QUOTE(Vessta @ 2011 03 20, 18:50)
o tau aciu, kad jos pakliuvo i mano rankas
dziugu
del Grange - jau zinau, kad tu,
SS,
Fati, Sofija,
Ingenas, Magne ji mylit
Gerai, kad nors viena bendraminte atsirado - Pajauta
Pajauta, idomu, kaip tau ta Miserere pasirodys. As
Purpurines upes bent uzbaigiau - man visai pusetina ji pasirode, o
Miserere, priesingai negu daugumai, labai istesta, nuobodoka, - net nepabaigiau
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 20, 19:16)
Draugė, kuri dirba knygyne (ir pati labai daug skaito) sakė, kad yra žmonių, nemėgstančių Grange kūrybos.
Paguodei
Vanduo drambliams, mano kuklia nuomone, ne tokia knyga, apie kuria isvis reiktu daug kalbet

JI gali labai patikt, gali nelabai patikt, bet net ir tie, kuriuos labai suzavejo, turbut pritartu, kad nera ji dideles menines vertes, as tai sia knyga ivardinciau kaip "pagerinta skaitala"

Tai va kaip tokioj kategorijoj man ji pasirode nebloga, bet kad labai wow tai irgi nepasakyciau
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 20, 21:06)
Iris Murdoch 'Jūra, jūra...'
Puikus ir viliojantis perskaityti knyga atsiliepimas. Laukia grazaus skaitymelio. Buna, uzeina nuotaika, kai norisi butent tokiu knygu...Ta tavo parinkta citata labai taikli, o
Leejospastaba apie pernykscius lapus - nu super...
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 20, 22:32)
nes atrodo mūsų skoniai panašūs.
Man irgi taip atrodo
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 00:28)
Suku galvą, ar man galėtų patikti
Kaarsbol "Užverstas dienoraštis" Ką manot? Anotacija, keletas gerų atsiliepimų kaip ir sudomino. Tik va įdomu, ar šioje knygoje nėra nukrypta į visokius filosofavimus
Neseniai ja perskaiciau, bet, Ingeniuk, kadangi tavo skonio nelabai perprantu, tai nelabai jauciuosi esanti kompetentinga spresti, ar tau patiktu
Stilius toks neskubrus, knyga nera perkrauta veiksmo, bet kad butu daug kokiu filosofavimu, tai nepasakyciau. Man rodos, kad vis tik tau visai patiktu ta knyga - bent jau pabandyti tai tikrai verta
Papildyta:
sphinx, marakes, aciu!