Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vaidyte @ 2011 03 27, 21:51)
Sakykit kokių talpų  yra Samba dubenėliai sekantys po 400ml? Ir ar jie sandarūs? Kame maisto likučius šaldytuve laikote?

    AČIŪ


Sekantis yra 1.3litro (na bent jau aš kitokių nemačiusi g.gif ). Jie yra sandarūs, bet ne 100 proc, tai reiškia, kad pavarčius tikrai gali išsipilti. Likučius laikau arba Sambukuose, ar kokiuose šaldymo indukuose, kai jie jau iš šaldiklio būna pasilaisvinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 28 kovo 2011 - 07:37
As likucius laikau trynukuose ar ketvertukuose. Dar turiu klasikinius tokio tipo dubenis, jie didesni uz trynukus. Sambos dubenu net ir neturiu, neskaitant 7.5 l dubens. g.gif Cia as turbut viena tokia, neisimylejusi sambos dubenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 28, 07:44)
As likucius laikau trynukuose ar ketvertukuose. Dar turiu klasikinius tokio tipo dubenis, jie didesni uz trynukus. Sambos dubenu net ir neturiu, neskaitant 7.5 l dubens. g.gif Cia as turbut viena tokia, neisimylejusi sambos dubenu lotuliukas.gif



Aha, pamiršau apie trynukus, juose dar likučiams gera biggrin.gif


Vaidyte, katalogas čia: http://www.tupperware.lt/16.htm#

14 psl Samba

Trynukai yra 54psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 28 kovo 2011 - 08:20
Labas smile.gif .Nu niekaip nenusprendžiu kokiuose induose derėtų laikyti šaldytuve dešrikes:parūkytas ar pieniškas.Nuperku vaikiukui gerų dešrelių,o ima ir nevalgo arba tą dieną nevalgo,kur jas geriausia išlaikyti šviežias?Nubėgam į ūkininkų turgelį,tai vyriškiui reikia bent kelių rūšių rūkytų dešryčių po truputį,bet pastebėjau,kad ir suvynioju į foliją ar maistinę plėvelę,tai visties šaldytuve lyg ir apglitėja doh.gif .Kokiose tarose laikydama išspręsčiau savo bėdeles?Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Kadangi mes dešrų valgom po labai mažai, tai man dabar idealu sviestinė blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
o siaip istikruju, va ir as pagalvojau, kame galima butu laikyti kumpius? sonines rukytas.. ax.gif tiksliau kame laiko tos, kurios jau seniai draugauja su TW ax.gif
Atsakyti
Tai tada jau geriau surine nusipikti ir paskirti mesytems. Mes ju irgi mazai naudojam. Turiu toki maza dviauksti indeli, kur viena mamyte neseniai ieskojo. I viena auksta sudedu pjaustyta file, i kita desreles telpa.
Daug kas laiko fridgesmartuose. Jei turiu rukytos sonines - laikau bet kokiam indelyje. smile.gif
Atsakyti
Geriausia mėsytes/dešrytes laikyti Biofresh stalčiuose thumbup.gif (daržoves, beje, irgi)
- - -
Mamytės, noriu paklausti... Dauguma giriat tą silikonines kepimo formas (ir kepimo padėkliuką) - kame jų stebuklai? blush2.gif bigsmile.gif
Ir konservų atidarytuvas kuo ypatingas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 28 kovo 2011 - 10:18
Ne visi turi biofresh stalcius, del to TW indus ir naudoja biggrin.gif
Silikonines formos nekimba prie kepiniu, nereikia jokiu sviestiniu popieriu naudoti, ypac jei tesloje yra riebalu, jei tesla be riebalu, pries kepant reikia patepti aliejumi.
Nuo kitu firmu silikoniniu formu skiriasi tuom, kad jos storesnes, todel ilgiau tarnauja. Bijo astriu daiktu.
O atidarytuvas atidaro taip, kad niekada nesusipjaustysi ranku, nes nera astriu pavirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Net nera ko lyginti. Teflonines greitai susibraizo ir pradeda kibti. Del tos priezastie daug metu nekepiau jokiu desertu ir aplamai beveik nesinaudojau orkaite. Stiklines irgi turi nemazai trukumu, kimba, duzta, karstis sunkiai pasiskirsto. g.gif
Silikoniniu didziausias trukumas, kad bijo astriu daiktu ir neteisingai naudojant gali trukti. Tiesa dar bijo griliaus doh.gif
Atsakyti
Ačiū KREGZDE ir LAURINDRE.
Man rodos tie 400ml labai jau maži...
O tas trejetukas sandarus?
Atsakyti
Taip, jie labai sandarus smile.gif
Atsakyti