Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(uodegas @ 2011 03 22, 10:04)
blink.gif tai mano du balkonai pasirodė tokia peckionė...

Čia kaip pažiūrėsi... Aš matau ne peckionę, o atgaivą širdžiai, malonumą akiai ir bent keletą skanėstų skrandžiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 03 22, 09:04)
Neseniai kažkur inete skaičiau, kiek žemės reikia vienam žmogui pramisti smile.gif 50 kv.m  minimum blink.gif tai mano du balkonai pasirodė tokia peckionė...

rugių duonai regis neketini auginti savo balkone?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 03 22, 09:28)
rugių duonai regis neketini auginti savo balkone?

Ne, bet visai norėčiau, kad netektų pirkti turguj pomidorų, agurkų, svogūnų, paprikų, kopūstų... lotuliukas.gif
Jaučia mano širdis, greit pasiglemšiu uošvių sodą Rastinėnuose lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif O koks siurprizas,sejau zalia bazilika,o radau tik viena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 12:16)
4u.gif O koks siurprizas,sejau zalia bazilika,o radau tik viena  biggrin.gif
user posted image

bigsmile.gif pas mane visi genovese irgi sudygo violetiniai smile.gif gal taip turi buti? net pakelis nuo seklu toks pats 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,antrą savaitę laukiu sudygstant pomidoriukų Balkoni Red doh.gif turbūt nebeišdigs g.gif Sėjau į spec. mišinį daiginimui,vėdinau, purškiau drungnu vandenuku,lygtai viską dariau gerai,tai kame reikalas,negi sėklytės nedaigios?Dabar mąstau,ar dar laukti,ar sėti kitos kažkokios rūšies?
Atsakyti
Želia jau narcizalapis svogūnas user posted image

puikiai išžiemojo nestiklintam balkone net nepridengtas vazone... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 22, 13:04)
Sveikutės,antrą savaitę laukiu sudygstant pomidoriukų Balkoni Red doh.gif turbūt nebeišdigs g.gif Sėjau į spec. mišinį daiginimui,vėdinau, purškiau drungnu vandenuku,lygtai viską dariau gerai,tai kame reikalas,negi sėklytės nedaigios?Dabar mąstau,ar dar laukti,ar sėti kitos kažkokios rūšies?

pas mane irgi nedygo - atsėjau vėl 5 sėklas, bet šiandien turbūt gausiau pasėsiu... tada sudygs visos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 kovo 2011 - 12:05
QUOTE(Apuole @ 2011 03 22, 07:37)
Vakar pasiskaitinėjau apie žemuoges ir sunerimau  g.gif  aš mat kaip pirmą kartą jas sėjau, tai buvo "bandau-darau". pasejau ir užbėriau žemėm  g.gif , o po to paskaičiau kad žemėm nereikėjo užbert, bet ant pakelio nebuvo parašyta... schmoll.gif  žodžiu dabar laukiu su nerimu. Ar kam buvo sudygos žemuogės, jei sėjant užbėrėt žemėm?

išdygs wink.gif tiks dygs ilgai ilgai. ir neskubėk, lauk. net po poros mėnesių lįs kas nors dar...
man taip pernai buvo. ne tai kad užbėriau, bet ir paspaudžiau kaip reikiant.

QUOTE(uodegas @ 2011 03 22, 09:34)
Jaučia mano širdis, greit pasiglemšiu uošvių sodą Rastinėnuose  lotuliukas.gif

vat iš sodo tai ne tik pati, bet ir uošvius pamaitintum thumbup.gif

QUOTE(milaaa @ 2011 03 22, 11:35)
bigsmile.gif pas mane visi genovese irgi sudygo violetiniai smile.gif gal taip turi buti?

šitų nebandžiau auginti, bet pernai vieni tokie bazilikai žalieji tik išdygę būdavo man violetiniai, o paskui jau tikruosius lapelius leido žalius.
bet tavo atveju... nežinau, vistiek pernelyg violetiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 11:16)
4u.gif O koks siurprizas,sejau zalia bazilika,o radau tik viena  biggrin.gif

geras lotuliukas.gif Gal pakuotes sumaišė fasuodami lotuliukas.gif
Aš pernai tokius auginau, dygo žali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 22, 12:08)
Želia jau narcizalapis svogūnas user posted image

puikiai išžiemojo nestiklintam balkone net nepridengtas vazone... ax.gif

kokie jau dideli, pas mane pernai nesudygo nei vienas sad.gif velyva pavasari tiesisi i balkone esanchia zheme sodinau sad.gif
gal shiemet dar pabandyt laime paset? g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2011 03 22, 15:01)
kokie jau dideli, pas mane pernai nesudygo nei vienas sad.gif velyva pavasari tiesisi i balkone esanchia zheme sodinau sad.gif
gal shiemet dar pabandyt laime paset?  g.gif

aš nesėjau - iš naytos jau senus užaugusius kupstus iš daržo išsikasiau ir parsivežiau ax.gif
Visą vasarą žaliavo, o dabar iš po žiemos vėl atžėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu pasigirti, kad pomidorai jau lenda thumbup.gif thumbup.gif
Sėjau Vilma ir Balconi Red F1. Sudygo abi rūšys, tiesa, dar ne visuose indeliuose, bet paskaičiavau, kad jei kiti ir nebeišlįstų, man pilnai papaks ir šių. wub.gif
Perkėliau ant palangės, dabar vonioj vietą užėmė pakartotinai pasėti bazilikai.
Atsakyti