Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

Labas rytas 4u.gif

Siberica, o aš nuo savęs siūlau Černiauskaitės "Benedikto slenksčiai",S.Sakalauskaitės "Sudužusių širdžių diena" smile.gif

Vakar buvau paklausyti "Paryžiaus katedros",kaip patiko,gražu buvo,siela atsigavo wub.gif ta proga nutariau knygos paieškot ir paskaityt,nes nesu skaičius smile.gif

Pradėjau skaityti "Sala po vandenynu",įdomu,tikrai įdomu,patinka man ta Allende smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Gal kas zinote, kiek knygynuose mazdaug kainuoja Claudel Phillipe
Pilkosios sielos? Apytiksliai g.gif

Begu skaityt, ka priraset.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Registruojuosi naujoje temoje su Gaude "Skortų saule" - labai patinka, tik gaila, kad tokia trumputė verysad.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Masako @ 2011 03 21, 08:38)
Labas rytas,

Penktadienį Megos Vagoj pirkau už 14,90 Lt.

SOFIJA5, laba 4u.gif Norėjau tavęs anoj temoj klaust, bet kad jau tu čia... biggrin.gif Žinau, kad tau patinka fantastika. Tai norėjau paklaust, o kas labiau - fantasy ar mokslinė? Gal ką parekomenduotum paskaityt? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 21, 09:38)
Labas rytas,

aha, Vagoj apie 15 lt, akcyyyja
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 03 20, 21:16)
puiki labai labai smile.gif
kazkur apie ja rasiau, tai apibudinau jog, tai knyga apie tai, kaip neverta grebstyti pernyksciu lapu biggrin.gif

knyga apie kompostavimą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 03 20, 18:50)
o tau aciu, kad jos pakliuvo i mano rankas

dziugu 4u.gif

del Grange - jau zinau, kad tu, SS, Fati, Sofija, Ingenas, Magne ji mylit biggrin.gif
Gerai, kad nors viena bendraminte atsirado - Pajauta laugh.gif
Pajauta, idomu, kaip tau ta Miserere pasirodys. As Purpurines upes bent uzbaigiau - man visai pusetina ji pasirode, o Miserere, priesingai negu daugumai, labai istesta, nuobodoka, - net nepabaigiau doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 20, 19:16)
Draugė, kuri dirba knygyne (ir pati labai daug skaito) sakė, kad yra  žmonių, nemėgstančių Grange kūrybos.

Paguodei laugh.gif
Vanduo drambliams, mano kuklia nuomone, ne tokia knyga, apie kuria isvis reiktu daug kalbet blush2.gif JI gali labai patikt, gali nelabai patikt, bet net ir tie, kuriuos labai suzavejo, turbut pritartu, kad nera ji dideles menines vertes, as tai sia knyga ivardinciau kaip "pagerinta skaitala" blush2.gif g.gif Tai va kaip tokioj kategorijoj man ji pasirode nebloga, bet kad labai wow tai irgi nepasakyciau 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 20, 21:06)
Iris Murdoch 'Jūra, jūra...'

Puikus ir viliojantis perskaityti knyga atsiliepimas. Laukia grazaus skaitymelio. Buna, uzeina nuotaika, kai norisi butent tokiu knygu...Ta tavo parinkta citata labai taikli, o Leejospastaba apie pernykscius lapus - nu super... cool.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 03 20, 22:32)
nes atrodo mūsų skoniai panašūs. blush2.gif

Man irgi taip atrodo mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 00:28)
Suku galvą, ar man galėtų patikti Kaarsbol "Užverstas dienoraštis"   Ką manot? Anotacija, keletas gerų atsiliepimų kaip ir sudomino. Tik va įdomu, ar šioje knygoje nėra nukrypta į visokius filosofavimus

Neseniai ja perskaiciau, bet, Ingeniuk, kadangi tavo skonio nelabai perprantu, tai nelabai jauciuosi esanti kompetentinga spresti, ar tau patiktu biggrin.gif
Stilius toks neskubrus, knyga nera perkrauta veiksmo, bet kad butu daug kokiu filosofavimu, tai nepasakyciau. Man rodos, kad vis tik tau visai patiktu ta knyga - bent jau pabandyti tai tikrai verta smile.gif
Papildyta:
sphinx, marakes, aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 21 kovo 2011 - 09:06
kaip jums sios knygos? ''ROCOCO'' Adriana Trigiani ir ''Niujorkiečių dienoraščiai'' Tonya Lewis Lee, Crystal Anthony Mac Crary smile.gif laukiu ju parkeliaujant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 01:00)
Beje, skaitydama toliau "Purpurines upes"  pagalvojau, kokius kada nors skaitytus detektyvus galėčiau šiai dienai įvardinti pačiais pačiausiais, palikusiais man didžiausią įspūdį. Ir iškart į  galvą iškart šovė dvi knygos - Grange "Miserere" bei Brigitte Aubert "Mirtis iš miško". Nors esu sakiusi, kad jau ko ko, bet detektyvų dukart neskaityčiau, kaip nekeista, šioms dviems knygoms galbūt kada nors padaryčiau išimtį.

Tai va, o aš detektyvų išvis neskaitau, o „Mirtis iš miško“ patiko smile.gif kažką panašaus gal net ir dar norėčiau paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 20, 22:32)
caralaite ir aš taip maniau, bet pavz. Austen "Puikybė ir prietarai" Alma littera atrodo pasivargino versti. g.gif Tas senesnis, kurį turiu leidimas sako geresnis.Žiūrėjau ir Bulgakovo" Šuns širdis" skirtingi vertėjai. Aš skaičiau S.Parulskio verstą, o naujoji knygyne naujai perleista žiūriu jau Gimberio versta. g.gif

"Puikybės..." vertimų yra visi trys, viename ta knyga vadinasi ne "...ir prietarai", o "..ir įtarumas" smile.gif Bet visi trys vertimai yra +- nauji, seniausiam dar net 15 metų nėra, ir jį galima dar rasti knygynuose (Charibdės leidyklos).
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 21, 11:05)
kaip jums sios knygos? ''Niujorkiečių dienoraščiai''  Tonya Lewis Lee, Crystal Anthony Mac Crary smile.gif laukiu ju parkeliaujant  4u.gif

Apie Niujorkiečių dienoraščius nelabai ką gero galėčiau pasakyti schmoll.gif Na lyg ir amerikietiška sėkmės istorija, neištikimas vyras, netikri draugai ir visos kitos įmanomos klišės, o pabaiga baigiasi tokiu dirbtinu moralu ir blogiukų sutvarkymu, kad net prisimint baisu blink.gif biggrin.gif nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Kalbant apie vertimus - kai kurias knygas "taisydami" ir "ruosdami" naujam leidimui praktiskai nelabai ir pataiso. biggrin.gif Tikrai buvo keista Moemo 1994 metu leidimo Aistru nastoj matyti tokius zodzius kaip bulkutė, žestas ir t.t. (jau visu perliuku ir nepamenu)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 21, 11:02)

Papildyta:
knyga apie kompostavimą? biggrin.gif

aha. jausmu smile.gif
Atsakyti