Seinų 9, 18 val. kūno rengybos joga. Gal kam patiks, pabandykit
Nebedaug to spalio liko, bet Kauno jogos studijoj dabar akcija du už vieno kainą.
Ar yra čia lankančių "Fanką"?
QUOTE(Puma84 @ 2011 08 16, 17:22)
Sveikos merginos, norinčios lankyti Linijos sporto klubą - kiek aš žinau jie taiko nuolaidas įmonėms, turiu pasiūlymą susikoperuokim į vieną "įmonę" ir gaukim nuolaidą kaip grupė. Tokią įmonę aš kaip ir suorganizuočiau - reikia tik daugiau nei vieno norinčio
Parašykit jei sudomino.
QUOTE(Arkete @ 2011 10 13, 11:53)
Sveikos merginos, norinčios lankyti Linijos sporto klubą - kiek aš žinau jie taiko nuolaidas įmonėms, turiu pasiūlymą susikoperuokim į vieną "įmonę" ir gaukim nuolaidą kaip grupė. Tokią įmonę aš kaip ir suorganizuočiau - reikia tik daugiau nei vieno norinčio
Parašykit jei sudomino.
Parašykit jei sudomino.
o įdomu kiek tos nuolaidos.. Jei 10proc, kažin ar man labai tas gelbėja..
QUOTE(Arkete @ 2011 10 13, 12:53)
Parašykit jei sudomino.
Parašykit jei sudomino.
Laba
merginos gal zinot kokie uzsiemimai vyksta Garliavos sporto centre?
o gal kas aerobiką žino Garliavoje?
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2011 10 17, 19:04)
labas,gal galetu parekomenduoti kokia netoli teo esancia vieta kur but galima lankyti aerobika ar treniruoklius uz nedidele kaina?
As kazkada lankiau moteru sporto kluba "AKELA" ten netoli teo,tiksliau prie oranzinio( sabonio krepsinio mokyklos) kainos palyginus nedideles ir siaip faina atmosfera. http://www.moterusportoklubas.eu/ Sekmes
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2011 10 17, 19:04)
labas,gal galetu parekomenduoti kokia netoli teo esancia vieta kur but galima lankyti aerobika ar treniruoklius uz nedidele kaina?
Treniruokliai Butrimoniu 9 "Ideja"
Keista, kad nera atsiliepimu apie Gelezinius zmones
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 10 13, 14:38)
Sveikos, nuolaidos apie 20%, jei kam įdomu - rašykit į AZ, galiu prijungt prie savo kolektyvo