Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

sveikutes gal zinot kiek laiko dygsta rozmarinas? ax.gif ta pacia diena sejau raudoneli, rozmarina, melisa, ir peletruna (uzsimaniau zoleliu uzsiveist virtuvei ax.gif ) tai kiti jau isdyge o tas nabagas be zenklu unsure.gif jau pora savaiciu praejo gal pribert nauju seklu?
Atsakyti
Prasom pakonsultuoti del komposto gamybos. Paemiau stiklaini ir dabar metu kas is maisto atlieka tokio, lapu sauja paemiau is kiemo. Bijau, kad be komposto mano augaliukams bus prastai.
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 03 27, 12:44)
Prasom pakonsultuoti del komposto gamybos. Paemiau stiklaini ir dabar metu kas is maisto atlieka tokio, lapu sauja paemiau is kiemo. Bijau, kad be komposto mano augaliukams bus prastai.

Atsiprasau,skirkit bausme bet kokia,bet taip smagiai pasijuokiau mirksiukas.gif
Kompostas stiklainyje blink.gif Gal geriau tuo geriu kas nors pasidalintu,nei jum terstis namuose?
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 03 27, 12:44)

nevark - sakau iš patirties - pernai irgi apie tai masčiau, bet namų sąygm sudėtinga labai...

Jau geriau nusipirkt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 03 26, 11:55)
Mano fotoreportažas smile.gif
Planuose dar levanda ir kvapieji pelėžirniai. Pas juos balandžio mėnuo sėjai ant pakelių parašytas

bigsmile.gif Darbštuolė... Mes namie turim katę, tai po praeitų metų įvykio kai radau pomidorų daigus išvartaliotus šiemet šio žygio atsisakiau.
Apie levandą ir aš svajoju...Turguje praeitą pavasarį mačiau praaugintų, nepirkau.O paskui-nebeliko unsure.gif
Atsakyti
Kaip teisingai daiginti tas seklas? Keista kad cia temos apie tai nera g.gif Nu as visiskai zalia, o nenoriu daryt belekaip.

Gal duotumet kokia nuoroda kur butu aprasytas daiginimas? Jo eiga ir panasiai?
Atsakyti
Mano daiginimas tai elementarus: užbarstau sėklas ant purios žemės, užberiu kiek žemių ant viršaus,palieju, dar užberiu kiek, jei kokia sėkla išlenda , užtraukiu celofannį maišą ant viršaus ir dedu ant radiatoriaus. Pomidorų sėklas tai sodinau giliau- prabadau skyles pagaliuku ir įkišu po sėklą, tada lengvai užberiu ir - ant radiatoriaus po celofanu. Kasdien atidengiu,pravėdinu. viskas. biggrin.gif Kai išdygsta- nuimu celofaną, dedu ant palangės.
Atsakyti
Prisiduodu su savo sodu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vau, įspūdingas sodas clap.gif thumbup.gif
Patiko dviaukštė konstrukcija thumbup.gif
Atsakyti
Oho, va cia tai sodas bigsmile.gif as siemet tik prieskoniu prisisejau ir dar kazkokiu mini papriku biggrin.gif
Merginos, kaip su tom levandom? g.gif praeitais metais uzsejau vazoneli, tai isdygo tik 2 daigeliai ir tie neatlaike doh.gif kazkas minejot kad reikia seklas saldytuve laikyti? gal galit placiau papasakot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 03 27, 11:37)
sveikutes gal zinot kiek laiko dygsta rozmarinas? ax.gif  ta pacia diena sejau raudoneli, rozmarina, melisa, ir peletruna (uzsimaniau zoleliu uzsiveist virtuvei ax.gif ) tai kiti jau isdyge o tas nabagas be zenklu  unsure.gif  jau pora savaiciu praejo gal pribert nauju seklu?

Pas mane rozmarinas isdygo per savaite smile.gif Nors skaiciau lyg, kad jis ilgai dygsta.

O lavandas kai pernai sejau, tai nesaldziau... isdygo gana greitai ir gerai augo vazoneliuose. Paskui issodinau i lauka, tai siemet maciau, kad gerai perziemojo bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, ooooo kiek groziu wub.gif thumbup.gif

as tai jau sestadieni seimynai pusryciams ant sumustiniu salotu ir rukolos uzdejau, tai mb buvo apsipatenkines biggrin.gif Kadangi salotos susejau labai tankiai tai taip sakant praretinau biggrin.gif ir kogero visas taip ir sunaudosim, nes permasciau, kad geriau as ju sode pasisesiu, o balkona paliksiu tik pomidoram ir zemuogem su braskem g.gif
Ai tiesa, mano rukola labai graziai sudygo ir augo, o dabar kazkaip ziuriu ima nykti g.gif nors negaila, nes man ji pasirode neskani schmoll.gif biggrin.gif

reikia jau ispikiuoti pomidorus, moliugus, agurkus doh.gif bet vis delsiu nes nezinau kur cia reiks viska sudet g.gif o ir zemiu reikia uzsipirkti nemazai. I soda uzsisakiau juodzemio tai jau tikejausi kad bus ir mano balkonui, o pasirodo ji atves tik uz kokio menesio, nes nedavaziuoja auto iki to juodzemio doh.gif tai dabar galvoju kiek cia man tu zemiu pirkti g.gif gal kokiu 70 litru pakaks g.gif
Atsakyti