Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

Labas rytas, merginos biggrin.gif

hondute ir d0vile, pasirausiau ir 2-oje temoje radau spyglaites įdėtą nuorodėlę į skanuotą knygelę ( beje, tą nurodą įdėsiu į temos pirmą žinutę- manau bus daugiau norinčių pasistudijuoti bigsmile.gif )

Skanuota Šeltono knygelė mirksiukas.gif

o čia paprasta instrukcija kaip foto padaryti įskaitomomis biggrin.gif ( aš jau atsispausdinau ir susisegiau į knygelę biggrin.gif ) tik reikia būti užsiregistravus public.fotki, kad matytumėte šią įkonėlę mirksiukas.gif

user posted image

Pumi, spėju, jog visą eigą surašysiu šeštadienio popiet - nes tiesiog nespėsiu viso sukrauti iki pietų biggrin.gif (ir pagaminti reikia, ir nufotografuoti ir dar surašyti litaniją biggrin.gif na dar papietauti reikia... hihihi.gif)

na dar pažiūrėsiu, gal pavyks rasti ką nors be glitimo ( na, kuo paprastus miltus pakeisti) rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Irmulia 4u.gif . As sita nuorodele buvau radus, bet niekaip nesugalvojau, kaip viska padaryt iskaitoma blush2.gif . Aciu, kad paaiskinai rolleyes.gif .

Beje nepamirsk pasigirt jei sugalvuosi kuom tradizinius miltus pakeist. Nes man niekas nesauna i galva. Va nusipirkau tik soju miltu, bet niekaip nesiryztu ismegint ju.
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 25, 09:40)
Beje nepamirsk pasigirt jei sugalvuosi kuom tradizinius miltus pakeist. Nes man niekas nesauna i galva. Va nusipirkau tik soju miltu, bet niekaip nesiryztu ismegint ju.

kur čia pamirši biggrin.gif būtinai mirksiukas.gif aš galvojau apie ryžių miltus grikių, bet čia irgi grūdinės kultūros... tas pats velnias gaunasi mastau.gif

beje, vakar saviškiui galvą išūžiau dėl sojos, tai šis mane greitai ant žemės nuleido pasakydamas, kad normalių sojų (nemodifikuotų) Lietuvoje nėra ir nebus, Europoje gal ir galima rasti, bet tik ne pas mus.... tokios tokelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 25, 11:26)
kur čia pamirši  biggrin.gif  būtinai  mirksiukas.gif  aš galvojau apie ryžių miltus grikių, bet čia irgi grūdinės kultūros... tas pats velnias gaunasi mastau.gif
beje, vakar saviškiui galvą išūžiau dėl sojos, tai šis mane greitai ant žemės nuleido pasakydamas, kad normalių sojų (nemodifikuotų) Lietuvoje  nėra ir nebus, Europoje gal ir galima rasti, bet tik ne pas mus.... tokios tokelės  ax.gif

Tu savo vyrui pasakyk kad pas mus galima rasti gerokai kokybiskesniu produktu nei toj Europoj. Aisku as nekalbu apie vaisius kokioj Ispanijoj ar Portugalijoj ir zuvi Vidurzemio juros regione. Bet visa kita tai gincytina ir labai bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 03 25, 11:26)
kur čia pamirši  biggrin.gif  būtinai  mirksiukas.gif  aš galvojau apie ryžių miltus grikių, bet čia irgi grūdinės kultūros... tas pats velnias gaunasi mastau.gif
beje, vakar saviškiui galvą išūžiau dėl sojos, tai šis mane greitai ant žemės nuleido pasakydamas, kad normalių sojų (nemodifikuotų) Lietuvoje  nėra ir nebus, Europoje gal ir galima rasti, bet tik ne pas mus.... tokios tokelės  ax.gif

Beje grikiu miltus as meginau. Man nepatiko, jie duoda dominuojanti toki skoni patiekaluose. Jausmas kad valgai grikiu kose mirksiukas.gif. Va ryziu nemeginau. Dar kukuruzu lyg yra. Bet klausimas ar ten labai jau energetine verte ju skiriasi. Gal kas zinot?
Atsakyti

Sveikos mergelės, smile.gif
kaip gerai, kad įdėjo irmulia tą skanuota Šeltono knygelę...AČIŪŪŪ TAU LABAI.

neaiškumas:
maisto produktų klasifikacijoj (7psl.) vienos vietos niekaip nesuprantu: kodėl "visi javai" yra ir prie baltymų ir prie krakmolo išvardintų produktų?????

