, kas jie? Šitie klausimai lydės per visą gyvenimą. Vienus tai paliečia mažiau, kitus taip,kad jie taip ir neranda ramybės gyvenime. Ir niekas nepadės, nei patys nuostabiausi įtėviai.

Na nesureiksminkit tos gimines taip. Svarbu geri zmones butu. Jokio skirtumo kas uzaugins. Man asmeniskai geriau butu uzaugti su mylinciais iteviais, nei su susiraukusia tetule. Gimine dar ne viskas. Ir laimingoje seimoje nebutinai laimingas vaikas uzaugs. Jus jai neprimetinekite kas bus ir ko nebus ar kaip tas vaikas jausis.
Atsakyti
Kazkada vienoje temeleje dareme apklausa apie tai, ar musu mamos mums yra sektinas pavyzdys, ar mes esame patenkitos tuom, kaip mus mamos augino. ir rezultatai buvo stebinantys- mazdaug 95 proc nelaike savo mamu pavyzdziu, vienaip ar kitaip buvo nepatenkintos ju auklejimu. taigi idealios 'mamystes'ideja yra praktiskai utopija doh.gif tos mistines 'ivaikintojos' irgi toli grazu nebus idealios mamos ivaikintiems vaikams ax.gif

Jei moteris nera psichinis ligonis, jei jai nepasireiskia agresijos piepuoliai, jei ji yra pilnamete, subrendusi,ne asociale, tai atiduoti vaika auginti svetimiems, remiantis argumentu 'as nebusiu gera mama' yra tiesiog nesuvokiama....as matau tik atsakomybes stoka, asmenybes nebranduma, gal baime isipareigoti g.gif

Atsakyti