QUOTE(rvisminiene @ 2011 03 21, 09:25)
Ar gali būti, kad šeštadienį(19d.) pasėjus, šiandien(21d.) ryte jau radau išlindusius du daigelius?
Vieną žemuogės, o kitą krapo. Tokie mažučiai, gležnučiai. O gal tai kokia piktžlė? Žemę pirkau specialią daigams.

krapas tikrai, o žemuogės man paprastai labai ilgai dygo, bet gi visko būna šiam pasauly

QUOTE(Lithium @ 2011 03 21, 11:34)
aš bandysiu bazilikus atsėt. ir visdar nesugalvoju, kas jiem galėjo nutikt..mažu perlaisčiau? 

Manau per slapia ir per salta. Toks pats likimas istiko mano ciobrelius.

kaži, tokį stambų daiktą, kaip dekoratyvinis moliūgas įmanoma normaliai užaugint vazonėly? ar kad padoriai atrodytų, reikia viso kibiro?

QUOTE(šešėlis @ 2011 03 21, 13:53)
kaži, tokį stambų daiktą, kaip dekoratyvinis moliūgas įmanoma normaliai užaugint vazonėly? ar kad padoriai atrodytų, reikia viso kibiro?

Labai gražios foto

Dekoratyviniai moliūgėliai nėra dideli ( vaisiai), galima būtų bandyt auginti 5Ltr vazonėly su atrama

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 21, 15:03)
Labai gražios foto
Dekoratyviniai moliūgėliai nėra dideli ( vaisiai), galima būtų bandyt auginti 5Ltr vazonėly su atrama

dėkui

kad vaisiai nedideli, žinau, bet pats augalas... jau dabar koks stambus atrodo palyginus su kokiu agurkėliu

gal ir įmanoma jei didesnis vazonas, o tuos lapus tįstančius kur kitur padėt, kad ir ant žemės ar kur prikabint

čia keletą foto radau moliūgo balkone tema:

http://img4.sunset.c...m-m.jpg?300:300

QUOTE(šešėlis @ 2011 03 21, 14:53)
kokios dailios foto

na aš vakar irgi jau susėjau pomidoriukų 5 rūšių, žemuogių, afrikinių agurkų, paprikų porą rūšių, pupuoles (nesu tikra kodėl jas paėmiau, bet gražiai atrodė

Prieskoninių žolelių, kaip ir gėlyčių nesėjau, nusipirksiu daigiukų turguje po pusės mėnesio ar vėliau. mat nežinau kada tiksliai sutvarkys mums balkoną, o remontų metu visko daiginamo nesutalpinsiu. Tad tokioj nežinioj visą plantaciją susikraut būtų neprotinga

Dabar dar vienas sunkus, bet malonus, darbelis laukia- suplanuot ir sugalvot kaip viską reik sutalpint balkone, kaip išdėliot. kad ir vietos liktų poilsiui ir naudinga ir gražu. naujų iššūkių metas

o kas dėl daigelių atidavimo/pardavimo klausimo- tai čia jau kiekvieno asmeninis reikalas ir pasirinkimas

uodegas, jūsų žinučių dėžutė perpildyta
pasisėjau venus ir vilma. į durpines tabletes. na, lauksiu dabar.
ir daiginu ne šiltnamiuke, o šiaip kambary.
tai turėsiu 5 rūšių x 2 vnt = 10 pomidorų. jei vasara tokia kaip pernai, tai bus super
nežinau, kur išpikiuot salotas. į gėlių lovelius tiks? kas kiek cm jas sodint?

pasisėjau venus ir vilma. į durpines tabletes. na, lauksiu dabar.
ir daiginu ne šiltnamiuke, o šiaip kambary.
tai turėsiu 5 rūšių x 2 vnt = 10 pomidorų. jei vasara tokia kaip pernai, tai bus super

nežinau, kur išpikiuot salotas. į gėlių lovelius tiks? kas kiek cm jas sodint?

Pratuštijau

grožis koks

Mano pomidoriukų dar nesimato