Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 28, 15:28)
Tiesa, vienas terasinis vazonėlis ir bus toks - tavasis vienas iš ornamental pipiriukų, Aagnex vazoninis pomidoraitis, bazilikai ir serentis smile.gif

Aš savo Ornamental'io pipiriukus susodinau į lovelį, juos taip ir paliksiu augt per vasarą. Jų ten įvairių rūšių bus, tai jau koks užaugs - toks. Paskui kurie patiks labiausiai, sėklučių pasirinksiu.
Pernai Aistė mačiau buvo į lovelius susodinusi visus čiliukus, labai man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 28, 13:06)
Skaičiau, bet turbūt kažką praleidau... Prašau pakartoti 4u.gif Čia viskas auga balkone??? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na ne balkone bet bute, kambary, ir pan kur yra vietos.
Atsakyti
sveikos, sakykit ar kam yra pavyke uzhsiauginti normaliai balkone ar ant palanges ridikeliu? g.gif
Atsakyti
Man pernai balkone sudygo, lapelius leido, bet kadangi nieko neismaniau, tai ismeciau per anksti. Dabar zinau, kad vaisiu teks laukti apie du menesius, tai pasejau ir daiginu.
Atsakyti
Pasiskaiciau daugiau apie ta tauke (angl. comfrey), ji pasirodo gana nuodingas padaras. Nerizikuosiu ja trest, geriau uzsiimsiu juros dumbliu ekstraktu :-)
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 03 28, 18:40)
Pasiskaiciau daugiau apie ta tauke (angl. comfrey), ji pasirodo gana nuodingas padaras. Nerizikuosiu ja trest, geriau uzsiimsiu juros dumbliu ekstraktu :-)

Pernau tauke trešiau. Pomidorams patiko, nenusinuodijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2011 03 29, 08:49)
Pernau tauke trešiau. Pomidorams patiko, nenusinuodijo biggrin.gif

Tai pomidorai gal nenusinuodijo, bet dar turiu kita galutini vartotoja- Dziunguti Ziurkenapeliauska, kitaip zinoma kaip seimos ziurkenas, tai del jo neramu. O ir paciai nedrasu. Parasiau e-mail knygos autorei, laukiu atsakymo.
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif dziaugiuosi atradusi sita skyreli. Labai reikia Jusu patarimo. Jau antri metai bandau pasisodinti rieskoniniu zoleliu virtuveje ant palanges. Sudygsta, bet... rezultatas vis toks pats. Labai jau gleznuciai augaleliai, blush2.gif o taip noreciau, kad pavyktu uzsiauginti dideliu sodriu lapeliu, kad nebutu geda . Na tokiu noriu, kaip buna parduotuvese pirkti vazoneliuose. Nors ir geda, bet prasau patarti ka ne taip darau. O gal kitokiu ir neimanoma uzsiauginti? g.gif Po pernykscio "derliaus" pasklausus mamos, sake, kad per daug seklu pyliau (buvau supylusi visa ta maza pokeli), bet siemet pyliau tikrai nedaug, bet vistiek tas pats. Pabandysiu pasirodyti vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 29 kovo 2011 - 12:55
QUOTE(Jūja @ 2011 03 29, 12:55)
Sveikos mergaites,  4u.gif dziaugiuosi atradusi sita skyreli. Labai reikia Jusu patarimo. Jau antri metai bandau pasisodinti rieskoniniu zoleliu virtuveje ant palanges. Sudygsta, bet... rezultatas vis toks pats. Labai jau gleznuciai augaleliai, blush2.gif  o taip noreciau, kad pavyktu uzsiauginti dideliu sodriu lapeliu, kad nebutu geda . Na tokiu noriu, kaip buna parduotuvese pirkti vazoneliuose. Nors ir geda, bet prasau patarti ka ne taip darau. O gal kitokiu ir neimanoma uzsiauginti? g.gif  Po pernykscio "derliaus" pasklausus mamos, sake, kad per daug seklu pyliau (buvau supylusi visa ta maza pokeli), bet siemet pyliau tikrai nedaug, bet vistiek tas pats. Pabandysiu pasirodyti vakare.

Į kokią pusę langai? Ar pakankamai šviesos gauna?
Atsakyti
Nuostabi ši tema: vis paskaitau ir randu kažką naudingo sau. smile.gif
Norėčiau sužinoti ar bandėte kas auginti balkone raguotus melionus "Kiwano"? Kaip suprantu jie panašūs į afrikinius agurkus, apie kuriuos kalbėjote šioje temoje.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 03 29, 14:00)
Į kokią pusę langai? Ar pakankamai šviesos gauna?

Sviesos tikrai pakanka ax.gif
Va pasirodau:
Krapai (jei tai butu galima juos pavadinti)
user posted image
user posted image
Manau, kad pati kazka ne taip padariau. O kaip jus tiksliai sejat? Gal as per daug zemiu pyliau, gal negiliai seklas suberiau. Prasau patarkit. Noriu normaliu krapu, petrazoliu, baziliku, mairunu, rozmarinu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 29 kovo 2011 - 16:26
QUOTE(Jūja @ 2011 03 29, 16:23)
Sviesos tikrai pakanka ax.gif

Mano paseliai atrode panasiai kai jiems buvo per salta ir per dregna.
Seti reikia paprastai, jei seklos didesnes, siek tiek zemiu uzberti, jei seklos labai smulkutes, tada zemiu ant virsaus nereikia, tiesiog paberti ir lengvai prispausti prie zemes (tarkime as taip sejau mairunus, dasius, raudonelius, ciobrelius).
Atsakyti