Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

Aguonyte, išsiųsiu tau ryt ryte prieš darbą knygutę, pranešk, kai gausi 4u.gif

Ai, pasigirsiu, balandžio 11d. kelioms dienoms iškeliauju į Estiją ir Suomiją wub.gif kaip noriu mini atostogų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 kovo 2011 - 21:59
QUOTE(Masako @ 2011 03 20, 18:13)

1.Sofija, sveika 4u.gif

2.Dabar vos pradejau Daphne du Maurier "Jamaikos smukle" - bent jau kol kas labai kabliuoja bigsmile.gif
3.Mergos, atsiraskit bent viena, kuriai Grange nepatinka/ neypatingai patinka?? cool.gif

1. Sveika 4u.gif
2. neseniai ją perskaičiau. Man nelabai patiko. Lauksiu tavo atsiliepimo 4u.gif
3. Neatsirasiu tongue.gif Man Grange patinka.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 20, 20:16)

Draugė, kuri dirba knygyne (ir pati labai daug skaito) sakė, kad yra  žmonių, nemėgstančių Grange kūrybos. Bet asmeniškai tokių gal nesutikau (bent jau nesigyrė apie tai, o aš ir neklausiau biggrin.gif ). Bet žinai, kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Pvz. aš turbūt viena iš to nedaugelio planetoje, kuriems "Vanduo drambliams" nelabai patiko (įvertinau ją kaip labai vidutinę). Taip, kad nėra ko nusiminti ir būtinai lygiuotis į tos daugumos skonį mirksiukas.gif 

O man kaip ne keista "Vanduo drambliams" labai patiko, nors imdama į rankas knygą, maniau, kad nepatiks. Ypač dalys apie senatvę patiko. Labai realistiškos 4u.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 03 20, 23:32)

Sofija,šaunu tave matyti ir čia thumbup.gif

Sveika biggrin.gif
Atsakyti
aistulia,pavydziu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 20, 21:59)
Aguonyte, išsiųsiu tau ryt ryte prieš darbą knygutę, pranešk, kai gausi  4u.gif

Ai, pasigirsiu, balandžio 11d. kelioms dienoms iškeliauju į Estiją ir Suomiją  wub.gif  kaip noriu mini atostogų  wub.gif

drinks_cheers.gif būtinai 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Perskaičiau ką tik Parduotuvių maniakė išteka smile.gif Nepatiko biggrin.gif Manau, kad ryškiai ne ta nuotaika buvo šiai knygai...
Atsakyti
Fati, labai gražus atsiliepimas apie Murdoch knygą, man kažkiek baisu ją imt dėl storumo ax.gif
laTullipe, kaip smagu skaityt, kad tau patiko knyga thumbup.gif Dabar suprasi mane, kodėl ją vis "prakišinėju" biggrin.gif 4u.gif

Išlydėjau kątik SS namo, metinių proga gavau naują skirtuką į kolekciją wub.gif Ir kaip tik SS, radau tau knygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 20, 22:09)
Fati, labai gražus atsiliepimas apie Murdoch knygą, man kažkiek baisu ją imt dėl storumo  ax.gif

Nebijok, teksto grožis tiesiog užliūliuoja, pasineria visa galva š tuos jausmus, beprotiškas mintis ir idėjas, kad net nepastebi kaip užverti paskutinį puslapį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 20, 21:32)
Muzikos tematika
Pascal Quignard "Nė vienas pasaulio rytas"

Ačiū 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 20, 21:47)
Jo wink.gif Brautigan vyras smile.gif

Turėjau omeny "ją" tai knygą, o ne autorių mirksiukas.gif

QUOTE(daite @ 2011 03 20, 21:53)
Siberica, pavartinėjau savo užrašus, tai rekomenduočiau arba Sabaliauskaitės "Silva rerum" arba Elenos Kurklietytės "Šešėlių verpėja. Laukinės Todės istorija." 4u.gif

Apie šitas dvi iškart pagalvojau. Bet kadangi dar nė vienos jų neskaičiusi (nors kaip ir neabejoju , kad jos abi man tikrai turėtų patikti), tai neskubėjau rekomenduoti Sibericai "iš lubų".

