Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ausrap @ 2011 03 20, 17:04)
Mano kaimynė tai pradėjo mėtyti tamsius pomidorus, galvodama kad supūdė. lotuliukas.gif

O gal rusiski "izumrudnoje jabloko",labai skanus,daug metu auginu,jau ir seklas savo pasidarau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

vienu zodziu neiskentusi emiau ardyti savojo neisdygusio Betaluxo nameli ir ka jus sau manot doh.gif per giliai as juos pakasiau, nabagus radau dar gal 6 kokius bandancius rasibrauti unsure.gif net geda pasidare pries juos blush2.gif tai atsiprasiau ir vel padejau ant palanges kad galetu sau ramiai be dideliu fiziniu jegu islyst hihihi.gif

o beja kokie nuostabus pomidoriuku vaizdai sukelti, ech BALTAI pavydu bigsmile.gif

dar norejau pasiklausti del savo paliegeliu cheriuku, jie man balkone bestovint tokie gal ir tvirteja kotelis nebe permatomas o igauna ale violetinum spalva, bet tikri lapeliai dar vos vos tesikala gal sakau reiktu man juos ispikiuot 'ligi ausu' biggrin.gif g.gif patinka amn tas posakis 'ligi ausu' bigsmile.gif tada jie gal sutvirtes g.gif
Atsakyti
As irgi pasigirsiu,uzvakar pasejau ir jau dygsta,neitiketina,bet naujos veisles(bent man)Japonskij krab,Izabel,Arawah ir Sultan,o kuriuos sejau kovo 8 jau reikia ispikuot,bet yra nepasetu dar.Staciau juos ne ant radiatoriaus o paprasciausiai ant spinteles virtuveje,o joje nera perdaug silta,padariau tokia isvada is daugelio metu patirties,kad tik paprikoms reikia laaabai siltai daiginant,o pomidoramas uztenka normalios t-ros ir tada jie neistys.Ai,vos nepamirsau,kur Kaune yra pirkti SEASOL ar HUMIVERD?Sekleleje nera,skambinau.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 03 20, 18:54)
.Ai,vos nepamirsau,kur Kaune yra pirkti SEASOL ar  HUMIVERD?Sekleleje nera,skambinau.

Seasol yra Eurogėlėse, o Humiverd Maximoje - naudoju abu ax.gif
Atsakyti
Užpuolė augalus baltasparniai. verysad.gif Ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 03 20, 16:54)
kur Kaune yra pirkti SEASOL ar  HUMIVERD?Sekleleje nera,skambinau.

Sodo daržo prekės "Viskas sodui daržui"

Varnių g. 48B, (Vilijampolės turgavietė), Kaunas
Tel: 8-37 263495
El. paštas: info@emolus.lt
Darbo laikas: I, VI, VII 8 – 15 val., II – V 8 – 17 val.
Sodo daržo prekės "Prekės sodininkams"

Žemaičių pl. 66, (Šilainių turgavietė), Kaunas
Darbo laikas: I – V – 8-17 val., VI 8-16 val., VII 8-14 val.
Atsakyti
Reikia ir man parduotuvėse pasižvalgyt tokių preparatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 03 20, 18:07)
Užpuolė augalus baltasparniai. verysad.gif Ką daryt? g.gif

blink.gif siaubas... pats siaubiausias parazitas doh.gif
Augaliukai nuo kažko užsikrėtė, ieškok pirmiausiai pagrindinio šaltinio. Gal kokius prieskonius ant palangės augini (bazilikas, raudonėlis, mėta, ir pan.), ant jų baltasparniai pirmiausiai veisiasi. Jei rasi, tuos prieskoninius augalus sunaikink. Iš jų bus sunku išgraibyti tą velnią...
Atsikratyti nelengva. Bandyk valyti ir plauti lapus, kol jų dar nedaug.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 20, 17:59)
Seasol yra Eurogėlėse, o Humiverd Maximoje - naudoju abu  ax.gif

Dar Humiverd mačiau šiandiena IKI pc ,man atrodo lėksiu ir nusipirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 18:58)
Jei rasi, tuos prieskoninius augalus sunaikink. Iš jų bus sunku išgraibyti tą velnią...
Atsikratyti nelengva. Bandyk valyti ir plauti lapus, kol jų dar nedaug.

O aš vieną metą baltasparnius nuo bazilikų išnaikinau paprasčiausiau būdu ir augalams nepakenkdama thumbup.gif O dariau taip: paėmiau česnako kelias skilteles, sutraiškiau ir sumečiau su viskuo į nedidelį kiekį vandens ir palaisčiau daigus. Česnakų tirščius kai kur ant paviršiaus palikau ,kai kur ir giliau paspaudžiau, biggrin.gif Išsigando bjaurybės kvapo ir žuvo thumbup.gif O mes sėkmingai sulaukėm bazilikų derliaus biggrin.gif

Sakykit, mergytės, ar pomidorų sėklas prieš sodinant reikia mirkyti vandenyje g.gif Pas mane SAHEL H, veislė. Ir dar, gal kuri juos esate auginusi? Ar jie aukštaūgiai ar žemaūgiai g.gif (Ant pakelio nerašė) g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 20 kovo 2011 - 18:22
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 20, 14:18)
Gal tai atitiktų Seasol savybes?

nesu bandžius, anksčiau oksigumatą naudojau, prieš atsirandant seasoliui. Tai be visų 'gerų' savybių, nepatiko oksigumato polinkis greitai nusėsti ant dugno, prieš laistant, vis reikdavo pramaišyt.

QUOTE(raimuxe @ 2011 03 20, 18:20)
*Išsigando bjaurybės kvapo ir žuvo thumbup.gif O mes sėkmingai sulaukėm bazilikų derliaus biggrin.gif

*Sakykit, mergytės, ar pomidorų sėklas prieš sodinant reikia mirkyti vandenyje g.gif 

dar galima ir maltų čili pipirų vandenuku apipurkšt, taip pat nepatinka aštrumas baltasparniams biggrin.gif

grūdinau prieš sėjant, šaldytuve laikiau po 19 val ir po 5 val kambario temperatūroj. Ir taip savaitę laiko. Žaidžiau, dar tik žiūrėsiu, kaip tai atsilieps perkėlus į šiltnamį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 20, 19:29)
1. dar galima ir maltų čili pipirų vandenuku apipurkšt, taip pat nepatinka aštrumas baltasparniams biggrin.gif

2. grūdinau prieš sėjant, šaldytuve laikiau po 19 val ir po 5 val kambario temperatūroj. Ir taip savaitę laiko. Žaidžiau, dar tik žiūrėsiu, kaip tai atsilieps perkėlus į šiltnamį wink.gif

1. Na, pipirų neprireikė, pakako česnakų smile.gif
2. Man jau grūdinimui laiko nebeliko biggrin.gif Labai ir taip susivėlinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti