Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(Partizanė @ 2011 03 21, 15:32)
nežinau, kur išpikiuot salotas. į gėlių lovelius tiks? kas kiek cm jas sodint?  g.gif

10x15cm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 21, 17:32)

taip išaina, kad keturi penki daigiukai tetelpa. o kitus dalinti teks smile.gif
Atsakyti
Kažkoks košmaras- Klaipedoje nekur negaunu Vilmos sėklų doh.gif Nė žaliojoj stotelej, nei Šeteling, nei sėklų paprastose krautuvėse nėra..ir kur jūs juos perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 03 21, 19:39)
Kažkoks košmaras- Klaipedoje nekur negaunu Vilmos sėklų doh.gif Nė žaliojoj stotelej, nei Šeteling, nei sėklų paprastose krautuvėse nėra..ir kur jūs juos perkat?  g.gif

aš pirkt neradau, tada pas pomidoristes pasiprašiau keitimui, tai man viena vilnietė pasiūlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 03 21, 19:39)
Kažkoks košmaras- Klaipedoje nekur negaunu Vilmos sėklų doh.gif Nė žaliojoj stotelej, nei Šeteling, nei sėklų paprastose krautuvėse nėra..ir kur jūs juos perkat?  g.gif

VILMA pirkau senukuose,bet vilniuje.

Liepojos g. 27 klaipeda
H. Manto g. 84 klaipeda. ten raso,kad yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 21 kovo 2011 - 21:15
Aš Klaipėdoj žalioj stotelėj šilutės plente pirkau ir Vilma ir Venus, gal išpirko? unsure.gif va žemuoges sunkiai radau - maximoj paėmiau paskutinį pakelį thumbup.gif
Atsakyti
Egles turgaus Žalioj stotelej sake, kad niekad ir neturejo VIlmos g.gif
Kur ta stotele Šilutes plente? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 03 21, 21:39)

pabandykit siųstis

http://www.sodininka...niai-venus.html
Atsakyti
Siunčiausi Thumbals yelou ir Balkonstarus,tie jau dideli pas mane,na, dėl vieno pakelio kažkaip neapsimoka siustis, o Venus pirkau turguj, jau dygsta, o Vilmos tada dar nežinojau, o dabar labai noriu ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Vakar pasiskaitinėjau apie žemuoges ir sunerimau g.gif aš mat kaip pirmą kartą jas sėjau, tai buvo "bandau-darau". pasejau ir užbėriau žemėm g.gif , o po to paskaičiau kad žemėm nereikėjo užbert, bet ant pakelio nebuvo parašyta... schmoll.gif žodžiu dabar laukiu su nerimu. Ar kam buvo sudygos žemuogės, jei sėjant užbėrėt žemėm?
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 03 22, 07:37)
Vakar pasiskaitinėjau apie žemuoges ir sunerimau  g.gif  aš mat kaip pirmą kartą jas sėjau, tai buvo "bandau-darau". pasejau ir užbėriau žemėm  g.gif , o po to paskaičiau kad žemėm nereikėjo užbert, bet ant pakelio nebuvo parašyta... schmoll.gif  žodžiu dabar laukiu su nerimu. Ar kam buvo sudygos žemuogės, jei sėjant užbėrėt žemėm?

Sveikute, as padariau kaip ir tu, uzberiau, teko laukti kol isdygs dvi sav.Bet islyndo ne visos verysad.gif .
Atsakyti
Neseniai kažkur inete skaičiau, kiek žemės reikia vienam žmogui pramisti smile.gif 50 kv.m minimum blink.gif tai mano du balkonai pasirodė tokia peckionė...
Atsakyti