Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(ElePran @ 2011 03 30, 10:07)
Ipatingai jautrioms neziureti: padetos daigus isleisti bulves.[/url]

Jautriai nejautri, bet pažiūrėjau smile.gif tongue.gif Man patiko visi tavo aprašymai ir pamąstymai. Būtų smagu ir toliau stebėti tavo darbo eigą.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu nežinau, aš turbūt durna ir iš vis nežinau ar vertas ko nors mano komentaras 4u.gif Nu bet gal toks mastymas pas mane, kad aš iš kaimo kilus ir bulvių parsivežt neproblema g.gif

Nu bet bulvė turbūt viena paskutinių saraše kartu su visokiais kopūstais, kuriuos sugalvočiau augint balkone... Nu niekaip man nesuprantama - jūs jau nesupykit - KAM TO REIK? kad pamatyt kaip auga bulvės? Nes kitu atveju nematau tikslo užimt vietą dėl to, kad pora kartų išsivirt bulvių ax.gif
Papildyta:
Nors dabar pagavojau, kad aš auginu tokius dalykus, kurie tinka iš karto suvalgyt, kurie pastovėję pakeičia skonį ir pan... Tai gal todėl taip mastau ax.gif
Atsakyti
Gi aiskiai parasyta: ipatingai jautrioms neziureti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Facebooke padariau grupe Balcony Gardening. Angliskai, nes noriu surasti daugiau bendraminciu, bet galima mane ten ir valstybine kalba baksteleti.
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 03 30, 11:30)
Gi aiskiai parasyta: ipatingai jautrioms neziureti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Facebooke padariau grupe Balcony Gardening. Angliskai, nes noriu surasti daugiau bendraminciu, bet galima mane ten ir valstybine kalba baksteleti.

nugi aš nejautri - visai bigsmile.gif

Tik įdomu iš kur toks noras augint būtent bulves g.gif bigsmile.gif

Atsakyti
tai, kad ir ūkininkai daigina bulves. smile.gif

o balkoninkystei galima pritaikyti bulvių auginimą konteineriuose ar maišuose.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 kovo 2011 - 10:41
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 30, 11:39)
tai, kad ir ūkininkai daigina bulves.  smile.gif

Daiginias tai manęs nenustebino... Nugal šiek tiek šypseną sukėlė pagalvojus kaip atrodytų kaime, kur kokias 5 dėžes bulvių daigina į tokius indelius visą kiekį sudėjus...

mane stebina noras augint bulves bakone... Nu bet gi kiekvienam rinktis - mano čili pipirų auginimas dideliais kiekiais irgi visiems juokingas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 30 kovo 2011 - 10:44
sako, kad kas 7 metus keičiasi požiūris ar kas ten - tai dar viskas prieš akis biggrin.gif

Kai turi žemės ir įstiklintus balkonus mieste, taip pat negaliu įsivaizduot, kad ir taip auginamų morkų
user posted image
Iš kitos pusės, naujų namų balkonai, terasos suteikia galimybes išbandyti ir pačiam užsiauginti.
Atsakyti
As pernai auginau bulves 5 kibiruose rolleyes.gif Labai magejo isbandyti, ar pasiteisina, ar gerokai anksciau pavyks uzsiauginti.. Na ne balkone as jas auginau - pradzioje kambaryje, po to i terasa pernesiau. net nezinau kaip reziumuoti - bulves uzaugo neblogai, bet kaip aaagnex rase - na kokia nauda is tu keliu kg bulviu - verciau ta laika, plota ir darba skirti kitoms darzovems.
Atsakyti
Oi, mergos, prisijuokiau iš jūsų rašytinių ir vaizdinių komentarų... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu taip, gal bulvės balkone ir anomalija, bet man įdomiausia, kad žmogus SUGEBA ir tokius triukus padaryt ir sutalpint viso hektaro mixą į vieną kišeninį balkoną. Man tikrai įdomu stebėt tolesnius rezultatus smile.gif
Atsakyti
čia gal dar ir nuo vartojamo kiekio priklauso. Tarkim mūsų šeimai pilnai užtektų 3 ankstyvų ir 2 vidutinio ankstyvumo krūmelių. O kad žiemai nepavyks prisiauginti, tai ir taip aišku.
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2011 03 30, 06:13)
Nenka o kur ta mugė buna? Ir kada maždaug?

Si savaitgali zemkeje, ten didziule muge-pardavimas buna, rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergos - aš gi sakau iš kur pas mane toks požiūris... Pas tėvus važiuojam vis tiek, o bulvės darže auga. Tai grįžtant pasikasam kelis krūmus ir užtenka... ax.gif Bulvės gi ir pastovėję kokias 2-3 dienas skonio nepakeičia - žalių gi nevalgom mirksiukas.gif

Bulvių mes daug nevalgom, nu bet daugiau nei Gaudvilė sako... Kokius 3 maišus per metus... Cepelinų neverdu, bet kugelį iškepu kartais ax.gif

Atsakyti