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 20, 21:59)
Ai, pasigirsiu, balandžio 11d. kelioms dienoms iškeliauju į Estiją ir Suomiją  wub.gif  kaip noriu mini atostogų  wub.gif

Baltai pavydžiu bigsmile.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 20, 22:00)
O man kaip ne keista "Vanduo drambliams" labai patiko, nors imdama į rankas knygą, maniau, kad nepatiks. Ypač dalys apie senatvę patiko. Labai realistiškos  4u.gif

Vat tos dalys apie senatvę ir man labiausiai patiko, knygos vertę jos tikrai pakėlė. O visa kita... Man tai pasirodė gan eilinė istorija, kaip šimtai kitų blush2.gif Bet aš jos visai ir nenorėjau skaityti, turėjau šeštą jausmą, kad man ji nepatiks. Ir neklydau. Skaičiau ją tik dėl lažybų su Dorifore. Aš pažadėjau perskaityti "Vanduo drambliams", o ji prisižadėjo perskaityti "Mažmožių dievą" (kurią aš dievinu rolleyes.gif ). Po šiolei žmogus "Mažmožius" tebeskaito tongue.gif Pusė metų jau tikrai praėjo, manau, kad net daugiau biggrin.gif

QUOTE(Indra666 @ 2011 03 20, 22:54)
Labas  4u.gif
Perskaičiau ką tik Parduotuvių maniakė išteka smile.gif Nepatiko biggrin.gif Manau, kad ryškiai ne ta nuotaika buvo šiai knygai...

Man rodos , tai knyga, kuriai specialios nuotaikos tikrai nereikia. Bent man tokios knygos kaip didžiausias antidepresantas, gebantis pataisyti net ir labiausiai sumautą nuotaiką.

Suku galvą, ar man galėtų patikti Kaarsbol "Užverstas dienoraštis" g.gif Ką manot? Anotacija, keletas gerų atsiliepimų kaip ir sudomino. Tik va įdomu, ar šioje knygoje nėra nukrypta į visokius filosofavimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 kovo 2011 - 23:32
Labas vakaras, 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 19, 22:17)
Paplaukusios knygos, tiesą sakant, manęs nelabai vylioja blush2.gif
O kokių kitų knygų žinai muzikine tema?

P.Conroy "Pajurio muzika"

V.Kaminer "Karine muzika"
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2011 03 20, 23:45)

Ačiū 4u.gif
Pirmąją netgi turiu smile.gif (tik dar neskaityta).

Beje, skaitydama toliau "Purpurines upes" pagalvojau, kokius kada nors skaitytus detektyvus galėčiau šiai dienai įvardinti pačiais pačiausiais, palikusiais man didžiausią įspūdį. Ir iškart į galvą iškart šovė dvi knygos - Grange "Miserere" bei Brigitte Aubert "Mirtis iš miško". Nors esu sakiusi, kad jau ko ko, bet detektyvų dukart neskaityčiau, kaip nekeista, šioms dviems knygoms galbūt kada nors padaryčiau išimtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 kovo 2011 - 00:01
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 20, 23:28)

Man rodos , tai knyga, kuriai specialios nuotaikos tikrai nereikia. Bent man tokios knygos kaip didžiausias antidepresantas, gebantis pataisyti net ir labiausiai sumautą nuotaiką.

Na va visiems ji kaip antidepresantas, o man..hmm... supykdė dar labiau mane ši knyga negu buvau pikta biggrin.gif Jau net draugas sako tu gal neskaityk tų knygų, nes susikalbėt neina lotuliukas.gif
Kitą dalį bandysiu skaityt kai linksmesnė būsiu, pažiūrėsiu ar labiau patiks tada smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ačiū už patarimus,o tas Silva Rerum kurinys lengvas? smile.gif beje kalbėjot apie Grange,tai aš jo dar nė vienos knygos neperskaičius,bet geidaraščio saraše pas man jo knygų įrašyta. Aš dar vis skaitau Larssono knygą,jau į pabaiga,faina knyga,tikrai kuo toliau,tuo labiau itraukia..vakar net taip užsiskaičiau,kad net pietus pamiršau padaryt..
Atsakyti