Aš kelis metus nesiskyriau su mirusios močiutės vestuviniu žiedu, jaučiau, kad jis mane saugo, negalėjau net miegot be jo, o kadangi jis man per didelis buvo, tai prilaikiau kitu žiedu - krikšto mamos - ji žuvo avarijoj prieš metus, tai kaip ir dviejų žmonių, kurių jau nebėra, žiedelius nešiojau ir gerai su jais jaučiausi. Šalia visko dar turėjau visada auksinę grandinėlę su kryželiu. Irgi niekada nenusiimdavau. Gal dabar pasirodys ne į temą, bet prieš kelias savaites sutikau vyrą, su kuriuo šiuo metu esame kartu, ir aš tuos žiedus + kryželį nusiėmiau, pati nejausdama ką darau ir padėjau į dėžutę, nuo tada net negaliu pagalvot, kad reikėtų juos užsidėt. Nežinau, ar tai kuo susiję dalykai, gal sutapimas. Gal reiškia, kad manęs jau saugot mirusiems nebereikia
Kartą buvo taip atsistikę, kad močiutės žiedą nusiėmiau ir pamiršau užsidėt eidama miegot - tada sapnavau savo vestuves. Po to tokia mintis atėjo, kad gal kol tą žiedą nešiosiu - neištekėsiu, tai gal čia pasąmonė suveikė ir jį nusiėmiau.
Na čia tik šiaip norėjau išsipasakot