ieskau drauges kartu lankyti sporto kluba "Ideja" dainavos raj.
rasykite i az.

o aš pradėjau į sporto klubą "Savas", buvau vieną kartą kol kas, bet likau labai patenkinta

QUOTE(kristabelly @ 2011 10 26, 10:32)
o aš pradėjau į sporto klubą "Savas", buvau vieną kartą kol kas, bet likau labai patenkinta 

Rasiau,kad ten faina,gaila,kad man jis per toli

QUOTE(Indeniuke @ 2011 10 26, 11:38)
ačiū

QUOTE(Svarbi @ 2011 09 26, 14:03)
Atradimas buvo tam paciam sauleteky vietoje "Jegos sporto" atsidare Rolandas Zeimys sporto kluba,tai galiu pasakyti ,kad geresnes prieziuros nesu macius,kiekviena aplaksto,nieks nestovi,nesimuliuoja,atejai,atsportavai-ate.Toks poziuris labai patiko.
Kadangi esu po kojos traumos tai nesportuoju siuo metu klube,bet kai pasveiksiu...

Cia tik mano asmenine nuomone

as jau 3savaites sitam klube lankausi (apskritai pirmas mano sporto klubas) nors kaina mano nuomone nera labai maza, bet uztat viskuo kitu esu tikrai patenkinta, treneriai tikrai daug demesio skiria kiekvienam lankytojui
QUOTE(mimi88 @ 2011 10 26, 21:08)
as jau 3savaites sitam klube lankausi (apskritai pirmas mano sporto klubas) nors kaina mano nuomone nera labai maza, bet uztat viskuo kitu esu tikrai patenkinta, treneriai tikrai daug demesio skiria kiekvienam lankytojui
kaip tik apie sita kluba norejau pasidomet

merginos, gal kas zino kokia situacija siuo metu su aerobika dainavos sporto klube? ar pasitaise situacija kiek nors i geraja puse?
Kreipkitės, kurias (-iuos) domina geros nuolaidos Ąžuolyno sporto klube. Nuolaidos sporto abonementams, tenisui.
Adresas: Sporto g. 3, Kaunas
Tinklalapis: www.assc.lt
Laukiu až.
Adresas: Sporto g. 3, Kaunas
Tinklalapis: www.assc.lt
Laukiu až.

QUOTE(nepamenuu @ 2011 08 10, 22:19)
gaila kad cia besidominciu daug, bet mazai lankosi kas galetu atsakyti. tikiuosi kad kas atsiras besilankanciu Baltuose, labai idomu butu suzinoti apie:
aerobikos trenerius, kas geriausiai veda?
Ar labai buna daug sportuojanciu, ar uztenka vietos ir inventoriaus?
Kokios pirtys ar labai mazos, ar daug eina zmoniu tarkim po aerobikos, nu ir siaip ar tokiu spusciu nebuna kad nebutu net kur atsisest?
Ar tvarkingos rubinos ir dusai?
Va kiek klausimuku turiu
gal sulauksiu ir komentaru
planuoju nuo rudens lankyti, gal bus dar pradedanciuju?
aerobikos trenerius, kas geriausiai veda?
Ar labai buna daug sportuojanciu, ar uztenka vietos ir inventoriaus?

Kokios pirtys ar labai mazos, ar daug eina zmoniu tarkim po aerobikos, nu ir siaip ar tokiu spusciu nebuna kad nebutu net kur atsisest?
Ar tvarkingos rubinos ir dusai?
Va kiek klausimuku turiu

planuoju nuo rudens lankyti, gal bus dar pradedanciuju?
aš pernai ten lankiau.
Aerobikos treneriai labai skirtingi. Man pvz viena nepatiko ir deja ji daugiausia treniruočių turi, tai aš taikydavausi prie kitų trenerių grafikų. Pilna buvo salė, kartais neužytekdavo stepų, reikdavo būt susigrūdus rūbinėje. Į pirtis nedaug eina žmonių realiai visada tilpdavom. Yra dviejų rūšių. Tvarka gera.
Nerandu nuomonių apie sporto klubą BODY house. Ar kas nors lankot? kaip treneriai? aplinka?
Sveikos merginos, rašiau anksčiau dėl Linijos sporto klubo. Akcijos atšaukiamos - taip kad nebeklauskit manęs dėl nuolaidų.
Sėkmės sportuojant
Sėkmės sportuojant