Kaip jūs sau tai paaiškinate? g.gif SUSIPAINIOT BAIGIU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BARDAU @ 2011 03 25, 13:54)
neaiškumas:
maisto produktų klasifikacijoj (7psl.) vienos vietos niekaip nesuprantu: kodėl "visi javai" yra ir prie baltymų ir prie krakmolo išvardintų produktų?????

Kaip jūs sau tai paaiškinate? g.gif SUSIPAINIOT BAIGIU blush2.gif

o čia tai klausimas ... nes šiaip tai visos grūdinės kultūros angliavandeniams priskiriamos mastau.gif gal todėl, kad javai turi tiek baltymų, tiek ir krakmolo, bet krakmolo žymiai daugiau nei baltymų g.gif

man pvz. pieno produktai su rūgščiais vaisiais ( toks šios knygelės siūlomas derinys ir lentelės nr.2 ) visai nepatinka unsure.gif o toks derinys neskatina rūgimo proceso ? mastau.gif

( nors šviežias trintas mėlynes su pienu arba braškes su pienu labai mėgau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 25, 08:29)
Labas rytas, merginos  biggrin.gif 

hondute ir d0vile, pasirausiau ir 2-oje temoje radau spyglaites įdėtą nuorodėlę į skanuotą knygelę ( beje, tą nurodą įdėsiu į temos pirmą žinutę- manau bus daugiau norinčių pasistudijuoti  bigsmile.gif )

Skanuota Šeltono knygelė  mirksiukas.gif
o čia paprasta instrukcija kaip foto padaryti įskaitomomis  biggrin.gif  ( aš jau atsispausdinau ir susisegiau į knygelę  biggrin.gif ) tik reikia būti užsiregistravus public.fotki, kad matytumėte šią įkonėlę  mirksiukas.gif

user posted image
Pumi, spėju, jog visą eigą surašysiu šeštadienio popiet - nes tiesiog nespėsiu viso sukrauti iki pietų  biggrin.gif  (ir pagaminti reikia, ir nufotografuoti ir dar surašyti litaniją  biggrin.gif  na dar papietauti reikia... hihihi.gif)

na dar pažiūrėsiu, gal pavyks rasti ką nors be glitimo ( na, kuo paprastus miltus pakeisti)  rolleyes.gif

Mergaites nu pas mane nera to miktuko. Nu niekaip as jos paskaityt negaliu. Negi teks pirkti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 25, 11:46)
Beje  grikiu miltus as meginau. Man nepatiko, jie duoda dominuojanti toki skoni patiekaluose. Jausmas kad valgai grikiu kose  mirksiukas.gif. Va ryziu nemeginau. Dar kukuruzu lyg yra. Bet klausimas ar ten labai jau energetine verte ju skiriasi. Gal kas zinot?

O kaip del rupaus malimo kvietiniu miltu? g.gif kiek atsimenu Seltonas geriau tokius rekomenduoja, arba supainiojau su kitu autorium blush2.gif
Atsakyti
Panos, taigi nieko pirkti nereikia biggrin.gif

Jums reikia užsiregistruoti (arba tiesiog prisijungti, jei jau esate prisregistravusios) www.fotki.com ir tada bus tas mygtukas mirksiukas.gif bandykite, tikrai pavyks ( jei man pavyko, tai ir Jums pavyks mirksiukas.gif )
Atsakyti
o jei vis tik nepavyks, tai man visos, kas norite, į až savo meilus surašote - persiųsiu mirksiukas.gif vienai mergaitei jau pavyko išsiųsti ( didelis foto formatas, galvojau kad gmail'as užlūš, bet nieko - atlaikė lotuliukas.gif )
Atsakyti
oj, pervelai uzmaciau , kad manes praset, bet matau jau radote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 25, 15:31)

man pvz. pieno produktai su rūgščiais vaisiais ( toks šios knygelės siūlomas derinys ir lentelės nr.2 ) visai nepatinka  unsure.gif  o toks derinys neskatina rūgimo proceso ? mastau.gif
( nors šviežias trintas mėlynes su pienu arba braškes su pienu labai mėgau  biggrin.gif  )

aha, kartais atsiranda tokių neatitikimų....ir pagalvoju, ar tai tik vienintelės spausdinimo klaidos, ar jų gali ir daugiau būt??????? (Čia aš apie javus priskirtus abiem grupėm) blink.gif
Atsakyti